Jump to content

Amoghovic Touránek

amogh

Recommended Posts

moc peknej!!!! moc se me libi.. kamara dsi ho taky chtel kupovat ale znamy mu rikal z porsche brno zda ma malo starosti a asi jeho dva kamaradi maji tourana a maji strasne problem s elektrikou atd.... jeden ma vonavku jako ty.... tak at ti slouzi!!!!! me se moc libi!!!!

to stále ještě zbejvaj dvě možnosti :-) já právě šel do 8V na kterej jsem se nedoslechl nic špatnýho (krom DPF)

tak to uz si ted uplne nejsem jiste, ktery maj :lool: ale problemu to bylo pozehnane, co se tyka prevodovky, spojky, podvozku

dovolím si ukázat nového člena od Amoghů :-)

VW Touran 2,0TDI 8V Highline :-)

paráda, gratulace, konečně auto do kterého se skutečně nastupuje a skutečně se v něm sedí  :P :)

Ta 8v verze by měla být cajk, tak ho tu nestrašte :D

Evča a v podstatě jakákoliv slečna/paní naloží jakýkoli auto, ať je to Fiesta, nebo Patrol a jede se ven třeba jen na 2 dny :D Vlastní zkušenost. :D

8V je v pohodě,  :) , ona se taky blbě shání,

jo s velikostí a nákladem partnerek je to u nás taky tak, T4 Long byla taky málo ...  :)

Gratulace k super autu :blink:. Měli jsem Tourana 2 roky, co se týče pohodlí, jízdy, prostoru, zpracování byl opravdu super. Duvod prodeje byl, že se pořád sr?l. Za ty dva roky jsme dali do oprav přes 80tis a to jsme si to převážně dělali doma. 3x jsme zkončili na odtahu. Nejhorší je asi problém s elekrikou, přes vyhnitý kabel ve svazku až po špatný čidla. Dále odešla řídící jednotka ESP, EGR ventil, nějaký podtlak na spojce, přes převodovku a končilo to totální destrukcí motoru. Rozbil se vstřikovač a byl konec. Po opravě šel do světa protože už na to nebyly nervy. Jinak měli jsme r.v. 2006. Doufám, že jsem tě moc nevystrašil, nejspíš jsme měli totálně špatnej kus. Kdyby nebyl tak poruchovej, tak jsme si koupili jistě dalšího. Teď jsme přešli na Yetiho a řekl bych že je o špetku na nižšší úrovni než byl Turda.

post-1900-1288878788_thumb.jpg post-1900-1288878821_thumb.jpg post-1900-1288878837_thumb.jpg