Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth

Doporučené příspěvky

Lidi, mohu poprosit o radu ?

Rád bych na svém autě vyměnil GSM jednotku 5N0035730B za 3C8035730D, je tam možná prostá výměna popř. s překódováním bez potřeby dalších dílů ? Rád bych řešil problém poškozených SMS, vypadávání signálu při změně BTS buněk, možnost WiFi, data na smartphone v případě rSAP (doufám, že to půjde přes Wifi zpět připojit) popř. i zobrazení SMS na Columbusu...pokud tedy nejsem až moc naivní.

Auto - Octavia II FL - MR 2009, s Columbem, hlasovým ovládáním atd.

Díky.

Odkaz ke komentáři

Sharkys: jj vše ti bude fungovat a wifi ti v rSAPu normálně pojede zpět do mobilu. Mám tuto jednotku teď u sebe namontovanou v autě.

Akorát pokud budeš chtít používat A2DP tak se musí doplnit jeden linkový vstup/výstup jak píše Rolbař

post-547-0-41169900-1402074839_thumb.jpg

post-547-0-52196400-1402074847_thumb.jpg

post-547-0-09200100-1402074855_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Alessi
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravím borci,

mám prosbu. Mám OII elegance rv. 1/2010 (po faceliftu). HF sada pod spolujezdcem je 5N0 035 730 A , klasické radio (ne s navigací), maxidot bílý. Když jsem auto koupil měl jsem starou dobrou Nokiu E52, ta se zpárovala a nevěděl jsem že jsou nějaké GSM II a GSM III. Zkrátka bez problémů. Po přechodu na Samsung core duo přišel samozřejmě problém. Teď jsem se telefonu zbavil a chci si koupit nový. Tady bych potřeboval poradit. Pojede mi bez jakéhokoliv zásahu do auta a telefonu Samsung i9300 galaxy S 3? Popřípadě něco jiného? Pročetl jsem si toto forum ale celkem v tom "lítám"

Díky moc

Odkaz ke komentáři

Díky moc za radu. Z rsapu moc nadšenej nejsem , mám to jen na telefonování, hudbu přes telefon nevyužívám, v autě je multifunkční volant a to telefonování je takový pohodlnější. Měnit jednotku , to bych si asi nevěděl rady.

Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...