ciimaa Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Parádní údržba na další léta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Marťo s tvojí péčí se v ní za pár let bude prohánět Přema :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Díky chlapi za pochvalu, autíčko mi tu moji péči vrací dobrou službou. Přemkovi je 5 let, no nevím jestli bych mu tak silné auto nechal na začátky ježdění. Jestli je po mě, tak už abych se o něj hodně bál :) ! Vím co jsem dělal za hovadiny s tátovým autem Škoda 100L v 18-ti a ještě před tím než jsem měl vůbec papíry B) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Tak první se musí otrkat na motorce v 16, pak mu můžeš svěřit v 18 Octu :D pokud ji budeš chtít teda dát z ruky, když už to bude v té době skoro veterán :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 já začínal jezdit se škodou rapid :) nejlepší auto na naučení a jak jsem se s tím nablubnul v zimě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 JJ, v patnácti Přemka posadím tak maximálně na babetu. Jako táta se o něj budu hodně bát kdyby chtěl pak jednou velkou motorku.... Nejlepší na učení řízení je staré a ne moc silné auto a Dan má pravdu že auto ze zadním náhonem je na zimu super na vyblbnutí :) ! Kdo ví kde bude moje Oktávka za 13 let...... Třeba ji budu ještě mít někde schovanou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 s altikem sem si taky uzil svoje, ale muj byl komplet sezrany tak jsi to mel jeste dobry :) jinak k roztlaceni - nekdo mi rikal at tdicko v zadnem pripade neroztlacuju/neroztahavam, tak jak to s tim je? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 No tak to víš že to moc dobře není. Připouštím že to byl trochu risk , ale motor byl teplý a na 3° to nebyl takový šok pro motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 Není to nic dobrého ale když prostě potřebuješ jet tak se nedá nic jiného dělat že ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 není jak kámoš, měl superba tdi a nechtěl startovat, zavolal si odborníky ze servisu, ti přijeli, mrknli pod kapotu na plastový kryt a řekli: tak to roztáhnem... a šup ho rozvody přeskočené a už to bylo za 28k oprava :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Autíčko moje, už Ti to nikdy neudělám ! Slibuju, jenom mě nesmíš nechat ve štychu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Tak dneska jsem trošku udělal očistu a osvítil kufr ledkama. Světelný rozdíl markantní. Konečně bude vidět do kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2016 Sdílet Odesláno Únor 27, 2016 Jooo osvětlení kufru led páskama je parádní, protože to origo světýlko je strašná bludička. Jinak někde ses tuším ptal, na samovolné odlepování těch pásků nebo tak nějak (nemůžu to najít), tak mě se ty pásky po čase začaly odlepovat. Podlepil jsem je nějakou obyč. oboustrankou a to moc dlouho nevydrželo, takže jsem staré lepidlo sundal a podlepil páskou od Patexu https://pemi.cz/pattex-super-fix-80-kg-montazni-paska/p/121994?utm_source=zbozi&utm_medium=srovnavac&utm_campaign=zbozi_cz a zatím to drží jako přibitý. Použil jsem ji i u podsvícení nohou u spolujezdce (tam ten led pásek taky držel špatně) a teď to taky drží jako židovská víra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Díky moc za tip! To jsem právě potřeboval ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Super práce jako vždy... Není nad to v kufru pořádně vidět... ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Pekna prace ;-) Taky bych potreboval lepe osvitit kufr :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 Co ti v tom brání? :D Stačí led pásek, dvoulinka, trochu cínu a pájku a za chvíli to máš hotový ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 28, 2016 Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 tak už si to konečně udělal? :D je to super věc, není nad to večer vidět v kufru kde co máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2016 JJ, nic složitého to není, ale je to hračka napájet, napasovat , natahat kabel do chráničky, napojit koncovky a zapojit. A pak velká spokojenost jak to funguje :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Tak po delší době se autíčko ozvalo - začalo slabě brzdit, tak jsem se vrhnul na výměnu kotoučů a desek, které už byly od Vánoc doma. Vzal jsem to detailně včetně předních brzdových hadic, které se mi už moc nelíbily, zkontroloval jsem házivost nábojů, všechno OK, nová brzdovka origo ŚKODA DOT4. Zlepšilo se to, ale stále mi chybí takový ten prvotní kopanec od posilovače. Změřil jsem podtlak od vývěvy - celkem je OK - viz. foto. Pro porovnání jsem to měřil na taťkovém autě a má to lehce lepší 0,98bar. Ale při šlapání na brzdu mi podtlak spdne až na 0,25 bar, kdežto taťkovi to spadne jen lehce na 0,8 bar. Zkoušel jsem přehodit i ventil N75, podtlakovou hadici, ale žádná změna. Tipuju to posilovač - jeho membránu, která netěsní. Co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Nooo,pekna udrzbicka!A s tim tlakem je to zvlastni,sel bych urcite taky po podtlaku u posilovace.Mas to dobre odvzdusneny po vymene kapaliny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Jo, odvzdušněno je to několikrát od hlavního brzdového válce přes ABS jednotku až ke kolům, prolil jsem systémem skoro 1,5 litru brzdovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 Včera jsem se stavoval v autorizáku, nechal jsem proměřit podtlakový systém, zde problém není. Podle technika je chyba ve špatném nasazení (ustavení) polohy přítlačné tyče mezi hlavním brzdovém válci a posilovačem. Že mi to špatně poskládali při výměně hl. brzdového válce. Tuší někdo jestli se tam dá něco takového udělat? Mi se to moc nezdá. Podle mě buď odešel znovu hl. brzdový válec nebo posilovač. Pedál je měkký do poloviny. Ještě to asi zkusím znovu odvzdušnit VAGem a pak se uvidí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 měl jsem stejný problém po výměně zadní nápravy,odvzdušněno bez diagnostiky a pedál furt měkký,odvzdušnováno několikrát a furt stejný, poté odvzdušněno diagnostikou Delphi a už to brzdí pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 Kéž by to bylo taky jen to odvzdušnění VAGEM.... Dělal jsem to ala Vaša - taťka mi šlapal a já jsem povoloval jednotlivé holendry přímo na hlavním válci, pak na ABS jednotce vstupy, pak výstupy a nakonec jednotlivá kola. No držte mi palce příští týden - jsem objednaný do škodovky, tak snad to klapne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 jestli máš zavzdušněnou ABS jednotku tak musíš odvzdušnovat přes diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 14, 2016 Sdílet Odesláno Duben 14, 2016 doufám že s tím škoda servis zvládne něco udělat a ne jen naúčtovat ti práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 To taky doufám..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Tak dnešní jubilejní kilometry při cestě do servisu. :) Jsem moc zvědavý jak to dopadne.... A jinak jsem autíčku a sobě ke 40-tinám nadělil lízátko s Cupry, o víkendu ho snad namontuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 paráda ty kilometry :) lízátko bude slušet :) kdybys potřeboval pomoct nebo poradit dej vědět ;) ale víkend nemůžu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.