kocka87 Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Parádní dárek, oktě bude slušet ;) taky o něm přemýšlím, ale bojím se, že ho někde zničim :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 lizatko sa aj mne paci,ale ako vravi kocka, tak viem urcite,ze by som ho za dva dni odtrhol bud uz pri parkovani o vysoky obrubnik,alebo pri prejazde cez elektrickove priecestie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Vse nejlepsi ke kulatinam;-) A auticku bude lizo sluset,ale chtelo by to pak Octuli slozit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 (upraveno) Díky za pochvalu. Tak dnes bohužel odvzdušnění v autorizáku nepomohlo , takže asi ještě zkusím posilovač. Jinak Peťo máš pravdu, předek by takové 2cm dolů snesl, špekuluju že bych zkusil dát nižší horní uložení a nové tlumiče. No uvidíme. Nejdříve ty brzdy, pak se uvidí. Jo a lízo je potřeba uchytit pořádnými šrouby na mnoha místech, pak by se nemělo tak lehce při malé kolizi vytrhnout - snad :) ! Upraveno Duben 21, 2016 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Tak dneska v mezičase práce na zahradně jsem si namontoval lízátko. Nárazník byl dole hned, ale pak rozměřování a dotvarování horkovzduškou trochu trvalo, ale jsem spokojený. Zase je to změna vzhledu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Moc pěkný, předek to hodně oživilo ;) asi taky popřemýšlím nad lízátkem. Košin to s ním měl taky luxusní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 Martine parada, jen bych ten kraj trosku urizl a pak ho prihnul horkovzduskou, zustane to hezky v linii a neni tam takovy ohyb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 Pěkný :)Taky sem o lízátku přemýšlel, ale už takhle se mi jednou povedlo škrtnout nárazníkem o zem, takže bych ho akorát někde urval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Díky, no doufám, že mě ty necelé 3cm níže díky lízátku nebudou nějak zásadně limitovat. Už jsem si trošku zvykl na to snížení. Dane, já jsem to právě takto chtěl, taky jsem to musel nahřívat horkovzduškou a konce tvarovat, ale ten uříznutý konec do rovného stavu se mi moc nelíbil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 mne sa to lizatko paci spravene presne tak,ako ho mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Díky moc za pochvalu všem ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 moc pěkná octávka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Souhlasím, parádní kočár :) trošku jsem si pročetl poslední stránky a chci se zeptat co ty brzdy, už jsi to nějak vyřešil ? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Díky ještě jednou za pochvalu, vždy mě to potěší, že se auto líbí . Trošku si ty brzdy sedly, brzdí to podstatně líp, ale i tak to není úplně to pravé ořechové. Budu určitě kupovat nový posilovač. Se staršími díly mám špatné zkušenosti. Budu ho tento týden objednávat spolu s dalšími díly na podvozek. Musím to dát do 100% stavu, protože mě čeká v červnu technická, ale poslední dobou nemám na auto tolik času, kolik by bylo potřeba. Rodina a dům mají přednost, ale nějak to pak doženu :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Duben 26, 2016 Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 Jasně to chápu, no budu to tu sledovat zajímá mě jak to dopadne :) a posilovač bych taky koupil asi jen nový... Zkoušel jsi napojit na něj podtlak, jestli drží ? Nedávno jsem měnil na jedné Toyotě a tam jsem dal podtlakovou pistol udělal podtlak a ten během pár vteřin byl pryč, takže bylo jasno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Jasně, podtlak jsem měřil a zde problém není - drží v klidu. Posilovač mám objednaný během příštího týdne dorazí spolu s nižším předním uložením a zvažuju nové tlumiče Bilstein B6 k těm mým starým Ateso tlumičům. Četl jsem na ně velmi dobré recenze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Divný že by držel a neměl účinek, no však uvidíš až ho vyměníš co se změní :) Jo taky jsme na ně koukal a připadají v úvahu, ale zase B4 jsou na O1 za pár peněz celá sada tak nevím nevím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 JJ, ty tlumiče právě zvažuju jestli B4 nebo B6, rozdíl v ceně je dost veliký, na ty B6-ky jsem slyšel dost chválu, že jsou mnohem kvalitnější a líp se chovají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 No za tu cenu by mohli :) ale B4 jsem dával na druhou Oktávku a nestěžuju si :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 Mam na autě B8 a je to dost tvrdý a B6 budou nemlich to samí, jinak to jsou parádní tlumiče, mě vyhovujou dokonale, ale záleží co upřednostňuješ. Hlavně B6 a B8 jsou jednopláště, který si Bilstein vyrábí sám. B4 jsou dvouplášťový přebaly od bůhvíkoho, takže jestli trváš na Bilsteinu tak jedině B6, jinak se poohlídni jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 taktiez pokial viem,nie som si uplne isty, ale B8 maju mat charakteristiku ako B6 , len maju kratsiu piestnicu pre znizene auta, ale to si treba este overit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 jj je to tak jak píšeš, proto píšu že je to to samí :) Já to mam ve předu nižší proti sérii, vzadu jsou standartní RS pružiny a jsou na nich B8, který by měli přijít na auta se snížením, ale fungujou tam v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 To lízo octě hodně sluší, dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Díky všem za pochvalu ! :) Ještě přihodím jednu víkendovou mobilovku. Dneska by už konečně měl dorazit balík s ND pro mazlíka. Už se těším až vyměním brzdový posilovač, přehodím tlumiče, ponatírám oreznuté ramena a budeme připraveni na STK podle mých představ. Duke_luke máš pravdu, auto bude tvrdší a právě o lepší stabilitu spolu s nižšími pružinami mi jde. Rád si to užívám v zatáčkách . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Martine, cos nakonec vybral za tlumítka? Měníš poprvé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Nakonec jsem šel do Bilstein B6 od Jeldy z CC autodílů. Originální tlumiče jsem měnil cca ve 140 tisích Km - vytekly mi dva kusy, a tak jsem dal české Ateso, ale těm se změna z vysokého podvozku na nízký už nezamlouvá. Tak snad nyní bude delší dobu klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 krasne nalestena potom daj vediet, ako je to pocitovo s tymi B6 . som zvedavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 taky jsem zvědavý jak se to na těch B6 bude chovat :) stahováky budu mít ve středu, tak pak se domluvíme a přijedu ti pomoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Duke_luke : díky , ale leštěná byla naposledy loni před Žamberkem, vosk je po zimě pryč, takže to jen tak vypadá. Už by to chtělo péči na laku, ale není čas. Vídím to reálně zase přes srazem. :) Dane, díky za ochotu pomoct. Díly jsou doma včetně nižšího uložení, ložiska nechám co tam jsou asi půl roku, šrouby mám všechny nové. Viděl bych ty tlumiče na čtvrtek odpoledne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.