Přejít na obsah

Poradna lité disky a pneu

jirka.k

Doporučené příspěvky

Zdravím chalani, mam octaviu II combi facelift a chcem dat R17ky. Páči sa mi model MSW M22. Ide mi o to, či to nebude moc široké pri rozmere 17x8, keďže väčšinou tu šli ľudia skôr do rozmeru 17x7 poprípade 17x7.5. ET pri rozmeroch 17x8 je 45 resp. 48 s čím by nemal byť myslím problém. Poprípade ako sa to prejaví v jazdných vlastnostiach ten rozdiel medzi 17x8 oproti 17x7 resp. 17x7.5 alebo to bude úplne zanedbateľné a nemusím sa ničoho zlého obávať. Gumy budú 225/45.

Diky moc

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám v plánu na svou O2 po FL dát 17" alu kola, ze škodovky, mi ale řekli tohle:

Vaše vozidlo bylo z prvovýroby vyrobeno ve variantě Greentec, nemůžeme Vám dát kladné stanovisko pro zápis varianty ráfku 7J x 17 ET54 s pneumatikou 225/45 R17 91W do technického průkazu (viz. naše sdělení Škoda). http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D38238BB-E6BE-4BE0-9450-02404D0B6DBD/0/Skoda_4220156095.pdf

Je nějaký fígl, že by se mi to i tak podařilo zapsat do TP?

Nebo mi zbývá to nazout a doufat, že nezpůsobím žádnou nehodu skrze plnění pojištění.

Díky

Odkaz ke komentáři

..............

Třeba prý Brigstone jsou hodně tvrdé. Nevíte jaké na pohodlí nejlepší? Díky

To slyším prvně že by to bylo takto. Pokud nechceš tvrdé pneu tak nesmí mít v označení XL- zesílení bočnice. A pak už tvrdost záleží jen na nahuštění ( bavím se komfortu ). Osobně mohu doporučit pneu Continental Sportcontact5 nebo levnější ekvivalent Hankook Ventus S1 Evo 2 K117.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...