Jump to content

Veverka

Recommended Posts

• 3 weeks later...

oni jsou aj na aukru, ale spíš jsem doufal že někdo doma ji bude v okolí pač cena pošty je pak pomalu vyšší než lékarničky ...

jinak minulý víkend jsem se vyflák na všecnu práci a jel se prostě projet-70km do kopců, uato jede jakžtakž,ale cvakaj ventyli, při brždění motoru je z toho rallycar-střelba do výfuku-halt chce holka doladit

včera jsem sehnal zase pár dílů+zamluvil pro jistotu záložní 130power :D

• 2 weeks later...

th_16052010308.jpg

dorazily mi plechy po komaxu-ano vím stříbrné nemají být, ale mě se to libi, Kvasiny snad odpustí :oops:

th_16052010309.jpg

taky jsem sehnal zadní samonavijecí pásy-jen ted nejdou vůbec vytáhnout tam je nějaká pojistka? když se úplně smotají?

no ale bohužel to vypadá že rapid teď bude chvíli žít jen z věcí již nakoupených a nic nového přibývat nebude, halt bydlení je přednější, ale mám tu plnou krabici s nápisem letos vyměnit, takže nudit se nebudu :)

to je relativní

ty budeš mít vyvařeno, ošetřeno, nalakováno, já si teď hraju s blbostmi, abych jednou až budu mít prostor a kč udělal to co děláš ty teď

jinak ránojsem koukl pod plastový podběhy a myslím že gooooooood

th_22052010330.jpg

• 3 weeks later...

protože poslední jízda se jaksi neobešla bez technického problémku-upadla mi hadice od expanzky :palec:, tak o víkendu proběhla výměna vody, protože ta co jsem dolíval z potoka(ted už jsem poučen a destliku sebou) by novému srdci nesvědčila

th_19062010382.jpg

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

ten debil který vymyslel uchycení zadních opěrek by zasloužil přes koule fakt, uplně jsem si připadal takhle:

poloha jak poď na mě z boky-tzn zadní sedačky sklopeny, já nasoukanej hlavou v úložném prostoru za sedačkama. nohy zapřeny o strop a snažím se dostat skrz plato šrub který se chytá na jeden zavit fakt užasné

no ale mám hezké plato+exportní opěrky a taky(pro většinu úsměvné, ale já jsme na to fakt lama) jsem konečně zvládl sám první eletrickou operaci a to zapojení podsvitu hodin :mrgreen: jen při světlech

a na 3 jedem k mechanikovi aby udělal v týdnu STK a k 1.11 asi depozit:( v lepšímu případě jen do jara v horším...)

Edited by Jim
  • 4 weeks later...

něco z víkendu: dolil jsem nemrzku at je tam více než na -18, když hlásí takou zimu a byl se naposled projet, 50 km pěkně na vrchovinu, motor jsem párkrát potrápil do 5 tis :oops: , ale už máme 1320km najeto tak snad už mužu :rolleyes:, a ted už je Veverka na zimním spánku bez SPZ, bez baterky v krytém stání

th_DSC_0428-1.jpg

a všechny na:

http://s702.photobucket.com/albums/ww27/SEATJim/Veverka/

• 1 month later...