Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

Nemám čas pročítat celé fórum, ale musím na toto něco napsat:

kdo u Garnyho byl, tak ví jak to tam funguje a viděl i jeho dílnu.

Těžko bude dělat všechny úkony u sebe v garáži.

Na Garnyho si většinou chystam to co neumím nebo nechci dělat.

Oprava auta po havárii také v pohodě. Pochybuji že lakování a geometrii dělal doma v garáži :)

víš hovno :D ,, lak dělá v koupelně a geometrii dělá na terase před obývákem :D

teď vážně, když mi prdl vlnovec a kus trubky u výfuku, tak to mi řekl rovnou, že to poveze k někomu kdo to umí a má na to vybavení a materiál, když mi dělal lak, tak mě také řekl, že to zařizuje tam a tam a stejně tak když mi prdlo těsnění pod hlavou, tak ji někam musel odvézt na srovnání, vždy jsem byl infomován o tom, co se bude a kde s Lízou dít

uvědomujete si vůbec, že ho tady "kritizoval" člověk nebo bytost či kdo co to je, kterého vůbec nikdo z nás nezná? ten člověk má nedávno zřízený účet, to vás nezaráží?

podle mě je to jako anonym

a vy tady plivete po člověku, který více či méně pomohl, poradil mnohým, né li všem z nás

co teď? teď se pustíte do mě, že jsem buzna a že ho hájím? že by se mi líbil? nebo mi za to Petr platí?

a co že Viktor ho hájí? a že je s ním, i se mnou kamarád, nejedeme náhodou na trojku?

prosím vás, vytáhněte si už ty hlavy z prdele a přestaňte o tom už mlít a soudit člověka kterého si myslím, že celkem dobře znáte na popud člověka, o kterém nevíte vůbec nic

omlouvám se Petrovi a všem, že jsem se ještě k tomu tady vyjádřil, už k tomu opravdu nic nenapíšu

Odkaz ke komentáři

Bohužel už to nemůžu vydržet a musím se k tomu taky vyjádřit (předem se omlouvám Petrovi, že mu to píšu sem, ale týká se to jeho a navíc je to rozdrbaný v několika vláknech a je těžké se v tom orientovat).

Už od první chvíle co se to tu začalo řešit mě překvapilo jak tu spousta lidí začalo soudit dlouholetého člena, kterého tu zná spousta lidí nejen jako mechanika, ale i jako člověka a to na základě nějakého pofiderního tvrzení neznámé osoby s novou registrací, která si stěžuje, že mu Petr neodstranil vrzání zadní nápravy u 11 let starého auta se 400tis. km a pozastavují se nad dva roky starým videem kde jel Petr na červenou, což může přehlídnout každej z nás. A co se týče zmiňované cenzury, tak neříkám, že to nebyla chyba, ale já se Petrovi nedivím, že byl znechucenej a smazal to. Ne každýho baví lítat po fórech trávit hodiny u PC a obhajovat se po celém internetu a to zvlášť když druhá strana nechce komunikovat a zveřejňuje jen pomluvu místo toho aby si to s Petrem osobně vyříkal a navíc nikde nepředložil důkaz, že by tomu tak skutečně bylo. Například fakturu a nebo vyjádření jiného servisu, že tam byla měněná prasklá pružina atd. Ale i kdyby to byla pravda, tak chybovat může každej i Petr, ale i přesto bych očekával, že se tu každej postaví na jeho stranu jakožto důvěryhodné a prověřené osoby, kterou tu spoustu lidí zná osobně, tak jak to udělal Vitto a Palo. A nemyslím si, že je to medvědí služba kamarádovi, ale přirozená vlastnost lidí, kteří jsou schopni zastat se kamaráda, což je bohužel v dnešní době málo vidět. Dnes umí jen každej druhého kritizovat a čekat na jeho zakopnutí a místo toho aby nabídl pomoc či zastání, tak ho ještě doráží. U Petra jsem auto nikdy neměl, ale rozhodně bych se nebál mu ho svěřit. Přeji ti, aby to brzo přešlo a aby tě práce na autech i nadále bavila a hlavně ti přeji co nejméně nespokojených a ufňukaných zákazníků, kteří i kdyby ses rozkrájel tak nebudou nikdy spokojeni a vždy budou nějakou chybu hledat. Bohužel se vždy někdo takovej najde .....

Odkaz ke komentáři

sice GARNYHO práci osobně neznám ale podle jeho příspěvků v tomto vlákně je vidět že svý práci rozumí a že mu to jde dobře a klidně bych mu mý auto svěřil a nebál bych se toho a když by s jeho prací nebyl(není) spokojen tak by mu to hlavně měl říct do očí a né takhle přes nějaký písmenka(u monitoru je každej chytrej jak rádio když pomlouvá a pod ale když se s dotyčným vidí tak má prdel sevřenou že by se tam neprotáhnu ani vlasec...)....

To jak se dotyčný zachoval že mu ani neodpovídá na sms nebo nebere telefon je věc k zamyšlení... Garny to chce řešit a on NÉ????

Garny ty jakožto dlouholetý člen klubu tu máš 100% mnoho kamarádů a příznivců kteří stoje na tvý straně a já jsem jeden z nich..

Každopádně ti přeju pevný nervy a taky to ať se to rychle vyřeší a tvůj život se vrátí do kolejí před tímto exesem....

Odkaz ke komentáři

Děkuji všem za podporu tento týden se toho přihodilo opravdu dost nemilého a už jsem s toho na mašly ...

