Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

no u nas by si veru nepochodil tu je tak hlupy system ze on musi ist nahlasit ze ano rozbil som mu okno ja osobne by som tiez nezastavil keby ma niekto zacal brzdit, lebo nevies ci ta nechce okradnut alebo nieco ine. len ta cena ma dojala dal som strieknut celu stranu na lestenie sa im mozem vybodnut.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

nazdar hosi nasiel som nieco na nemeckom octavia fore mozno stare mozno nove ale take svetla som este ne octavku nevidel kuknite na to viete kde by sa dali zohnat celkom sa mi pozdavaju tie ledky na smerovkach vyzeraju lepsie ako tie doteraz sice je ten prispevok stary ale vyzeraju fakt dobre :palec:

octavia forum de

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

diky stepane ale az take dobre to nieje myslim ze na tej fotke to vyzera o dost lepsie ako v reali :D je tam skoro piksla gitu a normalne to ten plast do seba natiahol ked to bolo cerstve tak krasne hladke vsetko ako zrkadlo a po par dnoch to urobilo taky pomaranc nechapem tomu :huh: budem to musiet prelakovat.

Odkaz ke komentáři

to uz som urobil len ide o to ze ten plast je od vyroby s grainingom to je ten vzor taky bodkovany a ked tzo bolo strieknute pnicom a vybrusene bolo pekne hladke ale ako som to striekol farbou a lakom tak ako keby sa to vpilo do toho plastu a ten graining vidiet az moc ako kevy to nebolo ani v plnici to ma sere ze to urobilo lebo je to uplne matne uz som to aj prebrusil 2000-kou pod vodou a prelestil tempo pastou je to lepsie ale stale to nieje ono. ale neake foto urcite pridam ako to pokracuje inac robim teraz na jednom projekte kde som prisiel na velmi zaujimavy tech. postup ako zlepit plasty ktore su namahane a pritom to vydrzi dam nieco dokopy a zverejnim postup :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

no spojka je v prdeli ale to uz bola aj pred tym osbne som prekvapeny ze sa to drapkovi podarilo namerat a ta spojka ma natocene 205-tisic je tam este od vyroby co sa tyka spotreby ta je v pohode ci isla dole alebo nie neriesim hlavne ze to teraz good taha pekne od spodu

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...