Přejít na obsah

Pozor na Teplický AUTOTEP

Roman1173

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
Zaved bych tresty jak ve středověku. Ukradneš jednou přijdeš o prst, ukradneš podruhý přijdeš o celou ruku. Šmejdi šmejdský

To by nešlo chlape protože půlce republiky by chyběla nějaká část těla

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hoši, bohužel všechno co se tu napsalo je v naší republice možný. Mám známýho a ten se zná s člověkem, který si objednal novýho Lexuse ... nějaký SUV myslim ... Bylo to i na nově. Auto za 2.5 mega mělo bejt funglovka a po bližšim ohledání bylo pěkně ojetý.... takže NE jen v Americe je možný všechno, ale i tady! Snad to vyřešíš co nejdřív a hlavně pozitivně pro tebe :D

Odkaz ke komentáři

Přeji hodně štěstí s českou justicí. Jinak já mám taky nemilé zkušenosti s autorizovaným servisem. Sice asi ne tak vážně ale člověku to znepříjemní život. Bohužel při poslední návštěvě servisu mi auto začalo blbnout a blbne do teď. Takže já jsem s autorizovaným servisem skončil. Nejhorší na tom je že při prodeji vozu se vždy dívají na to zda bylo na aute delaný servis u autorizovaného servisu. Ač je to nemilé, ne vždy ten autorizovaný servis je dobrý. Bohužel někdy horši než tak zvaně potulní opraváři.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Přeji hodně štěstí s českou justicí. Jinak já mám taky nemilé zkušenosti s autorizovaným servisem. Sice asi ne tak vážně ale člověku to znepříjemní život. Bohužel při poslední návštěvě servisu mi auto začalo blbnout a blbne do teď. Takže já jsem s autorizovaným servisem skončil. Nejhorší na tom je že při prodeji vozu se vždy dívají na to zda bylo na aute delaný servis u autorizovaného servisu. Ač je to nemilé, ne vždy ten autorizovaný servis je dobrý. Bohužel někdy horši než tak zvaně potulní opraváři.

no ono v tych autorizakoch casto aj robia ludia co to nevedia. Tam praxuju typci z ucnoviek ktorym sa tam ani moc nechce byt a potom to tak vypada :):o ! Kamarat tiez takto praxoval a tie jeho pribehy o tom co sa tam deje stoja za to no :)

Odkaz ke komentáři

Precetl sem jen prvni stranku ale musim rict ze je to sila a vubec ti nezavidim, jestli nekdo psal toto reseni tak se omlouvam, fakt sem precetl jen prvni stranu, ale asi bych zvolil nenasilne reseni, havarijne pojistit a vlitnout s tim do toho autosalonu a zborit aspon dve novy auta. Ty dostanes prachy, auto se zrusi a oni budou mit skodu. :lol: je to svinstvo ale me by to zadosti ucenenim bylo.

Jinak drzim palce at to dobre dopadne.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ahoj všem. Nemáte někdo zkušenost s autobazarem www.autoteplice.cz , p. Rost ?? Koupil jsem tam vloni Oktávku dovezenou z Německa. Před koupí jsem si ověřil VIN s výbavu auta a také najeté kilometry.To všechno souhlasilo. Dodnes jsem nedostal servisku, slíbili, že pošlou dodatečně ale ani přes několikeré urgence ji nemám. Nyní jsem v servisu u autolakýrníka zjistil, že byla bouraná na pravý předek - jiný odstín laku, já to nepoznám. Samozřejmě jsem jim psal 2x mail, ale žádná reakce. Jinak jsem s autem spokojen, 1.6 MPI s LPG, r.v. 2003. Jenom mi teď po půlroce radost zkazil prodejce svým arogantním přístupem a hraní si na mrtvého brouka. Tušil jsem sice nějakou levárnu tím, že mi servisku hned při koupi nedali jak bylo v inzerátu a na webu , a slíbíli ji poslat hned další den. Bohužel, život je kurva a takové prodejce je potřeba zveřejnit.

