Dakie Odesláno Srpen 6, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2018 Jak jinak dojet než bez potíží ;) To ta dovolená fakt utekla rychle :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 6, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2018 Jo, je to moc fajn když dojedeš bez problémů s tak starým autem a po krajnicích jsou občas vidět odstavené celkem zánovní auta... Dovolená je fuč rychle, ale je potřeba doma zabrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2018 Tak asi jsem ty technické problémy zakřikl[emoji5]. Odešlo ABS čidlo, díky Košínovi jsem zjistil které to je a tak jsem se do toho dneska pustil. Čidlo vysekat ven, šroub zarezlý jak hrom, takže jsem ho ukroutil. Odvrtat, vytočit nový závit, nasadit. No hodinku a půl jsem se s tím potrápil, ale podařilo se. Ale abych se dlouho neradoval, tak mi něco začalo klepat v tahu na 3., 4. a 5.kvalt. Jakoby něco v poloose. No to se asi brzy projeví.....Při ustálené rychlosti je klid. Netuší někdo co by to mohlo být?Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2018 zde je video toho hluku při tahu na 5.stupeň https://photos.app.goo.gl/fB6sbN2eivgDerjE6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 22, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2018 tyjo, nemůže to dělat ložisko? nebo kloub poloosy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2018 Na ložisko mi to moc nesedí, to by dělalo stále, ale toto se děje při rozjiždění a nebo v kopci na 4-ku a 5-ku. Při ustálené rychlosti je klid. Přes víkend pod auto vlezu, ale spíš to bude muset k panu doktorovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2018 Tak dneska v servise nebyli schopni říct odkud se line to klepání. ( možná prý spojka, poloosa, převodovka). Mám s tím pojezdit až se to projeví víc. To znamená až se to potento a zůstanu stát u krajnice.... To je něco na mě co musí mí vše ve 100% stavu..... Musím najít někoho schopnějšího kdo odhalí sluchem příčinu.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 28, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2018 Martine v zamberku se poptame Passty, ten by mohl vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 28, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2018 Jo, vidíš Zdeněk by taky mohl vědět co s tím. Díky za tip. Mám ještě kontakt na jednoho šikovného mechoše, ale otázkou je jeho volný čas a zatím se mi nedaří jej odchytit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 28, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2018 A dela to i pro zataceni? Jestli se treba nezacal sypat vnitrni kloub poloosy, mozna zkus to projet a pak pozkouset jestli neni neco horke, homokinetak, kloub poloosy, lozisko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 28, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2018 Právě že při lehkém natočení volantu to ztichne. Zkoušel jsem na velkém parkovišti couvat s plným rejdem a všechno je potichu, žádný hlukový projev. Zkoušel jsem sahat na náboje po jízdě, všechno studené..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2018 Tak cesta do Žamberku autíčku dala zabrat, hluk jde určitě z levého vnitřního kloubu. Pod autem je to fest slyšet.Už jsem objednaný na příští týden do servisu. No a dneska mě autíčko nehezky překvapilo. Při potřebě brždění jsem zjistil úplně tvrdý brzdový pedál. Hned jsem vzal za ručku a tak tak dobrzdil za autem přede mnou! [emoji6] Domů jsem velmi opatrně dojel a našel jsem příčinu-praskla hadice od vývěvy. Nahradil jsem ji provizorně hadicí s opletem a zítra objednám novou.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 3, 2018 Sdílet Odesláno Září 3, 2018 tohle bývá často, měl jsem to taky chvíli po koupi a taky jsem u nás z kopce málem nedobrzdil, noha až v podlaze a efekt nulový...hlavně že se nic nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2018 No je to pěkně blbý pocit, chceš brzdit a ono nic.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2018 Dneska odvoz odpadu do sběru, na vozíku jen 400kg , ale v kufru dalších 230kg novin a železa-parádní snížení zadku[emoji6]. Takto by to vypadalo super.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 8, 2018 Sdílet Odesláno Září 8, 2018 Týý jo, slušně naloženo, takový snížení by opravdu vypadalo dost dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Září 10, 2018 Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Koukám že na zadním lemu máš průhlednou folii podobně jako to má O2, kde se to dá koupit pro O1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Kdo ví, třeba to ještě pošlu k zemi až z auta bude jen víkendovka ! Koupil jsem čirou ochrannou 3M fólii v metráži a nastříhal si ji. Ale kde jsem to kupoval, to netuším , je to moc dlouho. Zkus pohledat na netu, určitě to nebude problém koupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 10, 2018 Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Hezky slouží! Ale tak to má být ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 13, 2018 Sdílet Odesláno Září 13, 2018 Hezky ji dáváš... Ale tak je to správné že umí i posloužit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2018 Jo,octulka musí sloužit a dobře fungovat! Pak mi dělá radost. Dneska jsem si ji dovezl ze servisu, kde jsem nechal vyměnit levý vnitřní kloub a světe div se, nebylo to ono! Servis to tipuje na převodovku..... Prý celorepas za 20-25 k. No to bych se na to...Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2018 Sdílet Odesláno Září 14, 2018 Jestli to bude prevodovkou, tak sezen jinou, repas se nevyplati... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 14, 2018 Sdílet Odesláno Září 14, 2018 Presne tak, radeji sezen jinou za par korun...a kdyz uz tak rovnou 6q ne? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 14, 2018 Sdílet Odesláno Září 14, 2018 U 6q by musel měnit i spojku, startér a poloosy ne? Nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Září 14, 2018 Sdílet Odesláno Září 14, 2018 Taky bych sehnal druhou, vyměnil v ní olej a jezdil... nemá cenu dělat opravu za takový prachy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2018 No, předělávka na 6-ti kvalt je mazec. Do toho se mi fakt nechce, ale stále se mi nechce věřit, že je to převodovkou při mém zacházení a pečlivé údržbě. Ještě budu dál hledat další možné příčiny. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Září 17, 2018 Sdílet Odesláno Září 17, 2018 Předělávka na 6q je opravdu mazec, ale funguje to parádně. Je potřeba setrvačník se spojkou, startér, poloosy, lana řazení s kulisou můžou zůstat z 5q, jen je potřeba ten plechový držák co je na převodovce a plech co je za setrvačníkem v dělicí rovině motoru s převodovkou. No a samozřejmě převodovka a příslušné šrouby a silentblok převodovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2018 Dneska jsem dovezl domů novější kočár. Jedná se o ročního Supíka 2,0 TDi DSG7 140kW L&K 4x4, je to opravdu pohodlná loď. Oproti O1 je to opravdu obrovský skok. Snad bude dobře a spolehlivě sloužit. Octavečka se opraví a asi půjde do světa. Bude mi to sice hodně líto, ale aby stála v garáži a vytáhl jsem ji pár krát za rok, to je zase škoda. Někomu ještě udělá dobrou službu.Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 4, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2018 (upraveno) Parádní auto, fakt mega skok :D ať slouží, v tvých rukou bude mít zase skvělou péči tak musí, hlavně ten automat ať funguje jak má co nejdýl :) Upraveno Říjen 4, 2018 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.