Přejít na obsah

zamklé dveře

Omegus

Doporučené příspěvky

Čaute hoši, mám problém s pravými zadními dveřmi. Když odemknu auto dálkačem, tak se mi všechny dveře odemknou kromě těch pravých zadních ty jediné zůstanou zamklé. Musím znovu zamnout a odemknout a pak se teprve odemknou i ty poslední, nevíte někdo jaktože se neodemknou hned napoprvé??? Dík.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Podívej se pokud můžeš tak to udělej co nejdříve ať nedopadneš jako kolega ,dveře zůstaly trvale zavřené a nešlo to žádným způsobem otevřít.Tak že určitě je ti známo že tapec při zavřených dveřích se sundává dolů velice špatně a protože to byla mechanická chyba (kousnutý zámek) tak jsme ho museli uplně rozštípat aby se daly dveře otevřít.Toto z něho zůstalo když se nám podařilo ty zaseklé dveře otevřít. :palec:

post-48-1250087906_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

tak i ja se pridam, prave pred malou chvili jsem dokoncil vymenu praveho zadniho zamku. Zadni prave dvere se me nadobro zamcely a nesly odemcit. Kdyz se me asi po hodine podaril sundat tapec, myslel jsem si ze mam vyhrano a ze se me ty dvere podari mechanicky otevrit. Byla to vsak plana nadeje, zamek totiz nejde odemcit zadnym mechanickym zpusobem aniz bych ho musel rozlamat. Nakonec jsem mel ale stesti asi po x-tem pokusu zamykani a odmykani zamek odemcel a ja jsem mohl zamek teprve demontovat. Nevim jak by to dopadlo kdyby se me nepodarilo odemcit, jedine proriznout flexou zadni blatnik a odvrtat srouby kotvy. Dle meho nazoru jina cesta k otevreni dveri neexistuje. Zamek umrel zniceho nic proste dnes, aniz by nejak drive zlobil. Doporucuji vsem, pokud vas zlobi zamek ve dverich, tak to rychle řešte, at nedopadnete jako ja.

Chozee

Odkaz ke komentáři

Tak to ti nezávidim ,dělal jsem to na autě kamaráda,nejhorší je asi sundat tapec bez poškození.Je třeba sundat všechny plasty které jsou kolem dveří ,nejlépe jdou ty dva co jsou dole ,potom celkem jdou i ty co jsou kolem sloupku potom jsem tapec vysadil z vrchu od skla a otevřel jsem to a ty dvě plastové příchytky co jsou u blatníku jsem rozdělal zevnitř na dvě části a je to venku bez poškození.A plast zámku jsem odřezával velkou kudlou a možná by šlo stříhat nůžkama na plech.Tak hodně zdaru. :) Je to práce tak na dvě hodiny. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Měl jsem totéž, co popisují kluci nahoře. Zprvu jen občas (prostřík jsem to silikonem a fachčil dál), nakonec natrvalo zaseklý. Prsil jsem se jak si to spravím sám, už tapec dal zabrat - musel jsem ho vymlátit šikmo odspodu dřevěnou tyčí - porod. Nakonec jsem s tím nehnul a kámoš mi to v servisu musel vylámat.

Takže bacha ! - raději řešit už na začátku potíží.

Odkaz ke komentáři

taky zacinam mit podezreni na neco podobnyho... v zadnich levych dverich se mi pri zamceni ozyva podezrely zvuk takovyho "bzuceni"... zadny jiny dvere to nedelaji a zacalo to az ted, kdyz klesla teplota. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

tak uz se mi taky pomalu stava to, ze se mi zadni levy dvere neotevrou pri odemknuti. Chci se vas zeptat, jestli je lepsi rovnou koupit zamky novy a nebo nechat ten stary prepajet?

Odkaz ke komentáři
tak uz se mi taky pomalu stava to, ze se mi zadni levy dvere neotevrou pri odemknuti. Chci se vas zeptat, jestli je lepsi rovnou koupit zamky novy a nebo nechat ten stary prepajet?

můj názor je ten, že je lepší to přepájet, když koupíš nový, tak tě to stejně zase časem potká znovu

Odkaz ke komentáři

tak jsem se do toho pustil, ale mam dva zadrhele... zjistil jsem, ze nikde doma nemam ten tisicihran M8, bez toho ten zamek asi nevyndam, co... :D a druhy, jak potom rozebrat ten zamek? Jsou tam taky ty tisicihrany? :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...