Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

já mám taky zimmerman sport(2 rokem a žádný problém ,jen když přezouvám tak čistím ty dírky ale nemám je moc zasrané) a destičky do předu sem dal originál na zadek zimmrmeny a ty piskali ,rychle odešli a černili kola(jedna destička praskla) tak sem koupil na rychlo v kelly Ferodo primer a o dost lepší než zimmrmen desky

Odkaz ke komentáři

Martas mel jsem jak Zimmermany sport tak brembo max ..... doporucene kombinace desek .... ted mam plny kotouc meyle a narychlo dane desticky Startline (melo to byt jen na vikend, bosh nemel skladem) ...... No a desky tam uz zustaly, protoze jsem nepoznal pri beznem provozu zadny rozdil. Jasne kdyz pujdu na okruh apod tak to pujde poznat hned, ale tak :-D

Odkaz ke komentáři

Díky za info, zase budu o trochu chytřejší :lol: . Včera jsem očekával nějakou změnu chování brzd po vyčištění, ale nekonala se. Při běžném brzdění je to v klidu, ale jak potřebuji intenzivně brzdit tak to hučí. Ještě mi začalo něco klepat na přední nápravě při přejezdu nerovností, tipoval bych to horní uložení tlumičů což je trošku brzo (mám na nich najeto sotva 45 tis.Km), pak PZ ložisko si začíná prozpěvovat a korunu tomu dala včera manželka - trefila Roomstříkem srnu a čumák je KO (nárazník, PP blatník, maska, světlo) . Ještě že to mám pojištěné havarijně včetně srážky se zvěří. Tak už je Roomstřík u Hellera na opravě.

Takže včerejšek stál za to :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky, tohle nepřeju nikomu. Už se cítím líp nejen já ale i manželka je jakž takž.

Dneska jsem si dovezl Octu z místního servisu - klepání odstraněno. Byl to špatný spodní čep na pravé straně + klepaly brzdové třmeny na špatných gumových pouzdrech. To tam byly 45 tis.Km (Meyle). Cena lidová ! :palec:

No a na Roomstříkovi se pracuje, měl by být začátkem příštího týdne hotov. Jsem zvědavý o kolik mi zvednou havarijku, ale to se nedá nic dělat.

Odkaz ke komentáři

Tak to se teďka potvrdilo celkem fest. Já za svých 20 let ježdění jsem neměl žádnou havárku a manželka už 2.střet během jednoho roku. Ale pojistka u Roomstříka super : Allianz Exclusive 150/150 mil. včetně živlu a srážky se zvěří, připojištěné okna+GAP. Asi mě osvítilo když jsem tu pojistku uzavíral ! :loool:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Chlapi, potřebuju poradit. Zjistil jsem,že mi celkem fest přibržďuje zadní kolo. Vvyčistil jsem vodící čepy, ale vypadá to na přireznutý pístek, protože jde hodně těžko zasunout a točit. Našel jsem mastné fleky na levé brzdové trubce. Je možné že už je za těch 10 let přireznutá a začíná lehce rosit ? Druhá strana je úplně suchá. Možná ji raději vyměním jak budu dělat pístky.

post-502-0-46438600-1391971440_thumb.jpg

post-502-0-79632900-1391971451_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přišel mi balíček - z polooffroadu bude lehká žehlička :D (oproti současnému stavu půjdu o 6cm dolů). Takže z nynějších 13-14 cm pod plechem motoru bude cca 7-8cm. Při jedné práci nechám vyměnit silenbloky na přední nápravě za TT-čka + přední budou originály. Tento pátek se bude montit. Už se těším jak malý Jarda ! Vyzkoušel jsem si chování auta u Carlose a byl jsem nadšený, tak snad budu spokojený ! Níž už jít nechci, to bych se taky v zimě nemusel vyšrábat na ten náš kopec !

post-502-0-46868400-1393268124_thumb.jpg

post-502-0-48338800-1393268133_thumb.jpg

post-502-0-72199100-1393268144_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo, snažím se si Oktávku trošku ještě poladit a pak si ji jen užívat. Jsem s ní spokojený, nemám důvod ji měnit. Climatronic mám zabukovaný, jěště nějaké drobnosti seženu. Na montáž jsem domluvený s Vašou do Prostějova. Koníky poladím taky už jen trochu, aby to ještě snesla spojka s dvouhmotovým setrvákem. Chtěl bych dát nové Sprinty 764+doladit SW na cca 145-150 koní a budu vysmátý :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...