Jim Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Tak vypadá to že v neděli proběhla poslední jízda sezony a to na srazu OC clubu v PV baterka už je v garáži a prasátko se plní 50kč na jarní GO nápravy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 jeden výfuk v oleji na verzi po celolaku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 a konečně posunje to čím dál horší, auto i dílna je prostě u našich a dostavam se tam čím dál míň :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 takhle smutně tam na mě čekalaale nezaváhala napoprvé naskočila a hurá na prvních 40 km roku 2014a když jsem ji měl chvilku doma, nevím proč mě napadlo zkusit to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Smutne cekala,ale nezklamala...A tak to ma byt ;) Uz se taky tesim na skodnou az ji dam trochu do kupy a vyjedu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 dnešní dobronalodotvorná projíždka, jen to focení mi nevyšlo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 a když by vyšlo focení, nemám pro jistotu foťák :D a samo se to u mě neobešlo bez problému, vzal jsem ji večer k našim, ráno impregnoval těsnění, a utřel kapičky oleje od AC pumpy v motoru, no když už jsme měl ten mastnej hadr ošóchal jsem trochu i hadice v motoru že.Nastartuju a otáčkoměr nejde, svití dobíjení kuaaaaaaa, no bylo 7 ráno, tak jsem to vzal prostě do garáže že těch 1,5 dojedu na baterku a jen funkčním rychlomerem, tam jsem se v tom začal vrtat a rup ho, pojistka KO, ok vyměním, práááááááááááásk zase KO, kurna kde tady budu hledat zkrat :(, ale jo zkusímeNo ba, vypadla pružinka od sytiče, dotkla se čidla volnoběhu a zkraaaaaaaaat ho, tož zaháknuto a hurá na pojížďku, i prd velebnosti, nebliká blinkr, tak zase rejpání, ona ta svina pojistka musela být prostě v super epesní poloze cca 15st šejdrem a už vše facháno řeknětě, jde tohle s těma moderníma? :Da prej retro look fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 ty si vyhraješ! :D Ale červenej Rapid je fakt pěknej, tak ať slouží i nadále ku spokojenosti a radosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 na tohle to auto je, na hraní už kolikrát jsem si řikal prodej to, jsou v tom kč, rveš do toho kč a těch není nikdy dost, ale pak dojedu sednu, nasaju tu epesní vůni,nastartuju, projedu se a je jasno NEPRODÁM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Jj. Ten pocit Kubo znám, moc dobře. Jen je to auto o malinko novější a silnější. Říkám si, jestli mě to stálo za ty prachy a tolik hodin v práci. A pak přijdu, uvidím, nastartuju a vyjedu a říkám si. Jo, stálo to za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 STK za námi, emise prej lepší jak za mlada, ale ten zbytek je nějak popsanej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 zima na krku a mě se vrací chuť na auto, takže opět zahajuji výkupy dílů, jde mi hlavně o nepoužité puvodní čssr věcičky díky za všecko co najdete, nebo uslyšíte že by někdě mohlo být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 (upraveno) Lednový pokus o využití dobrého počasí skončil fiaskem. za vozem zůstavá benzínová čára :((( halt po 30 letech to vzdala spojka mezi hrdlem a nádrží, ale už je doma Rubeňácká, tak jen to lepší počasí na výměnu Upraveno Leden 26, 2015 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Pred casem jsem taky musel vymenit benzinovou hadici na me Uzovce, protoze z ni zacal tect benzin a musim rict, ze jsem to nedal :( . Tak blbej pristup jsem necekal... Na tankovaci trubku jsem ji nasadil, ale na hrdlo z nadrze uz jsem ji nedokazal nasadit, to budou muset udelat v servisu. U tebe by to ale melo jit lip, protoze to mas trochu jinak reseny, ale i tak preju pevny nervy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Marto, mas pravdu taky jsem ji jednou menil strasny pristup mezi napravou a kastli nakonec pomohlo jen decentne natrit prirubu od nadrze vazelinou ale jen nepatrne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Krásný Rapidek, obdivuju Tě a držím palce k udržení tak pěkného auta ! Mít tak ještě jednu garáž, tak v ní mám taky nějaký ten veterán :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 vzhledem k tomu že bratranec se konečně trhl a má ted už servis na sebe, tak to spiš vidim že to odtáhnem k němu a na zvedáku se to udělá snad líp mmt plán, je udělat to konečně celý i s tou zadní nápravou, ale ještě to mužou zkazit finanční toky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 a v neděli proběhal akce kamikadze Postup vemte: 1/1*5l hořlavého paliva a postavte jej těsně zdroje tepla-v našem případě motor, 2/vypojte hadičku z nádrže do AC pumpy ze které díky prasklé spojce s hrdlem vytekl všechen benzín, 3/ napojte ji delší avšak trochu širší, tedy volnější hadičkou do kanystru z bodu 1 4/ vydejte se na adrenalinovou jízdou 5 km skrz celé město do servisu ale povedlo se ;) já to řikám pořád, tohle už se s dnešnímu nedá zažít, ale na co by se vzpomínalo že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Aaaa, pan ma dobre zivotko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Aaaa, pan ma dobre zivotko :) Kubo. něco podobného kdysi udělal tchán když spravoval Regatu. nepřál bych ti vidět jak to dopadlo. Regata stála v garáži a cca 0,5 m od ní láhve od svařovací soupravy, Regata šla s rozpuštěným motorem do šrotu a garáž s dalším autem se pak čistila 14 dní od sazí. Ještě, že hasiči ten hořící vrak vytáhli, jinak by možná taky zhořel barák. Tak hoši příště opatrně s tím fajrákem. Čau Honza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Teda, tak to byl pěkný adrenalin....! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 to musel být zážitek.. jak jsem prohlížel fotky Rapida, tak jsem si vzpoměl na svoje první zážitky za volantem, kdy jsem asi v 16ti jel s tatíkem na staré letiště v Mošnově a jezdil jsem tam..od té doby kdy to šlo tak za volant :) pak přišel řidičák a i když to auto bylo 87 rok (já jsem 91) tak mi neskutečně přirostlo k srdci :) bohužel potom místo mazlení sloužilo tatíkovi jako přibližovadlo do práce a před 3 lety šel bohužel do šrotu, ale nikdy nezapomenu na ty zimní radovánky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 a nezbyli tam doma nějaké díly, poklady dobový doplňky? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 a už to začalo, chtě jsem se projet ale místo toho výlet na půdu a inventarizace dílů. Značky najdi vše co potřebuješ na repas podvozku :D pohled na sysland(rozuměj železné zásoby) a pak hodí se vše dobové že ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 V tomto případě, kdy těch dílů ubývá, je dobré mít nějaké zásoby doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Vetesnik to je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 i prd všecko co tam je je potřeba :D věci co jsou navíc, jsou bokem a jednou to bude zase základ na celolak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 zase malý kousek do skládačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Aaaa tady se někdo nudil..., tak ses zabavil barvičkama, jo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.