amogh Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 dovolím si ukázat nového člena od Amoghů :-) VW Touran 2,0TDI 8V Highline :-) origo 16" jsem již sundal a nasadil zimní 17", decánko vofroud ale na zimu to ještě vydržim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Dobrá volba :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 krasavééééc :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 dííík, ja jsem zatim nadšenej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Čím víc se Karle přibližuješ k autobusům ---> dobrá volba :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 tak tak :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Musim přiznat že jizda v Touranu je luxusni strýc ma Touran 2.0 TDI 103kW černo-oranžový verze Cross výborná volba amogh :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 moc peknej!!!! moc se me libi.. kamara dsi ho taky chtel kupovat ale znamy mu rikal z porsche brno zda ma malo starosti a asi jeho dva kamaradi maji tourana a maji strasne problem s elektrikou atd.... jeden ma vonavku jako ty.... tak at ti slouzi!!!!! me se moc libi!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 vypadá nádherně tak ať slouží pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 dík :-) pár nových foteček :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Čoveče neni to moc velké pro 2 lidi a psa?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 pěkný fotky z okresu na severu ;) B) :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 tohle je z okresu na jihu moravy péťo :-) jinak velikost ideální :-) evča stejně kufr naložila durch :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 hmm moc hezky a jsem zvedav jak moc bude lezet :-) jen ti preju aby jsi s tim nemel takovy problemy jako znamy .-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 a co mají za rok a motor? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 motory maji ty dvoulitry nafty a rok myslim 2007 a 2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 no jo ale dvoulitry nafty to je sirokej pojem v tom volswagnovskym marketingovim galimatyáši :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 tak by to mel byt 103kw ale jeste by to nemel byt CR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 to stále ještě zbejvaj dvě možnosti :-) já právě šel do 8V na kterej jsem se nedoslechl nic špatnýho (krom DPF) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 to stále ještě zbejvaj dvě možnosti :-) já právě šel do 8V na kterej jsem se nedoslechl nic špatnýho (krom DPF) tak to uz si ted uplne nejsem jiste, ktery maj :lool: ale problemu to bylo pozehnane, co se tyka prevodovky, spojky, podvozku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Ta 8v verze by měla být cajk, tak ho tu nestrašte :lool: Evča a v podstatě jakákoliv slečna/paní naloží jakýkoli auto, ať je to Fiesta, nebo Patrol a jede se ven třeba jen na 2 dny :lool: Vlastní zkušenost. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 přesně tak, myslim že mít vejtřasku tak to ženy zvládnou taky a hledám na aukru levně vlek :-) a nestrašte :-)))) ale pokud vím tak ty ses vzdycky zastaval i 16V ne? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 no kolem mě bylo pár 16v a taky ok, např. mamka jen dvouhmota někdy ve 120tkm (nevim ale kód motoru) a teď pohoda, mmtálně asi 170tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 gratz, až na farbu a motor mám to isté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 dovolím si ukázat nového člena od Amoghů :-)VW Touran 2,0TDI 8V Highline :-) paráda, gratulace, konečně auto do kterého se skutečně nastupuje a skutečně se v něm sedí :P :) Ta 8v verze by měla být cajk, tak ho tu nestrašte :D Evča a v podstatě jakákoliv slečna/paní naloží jakýkoli auto, ať je to Fiesta, nebo Patrol a jede se ven třeba jen na 2 dny :D Vlastní zkušenost. :D 8V je v pohodě, :) , ona se taky blbě shání, jo s velikostí a nákladem partnerek je to u nás taky tak, T4 Long byla taky málo ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 druhá potvora s osmiventilem, to jsem rád :-) @speeder - a ani mi neříkej že máš šedýho, to byl můj sen :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 no, tak to nejak vyšlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 ty jo tak to je dokonce ta šedá co jsem chtel nejvíc, dráždíš me :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Gratulace k super autu . Měli jsem Tourana 2 roky, co se týče pohodlí, jízdy, prostoru, zpracování byl opravdu super. Duvod prodeje byl, že se pořád sr?l. Za ty dva roky jsme dali do oprav přes 80tis a to jsme si to převážně dělali doma. 3x jsme zkončili na odtahu. Nejhorší je asi problém s elekrikou, přes vyhnitý kabel ve svazku až po špatný čidla. Dále odešla řídící jednotka ESP, EGR ventil, nějaký podtlak na spojce, přes převodovku a končilo to totální destrukcí motoru. Rozbil se vstřikovač a byl konec. Po opravě šel do světa protože už na to nebyly nervy. Jinak měli jsme r.v. 2006. Doufám, že jsem tě moc nevystrašil, nejspíš jsme měli totálně špatnej kus. Kdyby nebyl tak poruchovej, tak jsme si koupili jistě dalšího. Teď jsme přešli na Yetiho a řekl bych že je o špetku na nižšší úrovni než byl Turda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 tak tahle barva je ještě lepšííí (bambus grey), akorát na faceliftu už jsem ji nevidel :-) o podobných závádách jsem četl ale řekl bych že opět 2,0/16V ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.