kenny_fx Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Zdar chlapi, jak mám vyřešit z prohábané prahy od hnusných cest atd od předchozího majitele? Díval jsem se na toto: prahy - obautodily.cz Co si o tom myslíte? Je to vůbec díl, který mi vzhled vyřeší? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Ako moc ich mas poprehybane? Mensie prehnutia je sikovny klampiar schopny vyklepat (neveril som svojim ociam, ale ide vyklepat "dieru" zvonku tak, ze to nenajdes), vacsie prehnutia sa daju vytiahnut (specialnym nastrojom, tzv trhakom, pribodne to drot o ten plech a nasledne sa vytahuje, potom obrusi a treba lakovat). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Na kolik mě to vyjde? Zítra sem dodám fotku pokud si vzpomenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Mrkni S E M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Určitě bych tam žádné plasty nelepil, natož z Polska. Nech to opravit v servisu, nebude to tak drahé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Podla foto Ti urcite budu vediet aj ceny povedat niektori. Potom sa spytam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Tak ono je jedno odkaď ten plast je, na tom nemůžeš nic zkazit. Spíše bych se bál, aby se pod tím nedržela voda nehnilo to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Slíbené fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 kenny: Si stěžuj na prahy Já je mám zprohýbané od nějakých vořechu v servisu až hrůza, to tvé je v pohodě, nechal bych to udělat klempíře a stříknout.. bude to asi o dvojnásobek dražší jak ty plastové blbosti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 to je od toho, když to blbci v servisech zvedaj za prahy, mě udělali to samé, neřeším to, je to jenom oktávka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 ty si mi nejakej drsnej po netu :( pro tebe je to jen Octavka, pro nekoho je to neco vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Resepekt :( Taky to mám, a maj to skoro všechny Octavie. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 JJ bmám to taky od "odborníků" ze servisu vyrovnal jsem si to sám nebylo to ještě tak hrozný jinak bych to řešil přes klempíře a znovu nalakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 chipmann: tyč a říznout do toho kladivem a pak asi gumoasfalt ? , předpokládám, že se to trochu omlátí. Asi to taky narovnám. houmik: každej máme svůj názor. Pro mě to je krám a to jenom oktávka, že s tím autem existuju, je pouze shoda náhod a logických okolností, které jsem řešil před rokem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Jj tak nějak základ, plnič ,leder a potom barvu + lak a jako nové i v servisu koukaly jak mám krásné prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Bych se na to vybod ! Neboli jak říká brácha: "srát na to" (citace). Dáš si s tím práci, naleješ do toho prachy a v prvním servisu ti to vorvou znova... :lool: Je to jen plech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Radši koupit tuning prahy než tohle opravovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.