Odkaz ke komentáři

Tak přátelé a kamarádi mám vyjádření k situaci jak vše dopadlo od Roman1173. Psal jsem mu jak dopadl a v odpovědi mě poprosil jestli bych to sem mohl dát. Tak tady to je:

Můj dotaz na Romana: Zdravím tě pane jak si dopadl u soudu? A došlo k němu vůbec? Psal jsi že 17.2 máš předvolání a pak že ti poskytli jakousi právní pomoc.

Odpověď: No s tou právní a technickou pomocí to bylo trochu jinak,zavolali mi a vyhrožovali mi že pokud to nestáhnu tak že můžu dostat

bejzbolkou a hlavně že vědí kudy chodí holka do školy atd. Tak jsem poprosil o pomoc Vittoria a on to schoval do sekce kam se

dostanou jen členové s ikonkou.Je fakt že mi druhej den volali z Autotepu a poděkovali že jsem to stáhnul a nabídli že mi v případě

technického problému s autem pomůžou a že prej to byla chyba jejich zaměstnance a jiný keci.V rámci toho že manželka byla v

devátém měsíci jsem byl rád že byl klid.Známý z dřívějška mi nabízeli že to s nima srovnaj ale to byl ještě větší průser.U soudu jsem

si připadal jak v Kocourkově maník co mi to prodal se přiznal že zfalšoval podpisy na kupní smlouvě aby to mohl dát do bazaru,

slečna co si to brala na úvěr (nebo leasing,do dneška nevím na co)se zas přiznala že toho maníka podvedli tím že mu umyslně nepodepsali

smlouvu a využili toho že si toho nevšiml a oba svorně tvrdili že za to může její přítel kterej je zavřenej ve Francii.Ptal jsem se soudce

co teda bude s autem a ten mi řek že to je trestní soud a že se mám obrátit na občansko právní soud a že auto je stále majetkem

leasingové společnosti, takže jsem se zas dozvěděl kulový. Nejjednodušší by bylo odstoupit od kupní smlouvy z důvodů konfliktní třetí strany,

ale peníze bych už asi nikdy neviděl,ten člověk co mi prodal auto nemá žádný majetek a je podle jeho slov a podle toho co doložil u soudu

těžce nemocný.Obrátil jsem se na SAuto úvěry s tím že to nějak vyřešíme ale chtěli po mě dalších necelích 90 000 kč nebo auto,tak jsem

je poslal k šípku s tím at se se mnou o auto souděj.Ve velkým techničáku jsem jako majitel psanej já a žádná leasingovka tam nikdy

nebyla,podle Cardetecu na auto není vázaná žádná pohledávka a ani není v pátrání české nebo slovenské policie.Podle právníka by mi v

případě že bych soud prohrál leasingovka musela zaplatit veškerý opravy na který mám doklad a který byli prokazatelně nezaviněný mojí

vinou,což mam doložený a při cenách za který se dá ta Octávka prodat se jim soud se mnou prý nevyplatí. Opravy mě stáli a to jen na co mam

doklad 26 000 kč a co jsem koukal na netu tak se dá to samí co mam já pořídit za 60 000 kč. Hlavně se mnou nemají žádnou smlouvu tak si

myslím že by si měli dohnat toho s kým ji mají a z toho tahat peníze.No auto nechám manželce na zlikvidování :-)) a časem pořídím jinou Octávu.

Dále psal že se mu narodila dcerka a že plánuje plné členství jen co na to bude mít čas.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 roky později...

Neni to úplně do tématu protože se nejdená o autotep, ale známý měl podobný problém, koupil si krasnou octávii, nechal si jí prověřit přes policajty, vin, jestli na ní nevisí nějaký peníze všechno OK....po 5ti letech mu octávie byla soudně zabavená, že je prej kradená. Nechápu že to někdo třeba nahlásil po takový době. Měl s tim neskutečný tahanice a auto nakonec dostal z5 asi po 2 letech, mezi tim už měl samozřejmě další auto. Z toho plyne že při koupi můžeš ověřovat auto jak chceš a pořád nemáš jistotu že budeš mít klid :/

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...