Sprite Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Neřešil tu někdy někdo problém s vrzajícím volantem? Při otáčení na obě strany si v jedné poloze vždy vrzne. Neporadíte někdo co kde namazat, nebo posunout aby to nevrzalo? MOC děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Asi volant dře o ty plasty za volantem. Takže spodní plast sundat, horní odklopit, pak povolit jeden šroub co drží páčky a ty mírně o pár mm posunout od volantu. Složit a je to. Práce na max 15 minut. Kámošovi to taky dělalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Asi volant dře o ty plasty za volantem. Takže spodní plast sundat, horní odklopit, pak povolit jeden šroub co drží páčky a ty mírně o pár mm posunout od volantu. Složit a je to. Práce na max 15 minut. Kámošovi to taky dělalo. Mě to začalo dělat včera, když jsem byl na parkovišti zkoušet jak funguje ESP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 a nevrzeti spise neco pod volantem? je to urcite volant? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 a nevrzeti spise neco pod volantem? je to urcite volant? Tak to nevím. Je to takový písknutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Otveři dveře, zaklekni a koukej z boku mezi volant a ty plasty a otáčej volantem. Jestli to bude tam, tak to bude vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Tak dnes jsem se k tomu konecne dostal a nevrze volant, ale vrzani vychází nekde z prostoru od pedálů. Nekde zespoda zkratka. Nejaka rada? At neco jeste vic nepo... Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drake Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 zdravím, škoda octavia I 1,8T 4x4 r.v. 2002, mám dotaz po zahřátí auta mi začne volant při otáčení vydavát zvuky jako by o něco dřel, za studena to nedělá, spíš je to slyšet jen v interiér, venku nic. Jako by někde zatekla voda a teď to vydavalo takové divné zvuky. Kapaliny na servo je dost tu jsem kontroloval...ví někdo co s tím pls? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drake Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 ok díky na postřehy a rady..podívám se na to odpolko jak dozím z práce.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 chlapi, neresil jste nekdo vrzani spojky pri zmacknuti? na konci zaberu spojky me padal vzdycky vrzne, uz jsem to strikal WD sprejem a porad vrze, co s tim? je to hrozne s tim nekde jet, co zmacknuti spojky, to jde slyset vrzani a vzdycky dojedu domu stekly, jak svina:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 vyreseno, strikal jsem WD sprejem tam, jak vede takove lano od spojky do "motoru" tak v tom miste, ale nezmackl jsem spojku, takze ten kovovy valecek co je na lanku nezajel do "karoserii - delaici cast mezi motorem a prostory pod volantem" a WV-decko se tam nedostalo, takze jsem si zmackl spojku a znovu to vystrikal WD a je klid. Mam pocit, za tam byla nejaka vazelina nebo neco jinyho, protoze si myslim, ze to wd je docasna zalezitost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 mne tiez jemnucko vrzga v urcitej polohe ked zatacam do lava... ale je to taky zvuk, na sucahjuci plast mi to nepride, ale prekontrolujem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Asi volant dře o ty plasty za volantem. Takže spodní plast sundat, horní odklopit, pak povolit jeden šroub co drží páčky a ty mírně o pár mm posunout od volantu. Složit a je to. Práce na max 15 minut. Kámošovi to taky dělalo. A musím sundávat volant ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Nemusíš, jen ty plasty za volantem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Díky moc :) protože jsem dal nový volant namazal ho pěkně indulonou a začlo to dělat :D snad za to nemůže induloná :DD ale né drhne to o to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.