Každopádně jsem nadělal nějaké chyby ,je mi líto ,že jsem zaměstnal některé členy a kamarády vysedávaním u počítače a sledování této kauzy .

jen kdybych tušil ,že to spustí tuto lavinu bylo by vše jinak .. no stalo se vždy je něco poprvé .. ale má to i kladné poznatky je to velká životní zkušenost a hlavně jsem poznal i jinou tvář u některých členů

Odkaz ke komentáři

Nemůžu než souhlasit s názorem většiny a naprosto se ztotožňuji s názorem Alessiho! Granyho sice taky neznám osobně, ale ještě předtím než jsem se stal členem hltal jsem a zasnul nad prací kterou dělal a děla na našich autech a pak kvalitu své práce dokladuje fotkama a komentářema v příspěvcích.

Grany přeju hodně pevných nervu a brzké zklidnění celé situace a spostu dobrých zákazníku wink.gif

Odkaz ke komentáři

Ja myslim, ze je cas zacat riesit znovu auta :rolleyes: !

Ako si to myslel byvale RS? Ja som si vzdy myslel, ze mas/mal si tu bielu OI (ta o ktorej kazdy hovori, ale mimo tych co ta poznaju osobne, o nej nikto nic nevie :rolleyes::wallbash: )!

tu bílou O1 stále mám a asi ji nikdy neprodám auto ale není rs bílá se ani origo rs nedělalo .. je to jen pěkně poladěno .. jen tet nění na tento vůz moc času ..ale to na jaře zase bude ...

měl jsem v létě OII rs benzín to modré .. koupil jsem ho lechce tuklé na předeček ,dal ho dohromady a pak prodal .. než jsem ho pradal trochu jsem ho vylepšil .. ale auto to bylo fajn .. jen ta spotřeba nic pro mně ..já spíše naftičku .. hodím jsem nějaké foto..

Odkaz ke komentáři

Hezkej Turek ;) Drzim palce do dalsich oprav a preji jen spokojene a uprimne zakazniky :palec:

jo auto pěkné ..první majitel zachovalé .. dokonce bylo i na prodej ..trochu jsem i pokukoval po něčem takovém . ale konkrétní vůz nemá vzduch podvozek ..a motorizace 2.5 tdi není bohužel optimalní pro tento vůz .. a moje požadavky .. ale na druhou stranu se na něm docela dobře vše opravuje ..to takové V 10 je postachem mechaniků .. :blink: ale kdyby nějaké 3.0 tdi V6 to je jiná káva ... :palec:

a děkuji za podporu .. paradoxně mě více podporujou lidi kteří mně znají přes web a někteří osobně mně potkali na srazu oc. a ti kterým jsem i dost pomohl mně hned poslaly do kelu .. :angry: asi nová doba .. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Ahoj Garny, mám dotaz jestli nevíš něco o montáži mech. zamykání. Dole na fotce je Construct, který jsem pořídil komplet s klíči i bezpečnostní kartičkou od kamaráda z vrakáče za krásných 200,- ale nevzpomíná si z jaký totálky to vytáhnul, myslím motorizace, ale tvrdí, že by mi to mělo na moji OI Tour s benziňákem 1,6 75 kW jít. Prý by to měla být verze na řazení táhly.

post-2152-0-54347400-1357391982_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

to takle jednou přijel pán P2M ,že by potřeboval něco poštelovat ... skvost to na duši.. MB SL 500 .. rok cca 1980 no každopádně paráda .. sice uvnitř málo místa ,spolujezdec hodně málo místa hlavně na nohy a za náma žádné místo ... :-))) ale zážitek super.. petr mi to i půjčil šoférovat... super.. a ta retro - modern hifi aparatura .. jsem nechápal.. :palec:

jinak proběhl standart servis filty a asi 20 litrů new oleje ... :lool:

103_1251.JPG

103_1249.JPG

103_1250.JPG

Odkaz ke komentáři

postupem času nacházím spoustu starších fotek co jsem nestihl nahrát.

sraz žamberk ... pár situačních fotek, lokace perfektní, cesta sice delší zato horší . :-))) ale zda bude letos počasí tak to tam bude pecka .. chatičky trochu horší .. až na ubytování pana sejviho a hrábě s márou ty mněly V.I.P.

pár foto s neděle kdy jdeme s panem loukou alias martyp a s ředitelem klubu a jeho rodinou na společnou snídani oběd ...

PS: na jejich česnečku nejde zapomenout :palec:

103_1360.JPG

103_1350.JPG

103_1351.JPG

103_1352.JPG

103_1353.JPG

103_1355.JPG

103_1356.JPG

103_1357.JPG

103_1358.JPG

103_1359.JPG

Odkaz ke komentáři

to takle jednou přijel pán P2M ,že by potřeboval něco poštelovat ... skvost to na duši.. MB SL 500 .. rok cca 1980 no každopádně paráda .. sice uvnitř málo místa ,spolujezdec hodně málo místa hlavně na nohy a za náma žádné místo ... :-))) ale zážitek super.. petr mi to i půjčil šoférovat... super.. a ta retro - modern hifi aparatura .. jsem nechápal.. :palec:

jinak proběhl standart servis filty a asi 20 litrů new oleje ... :lool:

luxusní kára, koukám, že i tempomat to mělo :D :lol:

Odkaz ke komentáři

Jardo, to je to, na co jsem chtel ten hlavni vypinac :)

Jaks poznal tempomat kdyz neni videt dovnitr?

Jinak Petre, opravdu postupem casu, skoro po 6ti mesicich ;)

jo bohužel ..tahám fotky s druhého počítače se kterého nepochopitelně nejdou fotky nahrát na forum. no a času kterého je po málu atd....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...