Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Díky moc Peťo za pochvalu! :palec: Jo taky bych měl velký problém si dneska vybrat nějakého nástupce své současné Octavie. Mám velmi podobný názor jako Ty (O2 se mi moc nelíbí, O3 celkem jo v kombíku, ale s naftou už to není takový spořílek jako O1 a v benzinu je to spotřebově hodně závislé na stylu jízdy). Pak celkově vidím dost nedoladěných věcí přímo z fabriky :unsure: . Takže taky doufám, že tu svou někde nerozflákám a budeme spolu ještě dlouho. :wub:

Odkaz ke komentáři

Naopak spíš přemýšlím, že pořídím ještě jednou OI - stounku nechám ženě a pro sebe si pořídím RS a nebo 1,8T 4x4 liftback.. Ale to je otázka příštího roku, až žena bude muset nastoupit do práce a druhý auto budem potřebovat.. A nebo pokud se naskytne 1,8T v originál stavu před faceliftem, ale už s novou palubkou :))) Nejlépe LaK, tzn. 1999/2000, což je dost úzkej výběr :(

Odkaz ke komentáři

Musím Martinovi pochválit jak měl včera krásně nablýskaného mazlíka, už z dálky jsem viděl jak tam září před baráčkem :)

plus ta RS koncovka v tom nárazníku je hooodně lahůdka naživo :)

já když občas zauvažuju co bych pořizoval místo octy, tak mě napadně jedině nějaká 4kola na vyblbnutí i v zimě, možná dvojka 4x4, ale ta zas nechce jet pořádně ani po čipu, kámoše vždycky nechám za sebou a to má cca 100kw.

Snad jen jednička v kombiku a 96kw, to bych si chtěl někdy zkusit jak by to jezdilo

Odkaz ke komentáři

I Ty kecko :rolleyes: ! Týden umyté ale zaprášené auto, vosk po zimě dávno fuč....

Ale v jednom máš pravdu - RS koncovka se mi povedla a leskne se pěkně. Ale ty Tvoje nové laufy jsou taky hodně luxusní !

Peťo, jo RS - ka nebo klasika 1,8T 4x4 v originále je dobrá volba, ale ve slušném stavu je toho jak šafránu. Deko prodává svoji RS-ku, má ji nádhernou a tím pádem cena je vyšší. Zatím ji myslím stále má.

Dane, 96kw motor není špatný, ale je to už PD-čko - hlučnější a žravější. Velké + je jen 6° převodovka. To bych spíš uvažoval o zachovalé 81kW + kvalitní chip na cca 105-110 kW a hodit tam 6° převodovku. O té už taky delší dobu uvažuju :) .

Odkaz ke komentáři

Deko už RS nemá ... je 14 dní pryč ;-) Ale máte pravdu, moc velký výběr nových aut není .... takže se mi teď lakuje kompletně kombík jednička, motor byl po go loni, podvozek udělám teď při skládání, interiér drobnosti. A tak za tři roky si konečně došetřím a můj sen bude realita :-) VW T6 2,5 tfsi

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Díky za pochvalu, ale auto je jen umyté, leštěné letos ještě nebylo :) . Až budu leštit, tak bude fotoseriálek, toto byly jen kalkulačkové fotky.

Peťo, jó finance jsou kapitola sama pro sebe, to je taky jeden z důvodů, proč si maximum věcí dělám sám.... Držím palce ať se situace zlepší.

Odkaz ke komentáři

Tak dovolenková sezóna se blíží, tak jsem po X letech vytáhnul z garáže taťkův 37-mi letý karavan, trošku jsme jej oprášili, opravili pár nedostatků a dneska jedeme na STK. Na dnešní dobu je to už stařeček, ale furt lepší než stan :loool: . Má to jen jedno lůžko cca 2x2m, dřez, dvou-plotýnkový vařič, lednici a pár úložných prostor. Potřeboval bych nechat ušít nový stan ke karavanu. Neví někdo o někom kdo to dělá?

post-502-0-87157100-1433998907_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...