MarekRS Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Kluku na tebe se ta smůla lepí jak na mě minulý rok. Jsem zvědavý co ti řeknou v servise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Diky kluci snad to bude co nejdriv v pořadku,MAIDEN no 5%spolučast se nevyhnu to určite lepši než ho nemit vubec:( a tu smulu už nechci jen co jsem včera vyměnil zrcatko tak dneska tohle nechtejte byt v me kuzi jak mi to zdelil uplne ve me hrklo....:D tlak ani nemluvim by asi praskl:(.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Diky kluci snad to bude co nejdriv v pořadku,MAIDEN no 5%spolučast se nevyhnu to určite lepši než ho nemit vubec:( a tu smulu už nechci jen co jsem včera vyměnil zrcatko tak dneska tohle nechtejte byt v me kuzi jak mi to zdelil uplne ve me hrklo....:D tlak ani nemluvim by asi praskl:(.... Po nedávných zkušenostech,jsem změnil spolúčast na 1%Když koukám jak se někteří chovají k majetku druhých,tak si myslím ,že se to do budoucna neztratí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Tak to nasere, tak ať máš brzo spravený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Tak to je opravdu SMŮLA !!!! Ať to máš co nejdřív v pořádku!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Chlape soucítím s tebou, snad jsi si tu smůlu touto událostí vybral na hooodně dlouho, jinak to musela být pořádná pecka, když je ten roh tak celý domuchlaný... No přeju ti, ať máš octu co nejdřív spravenou a ať už tě nic zlého nepotká :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Tak to je teda ku.evská smůla, soucítím s tebou, at se ti to podaří brzo opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 A kur..a tak to je poradna smula drzim palecky at se Ti to podari co nejdriv a co nejlevneji opravit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak dneska auto odevzdano v Helleru uvidime jak se ukazou :), jednu O2 od mlade opravily opravdu dobře a to byla docela hodně bourana na předek.. Za 2-3 tydny bude doma..... a pujdu se podivat jak se na ni pracuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak ať Ti to dobře opraví a taky brzo :) Libore a teď se z tebe stal chodec? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak ať Ti to dobře opraví a taky brzo :) Libore a teď se z tebe stal chodec? :D Díky Garrette, mno tedkom je ze me chodec to je pravda ale do Hranic prijedu urcite na to jsou jini lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Libore a to maj u Hellera tolik prace,ze ti tu tvoji krasku budou delat 2-3tydny???? To si delali prdel ne????!!!!!! Ja vim u Hellera nezertuji!!!!!!!!! Ani s MEGA cenou na fakture!!!!!!!!!!!! Jo a kdyby jsi mel problem s dopravou do Hranic tak mi zavolej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Libore a to maj u Hellera tolik prace,ze ti tu tvoji krasku budou delat 2-3tydny???? To si delali prdel ne????!!!!!! Ja vim u Hellera nezertuji!!!!!!!!! Ani s MEGA cenou na fakture!!!!!!!!!!!! Jo a kdyby jsi mel problem s dopravou do Hranic tak mi zavolej :D Díky Kube jsi hodny, v hranicich budu urcite ale jen jako pěšak :D:D,v Helleru to řekl tak a ješte řikal že to da co nejdiřiv, radši at řekne 3 tyndny než aby řekl za tyden a nebylo by to hotove, možna poteši a zavola dřiv no uvidime ..... :) ješte jednou děkuji Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak to znám :) mě loni 8 března sestřelil blbec s Golfem a byl jsem na prášky .Chodil jsem se dívat jak jim to jde a asi jsem mechnikům lezl pěkně na nervy. :D :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Hosi :D ja uz mesic lozim za lakyrnikem Je ze me taky na prasky Libore preju at se Ti okta co nejdrive uzdravi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 jó v tom jsme všichni stejní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 (upraveno) Ja nevim ale podle me kdyz platim tak necekam. Kdyz se domluvim tak to tak bude. A kdyz ne tak uz neplatim jen kasiruju....Tak to mam ja... Me nezajima ze on ma naraz moc prace...... To neni muj problem. Objednavka znela jasne. Zaplatil jsem si za urcitou sluzbu a kdyz oni nestiha tak chci cast penez zpet!!!!!! A Heller je vydriduch!!!!!!!!!!!! Libora za nic mi nedekuj. Ja ti jen rikam,ze kdby byl sebemensi problem tak me v cas prozvon a ja te mile rad priberu!!!!! :) Upraveno Březen 15, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 LIBORE OTEVŘEL JSEM TVOJE VLÁKNO A ČUMÍM JAKO PUK NEDÁVNO ZRCÁTKO A TEŤ TOHLE NO SNAD UŽ SI TU SMŮLU VYBRAL A BUDE KLID 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Škoda je vyčislena na 50 tis uvidime jak se ukažou RAZTY: no co nadelam doufam že jsem si tu smulu už vybral jak ja tak auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Tak aspoň dneska přichystane kolečka na léto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Stejně nemáš hever, tak by jsi je neměl na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 (upraveno) Tak PDC je doma ted jenom někoho sehnat kdo to umí namontovat Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Vaša ti ho namontuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 I s tempomatem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 I s tempomatem penize na tempomat padly na tady to a uz PDC neni moc k sehnani co mi rikal :D tak jako xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 To si myslím že je určitě pravda, OI se už nedělá tak ty (nový) díly už dostupný moc nebudou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 To si myslím že je určitě pravda, OI se už nedělá tak ty (nový) díly už dostupný moc nebudou pravda, pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Tak PDC je doma ted jenom někoho sehnat kdo to umí namontovat Dnes jsem to dělal na své obouchance :D To jsem k tomu ještě ani neměl origo kabeláž a dalo se to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Dneska jsem se byl podivat na octu mma radost je k nepoznani ze byla bourana, strikat se bude cela prava strana az k prenim dverim, krom dveri ty se nebudou strikat :D, rezat se taky nic nemuselo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 No vidis Tak hodne stesti a hlavne at uz co nejdrive jsi zase pojizdny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.