Přejít na obsah

Moje slečna v černém....

najmis

Doporučené příspěvky

ESPčko jsem v autě vždy chtěl,ale nikdy zatím neměl..no naskytlo se za rozumný peníze tak proč ne.Na zimu k nezaplacení a lze ho trvale vypnout což oproti moderním autum je taky super.

Bobajs:Překopávek...ani néé :palec: Když vezmu vyloženě el. výbavu tak jen RS maxidot,Webasro a ted ESP Jo brácha OII -velká černá sestra..no už ji má taky slušně v náloži.. :smich:

Edit:trochu sem začal a vyměnil vedení k válci spojky za to které tam má být jen mě není janá funkce toho pazmeku,když to s naohejbanou trubkou ze 74Kw verze taky normálně chodilo...Proč sem jí měnil...mno pro klid duše že tam s 6Q má být. :P

post-539-1302809564_thumb.jpg

post-539-1302809576_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Edit:trochu sem začal a vyměnil vedení k válci spojky za to které tam má být jen mě není janá funkce toho pazmeku,když to s naohejbanou trubkou ze 74Kw verze taky normálně chodilo...Proč sem jí měnil...mno pro klid duše že tam s 6Q má být. :lol:

Áááá páníček se nudil :) Peťo, co používáž za brzdové komponenty (desky a kotouče)?

Textar, TRV, Ferodo, Brembo, Knorr apod?

Odkaz ke komentáři

No hlavně jsou jinak pozičně vstupy a výstupy do/z ESP takže ohejbat trubky.. ;) by nebylo moc ideální..Navíc tyhle z ESP mají ty pružné kusy(hadička s pancéřováním)No válec je asi stejnej..ale..víš jak :smich: Ted to pojede aspon o 20km/h rychlejc a bude brzdit jako F1 :(

Odkaz ke komentáři
Na Fábku 4 000Kč za práci.Cena na OII ale muže být jiná.. :( Napiš Robařovi a uvidíš... :)

diky za info.. OIIuz nemam.. tam ESP bylo.. ptal jsem se schvalne na Fabku.. koupil jsem ji nazpatky od tatika pro moji drahou polovicku a mam tam jen ASR.. tak proto..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

A tak pujdeš do toho taky..?Ještě sem mužu dát fotky prodloužení vedení kvuli možným problémum díky jiným pozicím na jednotce.Je to vyrobený na zakázku u fi. která dělá brzdový komponenty tak to snad bude držet.

1x --vnitřní závit M10x1 druhý konec venkovní M10x1

1x---vnitřní závit M12x1 druhý konec venkovní M12x1

spojeno trubičkou celková a zároven min. délka výrobce 10cm

Další možný řešení je výměna všech trubek,ale měnit trubky až dozadu k nápravě se mě fakt nechce...

Odkaz ke komentáři

Foto prodloužení....

jar_da:Díky.. :palec: Víš že mě o to nejde..Si tak říkám že už mě chybí jen el. okno... :lool:Ale do toho fakt nejdu..nějak ho nepostrádám. Máš recht dělám to pro sebe..a dneska je tuning spíš soutěží kdo do toho dá víc vyhrává.. ;)I ta moje už dává najevo že má něco za sebou.. :D

pentadius:Rozumné a držím palec at vybereš dobrou kombinaci nebo set..

post-539-1304879525_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Díky..viřídím že sluší.. ;) No jelikož pujde nárazák do laku po tom co měho ho zas někdo vylepšil dal jsem opravit masku-byla na 3 místech v té spodní části prasklá..Dost se tím vyřezáním žeber zeslabila a plastář to dobře neuděla tak jsem byl u jinýho...a ted je to pevný :palec: Kdyžtak hodím fotos...

Jinak je to červená RS maska.Spusta lidí po mě čumí,když jedu... :)

edit:Opravená maska..předtím nebyly ty kusy výztuhy dovařený k těm žebrum a u hrany jen místy slabě lípnuto..Ted je to všude doplněný a dovařený k žebrum a celá hrana převařená... ;)

post-539-1306519104_thumb.jpg

post-539-1306519135_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...