Kube Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Me Jezisek rikal,ze musi postupne bo by to vsechno naraz neuvezl a nechci ho strhat :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Me Jezisek rikal,ze musi postupne bo by to vsechno naraz neuvezl a nechci ho strhat :lool: :) No na ježiška nesmiš hrrrrrrrrr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Za jednu noc najezdit tolik km po republice je slušnej výkon :-) Na montáž tempomatu pak pojedeme spolu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Za jednu noc najezdit tolik km po republice je slušnej výkon :-) Na montáž tempomatu pak pojedeme spolu :-) Jinak výkon to byl a Red Bull to jistil sem si pripadal ze lítam :D:D: To by nebyl spatny napad :lool: jen me by to trochu trvalo nez bych dojel do Prostejova :) ale ja chci vice veci zapojit svetilka v tapecu,asi dodelani regulace jasu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Taky něco v plánu mám, ale asi zatím nebudu do toho auta moc zasahovat, chci znovu do servisu, protože mám v palubce po jejich minulým zásahu nějak víc cvrčků než tam bylo předtím a taky mám asi volant trošku šejdrem a už mě to začíná vadit, dokud je to v záruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 co pak jsi delal ze mas po zasahu cvrcky v palubovce ??? me zacina srat to osvetleni manualni klimatizace, nesviti a sviti kdyz se rozhodnu jet do servisu tak jak na svinu sviti........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 (upraveno) Moc pěkná octávka, ať dlouho slouží bez problémů :) Chci se zeptat, na začátku máš fotku interieru, ten stříbrnej rámeček na středovce okolo manáulní klimy je origo? Já myslel že to dělali jenom na Climatronic :lool: Upraveno Únor 6, 2011 uživatelem Trixx7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Libor: byl tam jeden, tak jak jsem byl na garančce tak jsem jim to nahlásil a že se na to podívají, teď je to horší než to bylo :-( K tomu mi drnčí i rádio, asi ho vyměním :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Trix: to si můžeš vyrobit i sám - normálně to stříkneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Ten rámeček neni tak uplně stříbrnej, je to stejnej motiv jako u RSa. Za příplatek jde všechno. Hodně štěstí při tom stříkání :D Jsem zvědavej na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Stříbrný to není, ale je to karbon a bylo to součástí sportpaketu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 aha ty myslíš ten karbon, já jsem si myslel klasický stříbrný rámeček, pár lidí ho tu má i já mimochodem.. Ten se dá koupit, už jsem ho viděl i na aukru, zkus tam občas mrknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 No ono to na té fotce opravdu vypadá jako stříbrný, ale je to jen odlesk :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Trixi diky jinak jak pise garrett je to soucast sportpaketu, na fotkach to opravdu vypada stribrne ale je to spise do modra a na tom hafo teček :D je to pěkne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Libore ten volant tam byl origo nebo jsis ho nechal vymenit? Doufam,ze se neptam na neco co mas hned nekde ze startu vlakna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Libore ten volant tam byl origo nebo jsis ho nechal vymenit? Doufam,ze se neptam na neco co mas hned nekde ze startu vlakna :D Kube všechno je original tak jak vidis,krom RS pedalu ty jsem dostal ke svátku od milé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Hodna to zena :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Trixi diky jinak jak pise garrett je to soucast sportpaketu, na fotkach to opravdu vypada stribrne ale je to spise do modra a na tom hafo teček :D je to pěkne Jj to se mi právě líbí, viděl jsem to stříkané, ale to se mi moc nelíbilo, asi jsem moc vymýšlivej Tohle jsem myslel že dělali jen na climatronic, tak jsem rád že to dělalaj i na normal klimošku, hned du hledat jestli se někde neobjeví :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Doma mi už dlouho leži jeden subík navíc... kdo by měl zájem 1700,- pouze osobní převzetí pro známe z fora jina cena.... SAL 300W výrobce: A 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 300W? ten by mě to auto rozložil.. měl si ho zapojené v Ocťuli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 300W?ten by mě to auto rozložil.. měl si ho zapojené v Ocťuli? ale nerozložil mel jsem ho jen chvilku, na zkoušku potom přišle GZ subik taky 300W a v pohodě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 a máš k tomi i zesík? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 a máš k tomi i zesík? bohužel nemam.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Kluci nevite koho je to octavia ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Nevím, ale vypadá to super na těch Zenithech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Taky se mi to moc libi jeste jestly ma nekdo zkusenosti s zmenou roztece podlozkama z 5x100na 5x112 jestly je to bezpecne nebo ne chci vedet názory kdo ma takovou zkušenost ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Podložky na změnu rozteče ještě nedávno prodával el-presidento tak se poptej jeho.........Já osobně bych z toho měl strach,třeba se pletu,můj názor! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Doma mi už dlouho leži jeden subík navíc... kdo by měl zájem 1500,- pouze osobní převzetí pro známe z fora jina cena.... SAL 300W výrobce: A Pro čelny Clubu:1000kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Viděl jsi tento inzerát? Cena myslím dobrá a mohly by být Zenithy :-)) http://forum.skodahome.cz/topic/100061-pod...29#entry1459929 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 To je pěkna cena.. diky Garrette 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.