Přejít na obsah

HEX CAN Kabel

kubajs

Doporučené příspěvky

Ahoj mám takovej problém s klonem... pořídil jsem ho na Tmartu verzi 11.11 a vše funguje jak má, spojím se s autem, u testu kabelu je taky vše OK!!! ale když si chci zapnout třeba funkci corners tak vše udělám podle návodu, vytvořím kod z Lcode a vložím ho do VCDS a napíše mi to že je kod přijat. Ale ten nový kod se mi doopravdy neuloží a když najedu znovu na funkci corners tak stále není aktivní... :-( děje se to tak u všech pokusů i jiných fukcí! V čem může být chyba??? Budu rád za každou radu!!!

Odkaz ke komentáři

Ahoj mám takovej problém s klonem... pořídil jsem ho na Tmartu verzi 11.11 a vše funguje jak má, spojím se s autem, u testu kabelu je taky vše OK!!! ale když si chci zapnout třeba funkci corners tak vše udělám podle návodu, vytvořím kod z Lcode a vložím ho do VCDS a napíše mi to že je kod přijat. Ale ten nový kod se mi doopravdy neuloží a když najedu znovu na funkci corners tak stále není aktivní... :-( děje se to tak u všech pokusů i jiných fukcí! V čem může být chyba??? Budu rád za každou radu!!!

Myslím, že se to tu už řešilo. Pročti to pár stránek zpět. Problém by měl být v tom, že musíš zadat nějaké číslo servisu (dílny) do nastavení programu...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nevím jak je to možné, ale kabel sice funguje, i se s tím dalo něco udělat, ale když jsem chtěl změnitt kodování v 30bit jednotce, tak prostě ani za boha to nešlo. Kod to přijalo, uložilo, ale bez změn , po opětovném otevření. Nechápu :wallbash:

Tohle delaji kabely China made docela bezne B)

Odkaz ke komentáři

"cosby" a "p2p" - nechci tady vyvolat nějaký pře, ale mluvím z vlastní zkušenosti - klon kabelu + CD s anglickýma verzema programu ( 11.11, 11.11.1 ... )...spojení a autem OK, ale při pokusu o jakoukoli změnu se nastavení naoko uložilo, avšak při opětovným otevření tam byly původní hodnoty...nahodil sem verzi 10.6.4 CZ a ejhle - program změny nejenom změny uloží, ale i skutečně provede :palec: ..neříkám že to půjde u každýho kabelu, ale u mě vystřídání několika verzí programu proběhlo naprosto bez problému bez zablokování ;)

Odkaz ke komentáři

"cosby" a "p2p" - nechci tady vyvolat nějaký pře, ale mluvím z vlastní zkušenosti - klon kabelu + CD s anglickýma verzema programu ( 11.11, 11.11.1 ... )...spojení a autem OK, ale při pokusu o jakoukoli změnu se nastavení naoko uložilo, avšak při opětovným otevření tam byly původní hodnoty...nahodil sem verzi 10.6.4 CZ a ejhle - program změny nejenom změny uloží, ale i skutečně provede :palec: ..neříkám že to půjde u každýho kabelu, ale u mě vystřídání několika verzí programu proběhlo naprosto bez problému bez zablokování ;)

Ještě bych toto téma rád otevřel..Jde o to,že při downgrade programu by to mělo fungovat,nejsou tam přece zanesena čísla "levých" kabelů a nemělo by se to bloknout ne?Tedy když mám klon kabel 11.11.3 tak by měl v pohodě běžet se starším softem vcds cz 11.11.2.??

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...