Přejít na obsah

Automatické vypnutí vnitřního osvětlení

jarda82

Doporučené příspěvky

Zdravím, dneska jsem objevil menší problém. Půl dne jsem montoval něco v kufru a asi po 2 hodinách jsem si všiml, že osvětlení v kufru svítí pořád. Myslel jsem, že Octávie má pojistku, která po 30 minutách světlo vypne, aby se nevybila baterka a šetříly žárovky. Koukal jsem se i do manuálu jestli se třeba nějaká pojistka nevypálila a že bych ji případně vyměnil, ale není tam o tom ani slovo. Občas se mi stane, že třeba víko málo přibouchnu a světlo by potom svítilo furt, třeba 3 dny. Poradí někdo, co s tím? Díky.

Odkaz ke komentáři

Pokud se nepletu, tak světlo od kufru nemá žádnou časovou pojistku, takže pokud necháš kufr otevřený několik dní, tak se ti vybije baterka. Tato časová pojistka je jen u vnitřního osvětlení, kde se po 10 minutách světlo vypne, ale u kufru to tak prostě není... ;)

Odkaz ke komentáři

Teď jsem koukal do manuálu na stránkách škodovky a tam píšou, že světlo v kufru zhasne po 30 minutách a vnitřní osvětlení po 60 minutách, ale nevím jestli to tak je u všech oktávek nebo až od určitého roku. Každopádně zítra to ještě jednou vyzkouším.

Tak mikrospínač mám v pořádku, když zabouchnu kufr, tak to zhasne, mě šlo o to že by to mělo zhasnout po určité době, když je kufr otevřen nebo ho málo dobouchnu, aby se nevybila baterka. Ale jinak dík za snahu helfnout ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to dnes testnul. Nechal jsem otevřené dveře u řidiče a kufr, zamknul jsem garáž a zhruba na 2 hodiny odešel. Když jsem se vrátil bylo zhasnuté vnitřní osvětlení, červené světlo ve dveřích i ten kufr. Takže to funguje. Otázka jestli to tak je, pokud nechám otevřený jenom kufr-vyzkouším to ještě tak.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...