Neználek Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 (upraveno) Martine neboj to bude dobré :smich: s tou manželkou Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Tak elektrikář se vytáhnul ! Hrál si s tím celý čtvrtek a část dneška, šel drát po drátě a kontroloval vše, pak napustil chladivo a vše běží napoprvé tak jak má, diagnostika bez závad ! Jsem maximálně spokojen , všechno kromě čidla svitu je nové, takže by neměl být žádný problém. Takže mohu doporučit autoelektrikáře Jana Bachoříka z Lubojat. Trošku brblal že musel vyrábět chybějící svazek, ale zvládnul to celé se ctí! Je to veliký rozdíl proti manuální klimě ! Dneska se mi bude už dobře spát ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Tak vidíš že to dobře dopadlo, paráda. Ať ti to šlape bez poruchy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 No vidíš, že to dopadlo dobře ač se zo malinko protáhlo. Vypadá to dobře ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Pekne pane:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 (upraveno) Tempo nedoporučuji! Skrabe a jediné proč vypada jako zázračný produkt je to ze je mastný jako prase a skrabance se tim skrejou. Lakyrnik te prokleje až bude chtit díly napustene tempem odmastit. Dřív jsem taky používal tempo a kdyz jsem přešel na detailing, dalo mi spoustu práce škody po tempu lestickou napravit ;) Ted jsem prolezl tvé vlákno a mas to pěkný ten žluto černý interiér je moc schön a climatronic dodělanej ne ze to budes mít porad na econ :D Upraveno Květen 10, 2014 uživatelem LimoMan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Tak se zadařilo, to je dobře Hlavně, že jsi spokojenej a ať Ti to funguje!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 To je pěkný to je pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 paráda, je viděl že jsou lidi šikovní když chcou a dokážou ledaco vytvořit :) tak přeju aby fungovalo a nezlobilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Martas blahopreji k dalsi uspesne dokoncene dodelavce. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Díky moc všem za kladné ohlasy. Čím dál víc si to užívám ! Climatronic na 22°C AUTO a pohodička ! Pro LimoMana: Tempo už dávno nepoužívám ani na traktor :D . Používám švýcarskou autokosmetiku Riwax. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 To se teď bude jezdit, ta práce s tím určitě stála za to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 take obrovska gratulace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Jo opravdu to stálo za to , díky ještě jednou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 gratuluji a závidím :D taky bych to chtěl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Nezáviď není až tak co. Já jsem po tom dlouho toužil, ale nechtěl jsem staré a použité díly. V současnosti se mi podařilo sehnat nové díly Climatronicu za super ceny, které jsou cca 1/10 původních cen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 tak když si sehnal takovej kup tak se neni o čem bavit sem si řikal na kolik tě to tak vyšlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Máš ode mě SZ. Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Martine a to je to opravdu takovy rozdil?? Ja mel vzdy jen klimatronik a nejvic jsem ho mel uplne off a otevrene okono nebo strechu a v zime max na topeni. A to same mam s dvouzonovou klimou. I kdyz je po servise a plne funkcni. Poustim to minimalne. Ja jen ze byvaly kolega co tady koupil jednu octavu z klubu tak nad tim spekuluje a huci do me at mu zjistim podrobnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Je to velký rozdíl v komfortu. Nastavím si teplotu na 21°C a tím to hasne. Nestane se, že mám přetopeno, ani moc vychlazeno. Měl jsem s tím dost velký problém při A/C klimě. Měl jsem před Climatronicem domontovaný přídavný vnitřní teploměr a podle toho jsem trošku teplotu reguloval, ale nebylo to ono. Často se mi stávalo, že jsem měl v létě pocit že mi je už zima a vnitřní teploměr hlásil 25°C. Teďka je to super! Klimu používám denně, takže za mě Climatronic je opravdu špica ! Příští auto už jedině s climatronicem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Taky by mě zajímalo na kolik tě to vyšlo u elektrikáře :) toto je super no v nastavení teploty.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 poslal jsem Ti SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Já mám většinou nastaveno Auto a 21°C. Když odjíždím z práce a je vedro, jako třeba dneska, tak nejdřív stáhnu okýnka ,nechám trochu luftnout auto a pak zapínám klimu tak o 5 stupňů míň, než ukazuje venkovní teploměr.. Samozřejmě ne na 18°C, když je venku 23 :) To tam nechám těch 21.. Ale když jedu s holkama, tak pouze na Econ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Mám to velmi podobně nastaveno jako Ty, ráno jedu na ECON 21-23° a odpoledne na AUTO. Jenom rodině klima nevadí, takže chladíme o 106 ! Aby se neřeklo, že se nic neděje - odešel hlavní brzdový válec, tak proběhla rychlá akce a už je namontovaný nový origo ATE a zase brzdíme tak jak to má být, no a přikoupil jsem takovou drobnost (o víkendu namontuju a snad umyju šmudlu) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Jo, Martine pořád se něco děje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Martas to je drzoun ten stary valec. Kdo mu dovolil nekam chodit ze... :D Jako vzdy bleskovy servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Díky, servis musí být fofrem, bo není čas :) a Roomstříka mi nechtějí půjčit :D. Stejně je to lemra líná 1,2TSi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Tssss kdo by jezdil se zapalovacem ze? :D Radeji poradne kamna :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Právě mě navnadil kolega s O1. Poslal jsem ho k Funovi na diagnostiku trysek na ALH-čku a přijel s novýma Sprintama 764 a chipem na 145 koní při 315Nm. No slintám jako bernardýn! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Nooo zase nejaka drobnustka nad kterou muzes uvazovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.