Jump to content

Běh

mischicka

Kilometry a míle  

11 members have voted

1. 1. Kolik jste naběhali km za rok 2010?

• 0 - 49 km
      5
    • 50 - 249 km
      2
    • 250 - 999 km
      4
    • 1000 - 2499 km
      1
    • 2500 - 4999 km
      0
    • 5000 a více km
      0
  2. 2. Jaký je váš cíl pro rok 2011?

• 0 - 49 km
      4
    • 50 - 249 km
      2
    • 250 - 999 km
      2
    • 1000 - 2499 km
      2
    • 2500 - 4999 km
      2
    • 5000 a více km
      0

Recommended Posts

Nedělej se, jsi fotil matku s dcerou, které jsem mimochodem kolo a půl odtáhl a mě jsi vzal jen náhodou :lool:

Jak jsi mě vůbec poznal?

Jinak já se na fotky ještě nedostal, mám je v raw, takže je musím nejdřív vyvolat.

Btw máš celou výsledkovou listinu?

Vysledky jeste asi nejsou, az budou tak by meli viset na http://www.atletika.webpark.cz/

Moje fotky to nejsou :-)

Poznal jsem te diky tomu jak nas mlada Pospichalova vyvolava jmenama a chtela nas tam stavet do rady - holt ucitelka :-)

Jo, vcera jsem to meril na mapach a podle me to bylo cca 4,71 km

Ale jak muzes videt tak jsem toho mel v cili plny bryle - prece jen zaverecny finis byl docela na krev - nad anaerobnim prahem uz jsem dlouho nebyl

http://jardamalek.rajce.idnes.cz/Beh_Nizko...v30.4.11069.jpg

Mi povídej, mě se nechtělo už nad kopcem v prvním kolečku a nadával jsem si, že jsem radši nesnědl klobásu, nedal si pivo a jen nekoukal :-) Kdybych býval ten týden předtím šel aspoň jednou či dvakrát běhat, nebyl bych tak líný, ale takhle...škoda mluvit, musím víc trénovat :-))

Ta vzdálenost určitě není 5,1 km, já měl na Nike+ taky pod pět, tuším 4,9 km, takže pak i ty časy vypadají jinak a nejsou takovými rekordy.

Rozesmál mě ale Mr. Kuba s traktorem nad Dančí oborou, taky jsi ho potkal nebo jsi stihl proběhnout než vjel do nejužšího místa a blokoval to tam:-D?

Jo, v poslednim kole, ale zrovna nastesti zajel za takovou tu boudu, takze mi nezavazel. Kousek za tim jsem rozhodl o svem celkovem 3. miste :-)

Po pravde receno mne tam ale nejvic stval ten usek rozryty od traktoru tesne pred tema fosnama u potoka - tam ty diry byly hrozny.

Taky jsem si nadával, že jsem se den předem nešel podívat, v prvním kole mě ta "oranice" fakt překvapila :smich:

Ale co mě dojalo nejvíc je, že mě napsali jako TJ SOKOL Nížkov, což jsme nikdy nebyl a nebudu :FEVE: No příští rok si řeknu o nové boty od klubu :palec:

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 5 months later...

kdyz si nechces merit tep, tak se snaz behat tak, abys pri behu charakteru klusu byl schopny relativne normalne mluvit

dík za radu ,ale já píšu , že běhat podle nízkého tepu nejde,né že ho nechci měřit . Když budu moc normálně mluvit , už to nebude ani klus ,ale chůze .

• 9 months later...

Tak koukam co za vlákna na OC clubu lze nalezt :-)

Nejak to sice už od léta spí.

Běham co to jde v pracovním týdnu kazdý den před praci cca 5km tu a tam vynecham, v sobotu pak 10km

Měří mě Endomondo. Užívá to někdo, mohli bychom se takto motivovat a sdilet...

Beh je snad jediný sport, který se da provozovat bez ucení (vše se da vylepšovat) ale oproti jiným sportům je toho učení nejmeně... :-)

Je to v podstatě takový nenáročný sport, když bys to bral jako křovák, tak můžeš běhat prakticky jen tak naboso :D

Osobně jsem ale k běhu nějak nepřilnul, měl jsem pár pokusů ale nikdy mě to moc vzhledem k moji tělesné konstituci nebavilo :lool:

Ale letos se chystám to zase rozjet, tak uvidím. :lol:

• 2 months later...

Tak já se tak zahřívám před posilovnou. Ale chápu, že je to pro někoho lepší než běhat venku, skončíš když už nemůžeš a nemusíš se někam vracet a máš tam lepší "soukromí".

Zase venku máš čerstvý vzduch, každé má něco. Ale je fakt, že pokud bych chtěl jenom běhat tak nebudu za to platit. :lool:

• 2 years later...
  • 3 months later...

Tak jsem si byl taky "zaběhat" ... koupil jsem si nový boty na koloběžku, tak jsem je chtěl vyzkoušet i na běh :D Od střední školy jsem nic nehrál ani neběhal, takže jsem uběhl kilometr a pak na kopec vyšel ... nahoře jsem to tak 5 minut rozdejchával ... kolobka nebo kolo mi jde teda líp :D

IMG_2091.JPG

PS: používáte někdo Stravu (aplikaci) na kolo nebo na běh?

PS2: pozná někdo místo? :)

• 3 weeks later...

dík za radu ,ale já píšu , že běhat podle nízkého tepu nejde,né že ho nechci měřit . Když budu moc normálně mluvit , už to nebude ani klus ,ale chůze .

Na tu nízkou tepovku si musí tělo zvyknout, nejlepší je ji nejdřív rozchodit a pak se s ní dá i běhat. Nebo spíš teda vyklusávat.

• 5 years later...

Kluci máte někdo osobní zkušenost s běžícím pásem, chtěl bych pořídit domů ale něco skladnějšího samozřejmě asi s motorem a náklonem,

Díval jsem se a vše je v celku dost velké a značek je požehnaně že člověk neví co vybrat jen snad rychlost 0,8-14 km/h a motor 1,5 HP

třeba tento 

https://www.alza.cz/sport/zipro-jogger-treadmill-d6708874.htm#fotovideo

Edited by Radas
  • 2 weeks later...
On 11/24/2021 at 11:46 AM, Radas said:

Kluci máte někdo osobní zkušenost s běžícím pásem, chtěl bych pořídit domů ale něco skladnějšího samozřejmě asi s motorem a náklonem,

Díval jsem se a vše je v celku dost velké a značek je požehnaně že člověk neví co vybrat jen snad rychlost 0,8-14 km/h a motor 1,5 HP

třeba tento 

https://www.alza.cz/sport/zipro-jogger-treadmill-d6708874.htm#fotovideo

Tenhle nema naklon... rozhodne bych doporucil co nejlip odpruzeny a s elektronicky regulovatelnym naklonem. Neco jsme pred mesicem objednali tchyni. Zkusim to najit.

edit: tenhle - https://www.fitsport.cz/housefit-tempo-30

Edited by Mezonek
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...