najmis Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 na posledních 2 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 na te posledni s pesanem u kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 :) Tam se toho dá všimnout.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 člověk aby si na to pořídil lupu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Preji vse nejlepsi k dnesnim narozeninam a hlavne zdravi a taky aby fabule bez porblemu slouzila dalsich 5 let :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Díííky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Nedávno jsem pořídil luxusní přehoz..za 500Kč nekup to.. ;) Nevím jestli se mám vrhat do nějakých experimentu v interiéru... Od výměny motoru až dnes došlo na naplnění klimatizace..náhodou taky za krásných 500Kč.. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 twe, a ani se nepochlubí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Opožděně vše nej k narozkám (byl jsem na dovolence) a k tomu přehozu, kam ho budeš dávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Máro jak jsem psal..nevím jsetli se mám do něčeho v interiéru pouštět..navíc mám dost práce přece jen 10 let a skoro 230tkm se někde podepíšou a prahy od předních kol nejsou v hezkým stavu dál mám pocit že hnijící svazek,kterej fakt bobtná dělá neplechu(začínaj praskat žárovky,hlášky v diagnostice,někdy mě i sama topí sedačka :lool:) pak ještě nemám opravenou propálenou sedačku,vzadu sedáky špinavý v kufru bordel od lepidla a pdb.. :P no a ten předek jsi viděl sám.. :) :D Joo sem zapoměl..ještě chci udělat to ESPčko... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Dneska odstraněna jedna velká neduha interiéru (za kterou jsem si mohl sám)Navštívili jsme obec Debř kde se dali do práce čalouníci a za 1,5h nebylo co řešit... :( To bych tak možná stihl sedák svlíknout... :) Taky odevzádány do rukou lakovny nárazník,deklíky mlhovek a komplet maska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 tak už jim přišla látka? nebo si nakonec koupil jiný sedačky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Já myslím že jsem Ti o tom potahu říkal...mno možná si zapoměl(kdo si to má všechno pamatovat) Měl jsem ho už od minulýho roku doma ..potah celýho sedáku.Sehnal jsem v Prahéé na vrakáči..sice na něm byly fleky od nějakýho oleje nebo co,ale nakonec jsem to dostal dolu...a je jak novej Jinak se tahle látka už nedělá!!! Paní hned jéé běžci a v béžovce..to se už nedělá... Já na to..já ale mám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 jj, je to už dávno, co jsme se o tom bavili, tak jsem si nebyl jistej tak hlavně, že už je to opraveno a od teď v autě nekouříš, co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Mnooooo nekouřím... ;) Natěšenej na new lak předku.. příprava mřížek..HomeMade lak.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Povedený fotky.... :D Škoda tý špičky blatníku...ale dnes už jsem byl u klempíře a je srovnanej..ještě zástřik a modlím se at za pul roku nepotkám nějakýho vola co mě to zas "poleští" :D Kalic:Děkuju. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 sviňa fotky, všechno je vidět, třeba u Ol@fa a jeho fotky masky, jsou vidět ďubance od kamínků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 njn čím víc Pixelu tim větší pruser... :D Jj taky jsem si toho na nějaký fotce všiml...já už mám taky třeba kapotu od kamínku, ale tady to není vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 dobře, příště to vezmu víc z blízka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Mužu poprosit o full velikost na mail...? :D Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 napiš e-mail a posílám obratem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 :) sem myslel že ho máš... najmis@centrum.cz Mužete i ostatní kdo máte nějakou fotku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 už to tam láduju, asi nadvakrát, je to velký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 O.K. díky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Tak už nemusím na výměnu oleje do servisu... :lool: Přípravek NP 2011 ;) A foto new rampy... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Tak už nemusím na výměnu oleje do servisu... :lool: Přípravek NP 2011 ;) A foto new rampy... ;) kandidujes na vylepsovak roku u premka podlahy? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 no to si děláš kozy? :D to je hustej přípravek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.