Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth


Doporučené příspěvky

Bartus: Nepotrebuješ rSap, s tou jednotkou Androidy fungujú bez problémov. Skúsil si oba spôsoby, tj vyhľadať zariadenia cez telefón a aj vyhľadadť dostupné zariadenia cez auto? Ako si robil párovanie?

 

To není pravda! 5N0035730A umí pouze telefony s rsap! a to umí v základu pouze Galaxy S,SII a SIII....

 

Anroidy to neumí!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Maxidot je v češtině. Jen když najedu v maxidotu menu-telefon tak to napíše německy Keinbuch nebo tak něco-čili žádný seznam.Tak samo když se připojí telefon (když někdo volá)tak píše maxidot německy. Ale jedna se mi o to že když stisknu na multifunkčním volantu mikrofon (viz. foto),tak se ozvé ženská,která udává hlasové pokyny v němčině.

post-26765-0-41743500-1363954389_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

 

nedávno se mi okamžitě po nastartování ozvala hláška (v angličtině), že došlo ke změně jazyka hlasového ovládání na angličtinu. Původně jsem měl češtinu. Koukal jsem do manuálu, menu maxidotu, menu hlas. ovládání, ale nikde to nejde změnit zpět na češtinu. Mám GSMII, Octavia IIFL 2011. Neví někdo jak to vrátit zpět? Díky. J.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, potřeboval bych poradit mám O2 před FL rv. 2007 je v ní namontován HF Bury ani nevím jestli je montovaný dodatečně ve Škodovce nebo jinde, nicméně zprovoznit ho se smartfonem znamená koupit aktivní držák s Bluetooth za 3600,- nebo celý novjejší komplet Bury za 3800,-.

Podle výpisu výbavy je v autě „142 9W5 L VTV Příprava pro telefon“ ze svazku za autorádiem jsou vyvedeny kabely pro telefon do svorkovnice autorádia (to je origo z fabriky) na ně je dodatečně připojen HF Bury. Jo a taky tam jedna svorkovnice volná, tušim 4 žíly.

Tak a otázky:

1) Příprava pro telefon znamená že by tam měla být jednotka GSMII?

2) Jestli jo tak kde přesně ji pod sedadlem mam hledat? Tam co vedou kabely od airbagu na pravé straně pod kobercem?

3) Jestli tam není má smysl ji shánět, případně poraďte jakou mam hledat pro můj telefon HTC Sensation - Android 4.0.3

4) Našel jsem Jatour Digitální CD měnič (USB SD AUX Bluetooth rozhraní) plus Bloetooth HF modul (celkem 2900,-) máte s tím někdo zkušenosti, nebude to lepší řešení než investovat do origo nebo Bury HF?

Předem díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Dobrý den všem.

Jsem tady poprvé a po přečtení tohoto vlákna jsem spárovala můj telefon Samsung Galaxy Nexus s Maxidotem. Pomocí zde uvedeného programu Bluethooth Phonebook se mě konečně povedlo dostat do auta i telefonní seznam a výpisy volání. Spojení funguje, hovor se uskuteční, ale velký problém mám s tím, že já nic neslyším a volaný taky ne. Ani rádio se mě samo neztiší, když přichází hovor, případně, když volám já (nevím, jestli to vůbec má takto fungovat). Prosím poradí někdo zkušený "hloupé" ženské :) v čem je zrada? To jako nemám v autě mikrofon? Kde by měl případně být? Původní majitel tam měl nějaký držák, který je vidět na fotce taky. Mám prvně auto s tímto zařízením, respektive i první Octávii r.v. 2007, elegance. RJ jsem nafotila i s rádiem. Děkuji mnohokrát předem :)

post-28180-0-50241500-1365439875_thumb.jpg

post-28180-0-13833700-1365439888_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • No ono po výměně brzd vibrace nejsou, ale kolo se hřeje vyměnilo se vše kolem brzd a bez výsledku. Proto se ptám jestli to může dělat náboj když při jízdě nehučí, každopádně už je objednaný takže v úterý by měl dorazit a ve středu se hned vymění tak doufám že bude klid už.
    • Při brzdění vibruje volant a zahřívá se Ti zadní pravé kolo. Pokud víš, že je zadní ložisko v háji, tak jej vyměň. Pokládat otázku, když jsem si vědom toho, že mám závadu na autě je trochu mimo, nemyslíš ?
    • Ahoj,prosím o radu začalo mi vibrovat pri brzdění auto a volant ... Přední brzdy a ložiska jsou rok staré, zvednul jsem auto na hever a pravé zadní kolo šlo hůř otáčet, tak jsem koupi zadní kotouče a destičky po výměně je klid ale zadní kotouč pravý  po jízdě o proti zbytku auta pálí aj litak byl teplý. Původní kotouč byl zkroucený ale desky sjeté rovnoměrně. Při výměně šel aj pistek hůř zatlačit oproti levé straně, tak jsem koupil nový třmen a brzdovku vyměnilo se to ale výsledek beze změny, takže včera ještě výměna držáku destiček + vodící čepy a vyměnil jsem i brzdovou hadici a trubku znovu se to odvzdusnilo ručka chodí nádherné na doraz kolo se točí úplně samo volně takže v brzdě problém není ale kotouč je stále rozpálený takže v brzde problém nebyl ... Moje otázka zní, může to dělat zadní náboj? Kolo nemá vůli s nábojem jde točit v pohodě ani nehuci nic ale prostě se to hřeje a hodně. Po zchladnutí jsem projel k večeru auto nebyl provoz asi 10 km zkoušel jsem nebrzdit jel jsem pomalu zastavil jsem a pravý kotouč horký takže jedině zbývá už jen náboj. Ale projevuje se takto náboj? Vím že hučí ale může se i hřát už nevím co by to mohlo dělat.
×
×
  • Vytvořit...