Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Tak díky teplejšímu počasí jsem započal jarní očistu při které jsem zjistil, že jedna vrstva bezbarvého laku "chromofix" nebyla dostatečnou ochranou RS koncovky výfuku. Chytlo to v horní části lišku. ;) Takže i přes veškerou snahu už to bude vždycky trochu vidět. :palec:

Jinak jsem ještě konečně zjistil odkud se mi ozávalo kovové drnčení při nižších otáčkách. Nakonec to byla malá nereza mezi větší pozinkovanou trubkou-myslím že to je od klimy a šroubem M8 , který drží konzolu. Tak jsem to provizorně vymezil 5mm hustým mirelonem a je klid. :) Nechápu jak se to mohlo vzájemně pohnout?

post-502-1267468072_thumb.jpg

post-502-1267468081_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Díky moc vám všem za gratulace k narozkám !!! Už se těším na Malenovický srázek že pořádně pokecáme a bude fajně !!! :)

To: Maxim. Díky za tip - toho človíčka neznám, ale vyzkouším protože mi zase někdo žduchnul do zadního nárazníku a mám zase popraskaný lak - ne moc ale do zimy bych to měl nechat opravit. :)

V pátek jsem vozil terasovou dlažbu do garáže, autíčko dostalo pořádnou nálož. Na vozíku cca 450-500kg, v autě cca 250-300kg + mých 96kg.

V sobotu jsem mu naoplátku za dobře odvedenou práci dokončil 1.fázi jarní očisty - venek auta po převoskování. Jinak pěkná ruční prácička, uvažuju o el. leštičce. :palec:

Do srazu ještě půjdou potahy dolů + pořádná očista vnitřku. Chromované kliky zatím asi zůstanou, no uvidíme třeba si to nechám na srazu rozmluvit.

(bohužel fotky mobilem, foťák je mimo)

post-502-1271650819_thumb.jpg

post-502-1271650830_thumb.jpg

post-502-1271650840_thumb.jpg

post-502-1271650848_thumb.jpg

post-502-1271650855_thumb.jpg

post-502-1271650897_thumb.jpg

post-502-1271650904_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

To: Hoblík

Teďka je to nádhera kterou si po dlouhé době užívám a trochu i čistím. Uvidím v zimě jaké to bude, jestli to psychicky vydržím bez potahů.

Jinak zase je dalších 15 tis. Km najeto, celkem 105tis. Km, takže jsem udělal klasickou údržbičku, olej, všechny filtry, a po zimě jsem rochu očistil na natřel výfuk. Na to že má skoro 6 let, tak vypadá ještě solidně. A zase jedeme dál!

post-502-1274958455_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...