garny Odesláno Květen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 musíš šáhnout do polštáře ... :-)))) To je fakt. To víš že by se mi taky nový čelní sklo. Jen mít někoho kdo to za mě zacáluje. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 Myslíš zrujnovat účet? Asi chytim nějkej náklaďák s kamením. Jezdí jich teď jak tady stavěji dálnici spousta. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 no tak nevím jakou rujnu myslíš ...ale okno na O1 i sprací stojí cca 5000 kč .. což zase není žádná hrozná suma..... jinak akce kamínek .. se už moc nehraje většinou tě vyfakujou a pošlou do řiti a škodu nenahlásej a ty máš pak akorát honku ... Myslíš zrujnovat účet? Asi chytim nějkej náklaďák s kamením. Jezdí jich teď jak tady stavěji dálnici spousta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Zase si mi zkazil radost Myslel jsem že o něco stáhnu pojišťovnu a zase nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 jo špatná doba příšla i na pojištovny .... Zase si mi zkazil radost :) Myslel jsem že o něco stáhnu pojišťovnu a zase nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Koukám, koukám a najednou vidím foto výměny předního okna loni... ;) Jojo jsem byl "šikovnej", ale aspoň už vím jak na zpětný zrcátko... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Aho .. jo jo je to tak .. oni ty foto jsou trochu návrat do minulosti ... prostě když je trochu čas tak něco málo ... noo ale ten čas mocc není .. tak je to tak .. tak trochu s jiného soudku .. když chcete být pořád nastaný .. tak si kupte francouzké auto .. a nebudete chápat ... výmněna žárovky... jinak to nešlo .. a to jsem to skoušel asi 30 minut .. a nešlo ... jej to bylo spro.... slov ..... Fuck néééé.... :-((((((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Jo plně s tebou souhlasím. Máme dvě služební Berlinga (starší model) a výměna žárovky, obzvlášť té levé, to je zážitek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 tak to je sila toto :P ! Na OI to musi zvladnut aj slepy snad ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Koukam,ze se z tebe pomalu stava PSA servis.. ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 auto pod PSA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Francouzké auta dělám opravdu rád .... :-(((((((((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Petře ještě jednou díky za servis a objevení skrytých závad :)) klima krásně voní a přijde mi že to jede líp jak neuchází ten vzduch :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Petře ještě jednou díky za servis a objevení skrytých závad ) klima krásně voní a přijde mi že to jede líp jak neuchází ten vzduch :lool: ahoj .. jasná věc líp to jet může ono když utíká vzduch není moc dobré ... ..foto nemám jsem už nestihl .. :-(((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Ahoj Petře, zdravím z Písku, ještě jednou díky za rychlou výměnu nefunkčního ventilátoru na chladiči, jeden den tel. domluva, druhý den vyměněno :-) Jo, popsílal jsem ti mejl z formuláře na Tvých www.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palad1n Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Pridavam se k zastupu a taky dekuju za pomoc s vozidlem + vstricny pristup - co se tyce motoru, tak vse uz slape tak jak ma a priste bychom doresili zbytek. Nemohu jinak nez doporucit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 ten formular asi jeste nebude poradne fungovat ted me garny serve ze ten web jeste eni ja uz to vidim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 ten formular asi jeste nebude poradne fungovat ted me garny serve ze ten web jeste eni ja uz to vidim :) NOOO comento ............ :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 sem hroznej ja vim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 To by se u mě nemohlo stát... :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 To by se u mě nemohlo stát... :smich: :P Jéé pán se zrcátkem .. :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 tak během mé dovolené měl Peťan oktičku u sebe: zadní brzdy a výměna silentbloků na předku ;-), díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocht Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Aho .. jo jo je to tak .. oni ty foto jsou trochu návrat do minulosti ... prostě když je trochu čas tak něco málo ... noo ale ten čas mocc není .. tak je to tak .. tak trochu s jiného soudku .. když chcete být pořád nastaný .. tak si kupte francouzké auto .. a nebudete chápat ... výmněna žárovky... jinak to nešlo .. a to jsem to skoušel asi 30 minut .. a nešlo ... jej to bylo spro.... slov ..... Fuck néééé.... :-((((((( Tohle znam. Sarky rodice maji taky C3 a jelikoz se mi nepodarilo prijit na to,jak ten naraznik sundat,tak jsem to vzdycky musel delat se svetlem na svem miste. Ted naposledy uz mi to trvalo jen tak minutu,ale to jen diky tomu,ze uz jsem to delal asi tak sestkrat a vim,kam sahnout a co jakym smerem poslepu uvolnit. A na strane ridice,to je temer neproveditelny,to je fakt. Nejhorsi auto na vymenu zarovek na svete tipoval bych.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Tohle znam. Sarky rodice maji taky C3 a jelikoz se mi nepodarilo prijit na to,jak ten naraznik sundat,tak jsem to vzdycky musel delat se svetlem na svem miste. Ted naposledy uz mi to trvalo jen tak minutu,ale to jen diky tomu,ze uz jsem to delal asi tak sestkrat a vim,kam sahnout a co jakym smerem poslepu uvolnit. A na strane ridice,to je temer neproveditelny,to je fakt. Nejhorsi auto na vymenu zarovek na svete tipoval bych.... Ano jak píšeš .. akorát ,že v mém případě to už jinak nešlo .. protože předemnou se to toho vrtal už majitel a jeho tchán .. a jediné co se jim povedlo bylo to že urvali takovou tu clonku pro žárovku a ta spadla někam do světla a ještě byla celá pokroucená jak jim to nešlo .. takže tak .. :-((((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Pentadius v praze .. alias brno v servise .. :-)))) servis klimatizace .. a obutí new pneu na new disky .. pěkné .. to jsem se zapotil .. takovej profil .. no ještě ,že pomocná ramena si stím poradila ... Ale jak to člověk nedělá každý den ..je to fuška... hlavně když mi mára pořád koukal pod ruce a ta guma pořád ne a ne si sednout ... :-)))) to sem byl ve smrti ... nakonec vše o.k. jak jinak .. Nakonec odemně mára jěště vyloudil nějaké SPZ... ale ty nej poklady jsem mu radči neukázal ... :-)))))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Ty jo to vědet tak u Petra přibrzdim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Tak jsem taky zavítal do světa led diod .. ale samy uznejte ..to jinak nešlo ... rozdíl jasně vidíte... :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Montáž navigace do O1 včetně cd changer .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Montáž do stejného vozu O1 maxík atd... Pán má v autě 3 navigace... jo co kdyby jedna nešla... :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 3 navi? tak to je síla :D jak je to s aktualizacema map pro navigaci DX? Tam jsou poslední mapy tak z roku 2006, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.