profor Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Ale hlavne že tu o tom hovorím furt: nepoužívať iný SW ako s káblom dodaný. Kúp 10.63, mám ja a ide ok. Ale to že SW nejde spustiť neni problém káblu ale WIN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 no jo .... jasné chybami se člověk učí to je divné, 908 mi bez kabelu nešla spustit, jakmile je kabel připojen šlo to bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest moers Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 cau lidi kabl bych si rad zakoupil ale nemuzu se registrorat na pay pal abych mohl provedct pladbu porad mi to pise chybu nekoupil si nekdo plonkovní kabl rad koupim díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 porad mi to pise chybu ehm, no klasika Ono většinou stačí tu chybu napsat do Google nebo na patřičná místa (fórum kde se řeší problémy s Pay Pal účtem). Chyby jsou schválně popsaný aby se podle nich dal řešit problém, takto bys to mohl mít vyřešený dřív než se tu poptávat po káblu, čekat a mít i možnost platby přes Pay Pal na příště. Stačí k tomu např. karta kterou lze platit na netu, vyřídí ti to tvá banka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 Prosím odborníky o pomoc, nebo o vysvětlení. Mám kabel od Číňanů, tady z vlákna a nemůžu se dostat do OBD-II a SRI Reset. Taktéž se nedostanu přes Select do 46-comfort system. Program jakoby chvíli přemýšlí a pak vyhodí chybovou hlášku. Jinak vše funguje bezvadně. Ví někdo co s tím? Octavia II FL 2010 ambiente 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 čo tak napísať aká je to hláška? to je ako by som došiel doktorovi a povedal: bolí ma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 pava: No OIIFL už nemá separátnu RJ komfortu 46, je tam len BCM ktorá združuje funkcionalitu pôvodnej 46+09. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 přesně tak, ale adresa 46 zůstává stále ve výpisu jednotek, jen s epo kliknutí an ní nic nevypíše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Zdarec panove zkousel sem pres VCDS podle navodu na netu odstavit EGR na OII 77kw rv 04, ale na tretim kanale v motorovce vubec nejsou ty hodnoty jak pisou v navodech (z nejakejch 32768 na 33768) ja tam mam EDC16 a uplne jiny hodnoty tak predpokladam ze tudy cesta nevede. Nekde psali ze to u teto jednotky takto nejde, je to pravda?? nebo to nejak omezit pres vcds i jde i u me jednotky. Nebo je prepsani sw jedina moznost?? Predem dik moc za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 pouze přepsání sw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 čo tak napísať aká je to hláška?to je ako by som došiel doktorovi a povedal: bolí ma... Všechno faka, kromě SRI reset, zobrazí se hláška viz. příloha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 jde Vám načíst tímto kabelem stav km v řídící jednotce ??? (kde jsou km a míle a obecný text o možné odchylce cca 5% oproti tachometru) (nemyslím stav tachometru) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy00 Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Resil ste nekdo jak ten cinskej vag rozchodit na win7? Staci to preinstalovat jak je zde psano za novejsi verzy stahnout z ross-tech? Pise mi to ze nemam opravneni k otevreni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Čteš fórum???? Již několikrát se tu psalo, že ke klonu můžeš použít jen software který jsi dostal s kabelem. Jiná verze kabel zablokuje. Mám VAG908 na Win7 a nemám problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy00 Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 Jo to jsem cetl. Ale nekdo tu psal ze mu to neslo tak stahl new verzy primo stranek udavaneho vyrobce. Me to furt hlasi ze nemam opravneni to otevrit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 29, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2011 jenže to jsi nedočetl do konce, stáhl verzi, nainstaloval do PC a následně odinstaloval, dělal to kvůli ovladačům, které po odinstalaci zůstaly, klon ti bude fungovat jen s jedinou verzí, tou na kterou je klon udělán a která je v balení s kabelem, jiná verze při spuštění kabel zničí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 tak mi dorazil nový kabel + vag 1062 a funguje jako víno servisní interval posunut :) jupí. kára bez závad, teď aby jí to vydrželo :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Tak si ho zase nějakým pokusem nezlikviduj!