Jump to content

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth

Polygraf

Recommended Posts

Tak jsem sehnal tu jednotku co má @ScofieldCZ telefon se sparuje, hovory fungují, přehrávání médií taky. Ale ovládání na rádiu ne, nemám tam vůbec ikonu BT v médiích. Když pustím písničky přes BT tak se mi na rádiu zobrazí malý sluchátko. Je to spíš problém SW columbuse, nebo špatně nakodovana, přizpůsobená HF jednotka?

• 1 month later...

Dobrý den, mám Octavia II před FL, do vozu chci domontovat Bolero z SII. Chtěl bych domontovat i jednotku Bluetooth. Potřebuji jen A2DP, budíky neřeším. Musím vybrat jednotku s komunikaci BAP nebo DDP? Chtěl bych, abych viděl na rádiu co přehrávam a případně mohl i skladbu přepnout. 

Rádio je tedy 3T0 035 156B Bolero, telefon iPhone13 a BL jednotku nevím jestli se ten její protokol řeší kvůli maxidotu nebo i kvůli rádiu. V autě bych z výroby měl mít DDP ale v autě kde bylo rádio by měla být s BAP. 😀 za radu děkuji 🙂 

• 3 weeks later...

A gateway teda do AVRCP nešahá? To je jedin věc co by asi šla upgradovat FW.

Když by měl někdo zprávy na comfort CAN sběrnici, tak dodělat věc co bude hlídat zmáčknutí tláčitka na volantu a na to poslat zprávu co BT jednotka chce (avrc s mobilem spojená je) asi nebude tak náročné.

Nejhroší je prostě získat ty dvě zprávy od někoho komu AVRCP na PQ platformě funguje.

Přijde mě to jednodušší než kvli tomu měnit HU.

Edited by Vlad
  • 1 month later...

ahojte, potrebujem vymenit antenu na kombiku. rok 2008 predfl. povodne v aute stream + priprava na telefon vratane BT. akym sposobom funguje BT? staci mi, ked kupim antenu iba tu, bez pripravy na telefon? telefonovanie v aute sa pouziva s iphone, akurat si nie som uplne isty, ci vymenou stresnej anteny za tu bez pripravy na telefon nepridem o funkcionalitu telefonovania.

momentalne je v aute columbus. stresnu GPS antenu kupovat nebudem.

• 11 months later...

Zdravím pánové,

Otázka spíše na radio Bolero.

Existuje nejake Bolero které umi AVRCP ? Mam BT jednotku 7P6035730F která umi AVRCP, mam to vyzkoušené s Columbusem.

Ale na Boleru mi to zobrazovani skladeb nejde.  1Z035156G fw 0029

Edited by Enemy5
V 15. 2. 2024 at 13:06, ScofieldCZ napsal:

Nahraj novější verzi FW v Boleru a mělo by to fungovat

Tak mám nahrané 1Z035156G na SW 0030 a stejně nefunguje AVRCP.

Takže podezírám radio s indexem G ze to proste neumí. Bylo od 2009 az 2011. Tyhle HF jednotky 7P6 se dělaly od 2011 takze to treba neni kompatibilní.

Takže by me zajimalo jestli Bolero s pismenem M nebo N uz kompatibilní je. Ty byly od 2011 az 2015.

Nemá nekdo zkušenost nebo na pokus ? 😄

btw... díky @milhausek za budíky a upgrade radia. Vsechno funguje jak má.

• 7 months later...

řeším přesně ten stejný problém s rádiem Bolero v mé Octavii II FL.

Konkrétně mám rádio: 1Z0035156F (SW: 0040) a BT jednotky jsem zkoušel dvě: 7P6035730F a 7P6035730K a ani s jednou nefunguje přepínání a zobrazení názvů skladeb (AVRCP).

Obě dvě jednotky mám odzkoušené s VW rádiem RCD510: 3C8035195F, se kterým názvy skladeb a přepínání funguje.

Takže jak píše Enemy5, potřebuji zjistit, zda to někomu funguje s Bolerem 1Z0035156M nebo N ?

Tady je na videu vidět, že to někomu na Boleru funguje, takže by to na těch novějších verzích M a N mohlo jít...

Edited by SuperMachr

Já už odpověď mám.

Na indexu F ani G to nikdy nepůjde. Jsou to starý rádia.

Koupil jsem Bolero s indexem M a AVRCP funguje jak má. Takže neboj se upgradu 🙂

Akorat co me štve! Radio automaticky spustí přehrávač v telefonu i bez toho abych se prepnul na BT-Audio. (pro rejpaly..ano-mám vypnuté automatické spouštění BT-Audio)

• 1 month later...