Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Tak elektrikář se vytáhnul ! :loool: Hrál si s tím celý čtvrtek a část dneška, šel drát po drátě a kontroloval vše, pak napustil chladivo a vše běží napoprvé tak jak má, diagnostika bez závad ! :palec: Jsem maximálně spokojen :rolleyes: , všechno kromě čidla svitu je nové, takže by neměl být žádný problém. Takže mohu doporučit autoelektrikáře Jana Bachoříka z Lubojat. Trošku brblal že musel vyrábět chybějící svazek, ale zvládnul to celé se ctí! :palec: Je to veliký rozdíl proti manuální klimě !

Dneska se mi bude už dobře spát ! :wub:

post-502-0-71365600-1399663380_thumb.jpg

post-502-0-99657900-1399663400_thumb.jpg

post-502-0-90099700-1399663417_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tempo nedoporučuji! Skrabe a jediné proč vypada jako zázračný produkt je to ze je mastný jako prase a skrabance se tim skrejou. Lakyrnik te prokleje až bude chtit díly napustene tempem odmastit. Dřív jsem taky používal tempo a kdyz jsem přešel na detailing, dalo mi spoustu práce škody po tempu lestickou napravit ;)

Ted jsem prolezl tvé vlákno a mas to pěkný ten žluto černý interiér je moc schön a climatronic dodělanej ne ze to budes mít porad na econ :D

Upraveno uživatelem LimoMan
Odkaz ke komentáři

Martine a to je to opravdu takovy rozdil?? Ja mel vzdy jen klimatronik a nejvic jsem ho mel uplne off a otevrene okono nebo strechu a v zime max na topeni. A to same mam s dvouzonovou klimou. I kdyz je po servise a plne funkcni. Poustim to minimalne. Ja jen ze byvaly kolega co tady koupil jednu octavu z klubu tak nad tim spekuluje a huci do me at mu zjistim podrobnosti.

Odkaz ke komentáři

Je to velký rozdíl v komfortu. Nastavím si teplotu na 21°C a tím to hasne. Nestane se, že mám přetopeno, ani moc vychlazeno. Měl jsem s tím dost velký problém při A/C klimě. Měl jsem před Climatronicem domontovaný přídavný vnitřní teploměr a podle toho jsem trošku teplotu reguloval, ale nebylo to ono. Často se mi stávalo, že jsem měl v létě pocit že mi je už zima a vnitřní teploměr hlásil 25°C. Teďka je to super! Klimu používám denně, takže za mě Climatronic je opravdu špica ! :palec:

Příští auto už jedině s climatronicem :wub:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já mám většinou nastaveno Auto a 21°C. Když odjíždím z práce a je vedro, jako třeba dneska, tak nejdřív stáhnu okýnka ,nechám trochu luftnout auto a pak zapínám klimu tak o 5 stupňů míň, než ukazuje venkovní teploměr.. Samozřejmě ne na 18°C, když je venku 23 :) To tam nechám těch 21.. Ale když jedu s holkama, tak pouze na Econ :palec:

Odkaz ke komentáři

Mám to velmi podobně nastaveno jako Ty, ráno jedu na ECON 21-23° a odpoledne na AUTO. Jenom rodině klima nevadí, takže chladíme :rolleyes: o 106 !

Aby se neřeklo, že se nic neděje - odešel hlavní brzdový válec, tak proběhla rychlá akce a už je namontovaný nový origo ATE a zase brzdíme tak jak to má být, no a přikoupil jsem takovou drobnost (o víkendu namontuju a snad umyju šmudlu) :D

post-502-0-49928000-1400816457_thumb.jpg

post-502-0-25581000-1400816463_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...