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 nene nyní žádný experiment !! všechny "ostatní" vagcom jsem z NB smazal, pro jistotu ať se nepřekliknu a pojedu jen ten dodaný číňanem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 již jsme se ptal, ale bylo bez odpovědi .... :) načtete tímto kabelem stav km z řídící jednotky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 (upraveno) již jsme se ptal, ale bylo bez odpovědi .... načtete tímto kabelem stav km z řídící jednotky ? Ano. Vyzkoušeno na OII (2006) a Passatu (2006). Upraveno Srpen 8, 2011 uživatelem Lasse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 hm pak něco dělám špatně :lool: testoval jsem to na několika autech (4 ks) se stejným výsledkem, nenačte nic :lool:. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lacoh Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Funguje ten cinsky kabel http://www.chinabuye.com/vag-908-1-vagcom-...ata-for-vw-audi aj na octavii FL 2010 a 2011? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Áno, kábel bude fungovať aj s OIIFL, jediný problém bude ten, že k niektorým novším jednotkám tam nebudeš mať popisky. Ale ak zadáš kódovanie ručne, nakóduje to podľa toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mikeo Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Dobrý den, tento kabel jsem si nedávno také objednal. http://www.chinabuye.com/vag-908-1-vagcom-...ata-for-vw-audi Cestu do Čech však nepřežilo cd se softwarem - je prasklé. Prosím, mohl byste pro mě udělat kopii svého cd a vložit ji například na uschovna.cz? Já bych si to odtud stáhnul. Děkuji mnohokrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Diver Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Ahoj všem, věděl by někdo, jestli se dá v Číně koupit kabel ve verzi, která by už uměla všechny nové řídící jednotky v OII FL ? Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Zajímalo by mě to samé.Mám tento kabel http://www.chinabuye.com/vag-908-1-vagcom-updated-odx-data-for-vw-audi a u mé Octavie (2006) není v ničem problém.Včera byl u mě kamarád (Octavia 2010) a chtěl jsem mu nakódovat některé věci (např. denní svícení) ,ale nepodařilo se. Nejsou tam popisky.Můžute mi někdo poradit,jaký kabel koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 (upraveno) Ono jde spíš o to že když si napichuješ své auto nějakou čínou tak prosím ,ale když děláš cizí auto a něco tak zku..š tak je problém a s tou čínou je to víc než 100% že se něco takové přihodí pánové kodování není jen tak !!!! V životě bych si nenechal napichovat a kodovat auto s čínou už jsem tu měl několik aut kde si majitelé myslely že ušetří koupí kabelu s číny a pak byly rádi když jsem jim vše z provoznil a dokodoval tak bacha na to a myslím si že o ubývání kšeftů se nikdo z nás kdo má origo kabel a soft nemusí bát Upraveno Říjen 8, 2011 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Podělat to můžeš úplně stejně origošem jako čínou. Pokud si původní kódování člověk neuloží a pak něco podělá, tak si může nadávat, protože je vůl. Nevidím důvod tu psát že klonem je 100%, že se něco po...! Samozřejmě pokud člověk používá kabel často, tak origo s aktualizacemi je origo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Právě že klon nemá důležité aktualizace !!!! Zajímalo by mě to samé.Mám tento kabel http://www.chinabuye.com/vag-908-1-vagcom-updated-odx-data-for-vw-audi a u mé Octavie (2006) není v ničem problém.Včera byl u mě kamarád (Octavia 2010) a chtěl jsem mu nakódovat některé věci (např. denní svícení) ,ale nepodařilo se. Nejsou tam popisky.Můžute mi někdo poradit,jaký kabel koupit? Protože má starou verzi kabelu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.