Přejít na obsah

moje RSko

Doporučené příspěvky

Ja mam na tu masku neutralni nazor.. :) Chtelo by to myslim videt v realu..Ja treba obcas potkavam bilou RS s cernou maskou,cernyma oknama a vypada to myslim celkem dobre... :)

Co se tyce brzd..Naprosto te chapu...OII RS nic moc v serii..Vadne to,je to takovy mdly...Ja osobne mam pocit,ze OI RS co jsem mel, brzdila v serii o dost lip..

Me doma cekaj na jaro Brembo Sport 312mm a Ferodo Performacne DS 2500,tak jsem na to taky zvedavej.. :)

Odkaz ke komentáři
neco sem cetl na netu o tom Inoxxu. Nekupuji primo novy,ale je to od jednoho pana,ktery to mel 14dni na aute,a prodava mi to za pulky ceny nez se prodavaj. Tak si myslim ze je to dobrej kauf :)

:angry: ... Ty me seres! :lool: (samozrejme mysleno v dobrem :smich: )

Hele KW V2 je jak pise Dakie,jeden z nej podvozku..Ja mam zkusenosti s KW V2 na dvou ruznych autech /subaru impreza 2,0GT turbo a Honda Accord 2,4 rok 2003/ a supr..Nerovnosti filtruje paradne,je pohodlny,ale pritom kara sedi a nenaklani se..Nemam pocit,ze by to bylo nejak pretvrzeny a uskakany.. :smich:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

no pozeram ze komplet je komplet asi kaslem na tie pruziny a pockam este tak mesiac dva dosetrim a kupim komplet podvozok je to uzas ako to sedi dole poprosim ta aky je to presne typ neviem ci som dobre cital KW V2 ??? alebo sa pletiem ??? ;)

jo a este nieco k tej maske mne sa to celkom paci sam mam taku kombinaciu aj ked na islande ale skor by som asi voli ciernu matnu co ty na to ??? ak najdem neaky zbytok folie urobim ti to gratis len ako na posudenie :pivo:

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři
Tak nyni takhle ted lezim. Jinak podvozek zatim bombasticky,jsem s nim max spokojenej. Cekal jsem,ze to bude nejak prehnane tvrde ale neni,da se s tim normalne jezdit. Uvdim az na to nasadim 19" kola ...

Krasa pane!O kolik to mas stoceny dole? :lol:

k tomu problemu co pises..Kamarad ma taky RS II..Jednou se mu pri rychlym sjezdu rozsvitilo to samy,tlak oleje,a rosvitila se kontrolka oleje...Dojel do prace,kouknul na olej-bylo ho malo,tak dolil a pohoda..Od te doby zas pohoda a klidek.. :) Bliz jsme to nezkoumali,kdyz se kara hodila do klidu...

Nevidel bych to na nic zavaznyho ale,nejaky cidlo,nebo tak neco.. :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Tak problem sme vyresili v nedeli. Oleje jsem mel dost,protoze nez jsem jel do mostu tak jsem jeste dolejval. Jinak,diagnostika nic nepsala,tak sme sundali vanu a co je saci kos v ni,tak byl docela dost pricpanej,tak jsme to vycistili dali novy olej a filtr... a zatim musim zaklepat je to dobre. I kdyz tomu dam nakladacku jako v moste,tak uz to nehlasi.

Jinak jsem byl dnes ofoliovat sloupky na cerno a vypada to dobre. Jeste dam ty 19" a myslim si,ze to bude vypadat dobre,mam tyto Tomasony :)

post-2875-1300744066_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...