Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

ta sa paci presne aj mne vyzera to pekne a sadne to k tomu uz som aj nieco nasiel vyslo by to do 20€ folia ale nieje to 3M je to neaky no name skusim este nieco od hexisu alebo nieco podobne ta zelena vyzera dost dobre aspon pre predstavu to staci diky wrccko mas to u mna. :palec:

Odkaz ke komentáři

no aj celkom hej nevedel som si to predstavit ale ak by si mal cas a chut skus este urobit jednu kde by si nechal ten stred s kapotou cierny a strechu tiez ciernu dik moc este raz ja som to skusal sam v zoneri ale na toto som lavy a nechcem objednavat hufy folie a napokon to bude nic moc.

Odkaz ke komentáři

Presne ako vravíš Juraj,myslím že s čiernou kapotou a strechou by to bolo super...je u nás až taký problém s tou zmenou farby u polície? :(

;)

Najviac sa mi páči tá v strede, skoro ako vínovo červená to vyzneje ;)

máš recht wrccko,je to bomba,fest sa mi to páči :lol: velmi si mi pomohol,dikes

Upraveno uživatelem Gefro
Odkaz ke komentáři

no myslim ze by to vyzeralo dost dobre uvidime ci bude mat wrccko cas a chut sa s tym pohrat a co viem tak ano dost tu na tom baziruju hlavne koli tomu ze to mozes kedy kolvek dat dole tak preto je to cista birokracia a este k tomu pri prepise musis ist na KO ako dement neviem vazne na co uplne v haji tento policajny stat.

Odkaz ke komentáři

ale v tej čiernej matnej by Tvoja islanďanka vyzerala špicovo ;)...videl som to CC-ečko čo chcel kupit Romario a páčilo sa mi to...ozaj ako to je s autom na fóliách a automyčkou?Môže íśť vôbec do myčky? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

no to by ceru vyzerala preto hladam alternativu a jedna z nich je aj zelena matna v kombinacii s ciernou matnou uvidime a umyvaraka v pohode chodim s mojim do umyvarky ked je takto hnusne vonku aspon to dat oplachnut a nic sa s tym nedeje vsetko drzi ako ma ani to niak neskrabe

Odkaz ke komentáři

este nieco malicko listy idu do laku ked je taka nudna sobota :D tak ma napada ked ak niekto uz lakoval listy z RS-ky su v pred priprave ale je potrebne dat do este do plnica ?? niekto hovori ze ano niekto ze nie ako to je teda dik za info.

Urcite bych to do plnice dal a pak vybrousil na jemno aby se odstranily ty nerovnosti bo ty listy nejsou hladke jak u RS a pak az striknul barvou! :palec:

mensia nuda na nocnej :) podsvietenie ala rs gen.1 clkom sa mi to pacilen mam pocit ze mi trosku blbo ukazuje tachometer je to mozne ze sa to pohne ked som vybral rucicky ??

Pekne to podsviceni mam to taky tak ale biloo cervene! :palec:

post-5804-0-91937400-1328991748_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pekná práca páni...princes:urobil si aj podsvetenie klimy a ostatných tlačítok,alebo len budíkov a ostatok máš na zeleno? ;)

juraj poprosím Ťa napíš mi nejaký orientačný termín na ten interiér a nejak to dotiahneme ak budeš mať čas,dikes :pivo:

Odkaz ke komentáři

no jasne tak to dam do plnica ale ja som kupoval listy rs nie fl je v nich neaky rozdiel ? a pozer som tie budiky mas pekne urobene ale vsim som si ze ti svietia aj tie konce na rucickach kde je ten cierny kryt mne to nesvieti nevies preco? mas neake ine rucicky?

a ten interier to by bolo mozne niekedy z jary nemam tolko miesta v gatazi aby som otvoril dvere snad sa tento rok lady pohnu a bude nova garaz 6x6 :palec:

Odkaz ke komentáři

Ahoj no ja som ani mikro pajku nepouzival skusal som to s nou ale neslo mi to bohvieako trafo-pajkou som to odletoval aj priletoval uplne v pohode baz problemov je tam tak malo cinu ze som ani odsavacku nepouzil akurat sa tam tie diody blbo davaju je tam malo miesta okolo tych ruciciek neda sa to dobre pinzenou chytit. ale inac v pohode ak chces cervene tych mam dost daj adresu poslem ti

Odkaz ke komentáři

mensia nuda na nocnej :) podsvietenie ala rs gen.1 clkom sa mi to pacilen mam pocit ze mi trosku blbo ukazuje tachometer je to mozne ze sa to pohne ked som vybral rucicky ??

asi si nenastavil ručičky do "koncové" polohy.. je tam cítit "doraz".. pivo.gif

Odkaz ke komentáři

juraj chcem sa Ťa niečo opýtať:v prílohe sú odfotené stredové krytky Alu kolies,ktoré som prerobil,pretože pôvodné škodovácke úplne vybledli a boli v hroznom stave...potreboval by som to ešte prekryť nejakou priesvitnou ochrannou fóliou B) vieš mi s tým pomoct,dikes :D

post-4801-0-25327600-1329391307_thumb.jpg post-4801-0-12882900-1329391682_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak mala nehoda sa mi udiala za posledny tyzden miesto cinu parkovisko tesco jedine stastie je ze som dolapil vinnika a ide to vsetko z poistky na vonok male poskodenie ale oprava bude velmi mastna dnes mi prisla faktura zo skodovky na 770€ :D no poistovna bude mat radost. no stastie bolo aj v tom ze som si zapamatal znacku kto stal vedla mna a vedel som ho vypatrat lebo typek drzo zdrhol a myslel ze na neho nepridem sa rozkrykoval ze to on nebol a ked som mu ukazal moju farbu na jeho aute tak hned sklapol a nebranil sa akemu kolvek rieseniu. no co su toto za hovada co druhemu poskodi a este sa dobre ze nejde bit za to ze to on nebol.

post-4428-0-20580200-1329863549_thumb.jpg

post-4428-0-22543800-1329863561_thumb.jpg

post-4428-0-83934100-1329863569_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...