Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

noo tak dlho som zvazoval ci kupit cely novy podvozok alebo len pruziny a zatial z financnych dôvodou kedze investujem do prerabky domu som zvolil len pruziny podla testou vyzeraju celkom dobre objednal som ich z nemecka priamo od vyrobcu a vybornu cenu znizenie o 35mm predok aj zadok no len skoda ze pridu az po OC zraze tak dam sem aspon fotky ked budu nahodene inac ide o pruziny vogtland.

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nazdra hosi vyskytol sa u mna taky zvlastny problem rano ked je trosku chladnejsie teraz mi pri nastartovani zasvieti vystraha chladiacej kapaliny pozeram co to je vypnem motor pockam chvylku nastartujem zas a uz nic co by to mohlo byt ?? zeby neake cidlo ?? minule mi to urobila 2x za sebou trosku som dolial cca 0,05L a v pohode ak mate niekto stym skusenost alebo sa to uz niekomu stalo dajte vediet dik co by to mohlo byt pocas dna to neurobila ani raz len ked to postalo cez noc a rano som startoval

Odkaz ke komentáři

Nazdra hosi vyskytol sa u mna taky zvlastny problem rano ked je trosku chladnejsie teraz mi pri nastartovani zasvieti vystraha chladiacej kapaliny pozeram co to je vypnem motor pockam chvylku nastartujem zas a uz nic co by to mohlo byt ?? zeby neake cidlo ?? minule mi to urobila 2x za sebou trosku som dolial cca 0,05L a v pohode ak mate niekto stym skusenost alebo sa to uz niekomu stalo dajte vediet dik co by to mohlo byt pocas dna to neurobila ani raz len ked to postalo cez noc a rano som startoval

nazdar Juraj, mne zacal problem tak isto ako ho opisujes, akurat mne sa voda nestracala, ale na cidle som mal olej ( postupne viac oleja ako vody ). Vysledok prasknuty blok motora.

Prosim ta, budem davat oliepat karbonovou foliou strechu, predny naraznik, spätne zrkadla, a neviem ci aj prednu kapotu. mozes mi hodit cenu ? Prikladama foto ako si to predstavujem. branoferanec@gmail.com

dik

post-13610-0-51745100-1317490575_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no uvidime co to bude voda sa mi netrati ani olej nikde nieje to som pozeral hned ako prve dolial som vazne len pol deci a skor to pripisujem tomu ze som stal dost sikmo kolmo dole tak snad to bolo tym :palec:

no ale neva spat k autu co noveho pruziny nahodene vyzera to super som vazne spokojny auto sedi na ceste uplne uzasne takze zatial 200km za mnou a uvidime ako budem spokojny dajme tomu po roku

menil som konecne nove kotuce a platnicky vsetko ATE kupene od jeldu zatial max spokojnost zajtra idem este na geometriu lebo je neako na krivo volant nech to pozru :palec:

no a prikladam par foteciek z dnesneho poobedia bolo krasne a nasiel som uzasne miesto na fotenie :D

post-4428-0-25918800-1317568160_thumb.jpg

post-4428-0-37113100-1317568207_thumb.jpg

post-4428-0-33720400-1317568265_thumb.jpg

post-4428-0-88947300-1317568291_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

No zimicka prisla a s nou aj prva mraziky u nas zatial max -4 °C takze auti uz je prezute na zmnych papuckach a letne su uskladne e a zakonzervovane :D obrazne povedane.

torsku som nieco pomenil na aute a urobil som si malinku radost co sice bude na aute az na druhy rok ale je to taky predcasny darcek k vianociam :D.

malinko som sa pohral s priehladnou ciernou foliou povedzte svoj nazor ci moze byt alebo nie myslim hlavne tie predne hmlovky ten zadok sa mi paci to asi aj necham skoda ze sa nezucasnim zimnej besidky rad by som ale neda sa tak si to hadam uzijete :)

post-4428-0-02016200-1319106979_thumb.jpg

post-4428-0-56153600-1319106995_thumb.jpg

post-4428-0-65616500-1319107009_thumb.jpg

post-4428-0-77772400-1319107018_thumb.jpg

post-4428-0-51100000-1319107038_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

je to trosku utlmene ale zda sa mi to v pohode skusim to odfotit ako to svieti mne sa to zdalo dobre len je pod mrakom ine to mozno bude za slnka a pekneho letneho pocasia

P.S. na tvojom kombiku sa mi to pacilo a velmi tak preto som to aj ja tak riesil len som to nechcel striekat

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ano pozeral som na to je tam trosku problem koli tej dvernej RJ no nic uvidime ak by som nasiel niekde riesenie tak sa podelim.

Co nove na aute no asio ma tu polka z vas a mozno aj vsetci znenavidia ale na auto som si nahodil HID sadu 6000k svetla svietia nadherne ale pozor niesu obycajne su to H7R-ka cize proti oslnujuce mam to odskusane sam na sebe a uz ked mne to nevadilo co mam citlive oci na taketo svetla tak je to myslim v poho naklonil som ich trosku nizsie a nik mi zatial neblikal ani policia nemala namietky aj ked to obzerali co su to za ziarovky :D no ale uvidim ako dlho tam ostanu origo je origo :palec: dalsie vylepsie je pozinkovanie krycich plechov okolo brzdovych kotucov tie plechy som mal zhnite ako nechapem preco na aute ktore stalo nove skoro 900.000,- niesu pozinkovane taketo drobnosti.

na tento rok koncim zatial :D na buduci ma caka velky servis: spojka, zotrvak, rozvody atd. tak tolko plany idem setrit :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak islandanka dostala nove vnutornosti v podobe rozvodov a malicko som ju premazal prevodovku novym olejom a vsetko co treba :D a prikladam par foto z biedneho snehu na SVK a male vyrocie 200000 :D inac jeden by neveril ako tem prevodovy olej vyzeral po 200-tis. ako roztavene olovo skoda ze som nemal fotak pri sebe ked mi to mechanik ukazoval co mi odtial vylial inac keby nahodou niekto isiel menit olej na manuali 5kvalt ide tam olej G 070 726 A2, alebo stare cislo G 055 726 A2 tak mi to aspon nadiktovali v servise skoda a taky som aj kupil a 2 litre to v pohode spapa :D tak pekny den vsetkym

post-4428-0-08388700-1326522825_thumb.jpg

post-4428-0-42932300-1326522836_thumb.jpg

post-4428-0-53584800-1326523060_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Bazy paci sa mi ten v strede cierny s bielym napisom a na boku modry ramik ale ak sa da takl vo fonte sulphur ako ma stara octavka pred fl. napis a samozrejme nech tam je Sk nie CZ nie ze by to bolo blbe ale tak vis :D jo a na cierny podklad nech je to pismo strieborne. inac super dik :palec:

P.S. - mala neprijemnost neviem ci ma niekto skusenost alebo nie capy od jeldu nechcem mu robit zlu reklamu ale asi mam taku smolu :D su v haji vydrzali 4 mesiace :( su na sracku maju cca 2000km a uplne sa rosypali. neriesim kupil som nove tento tyzden ich musim vymenit :( foto dodam

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...