Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tak dnes 110 km za 5h 50minut

Trasa byla Kopřivnice - Frenštát pod Radhoštěm - Pustevny - Martiňák - Horní Bečva - Bílá - Bílý Kříž - Visalaje - Morávka - Frýdlant nad Ostravicí - Kozlovice - Kopřivnice.

Počasí vyšlo perfektně, prostě luxusní jízda, bohužel nevyšel čas a moc sil na Lysou, takže jí mám ještě letos v merku. :palec:

Odkaz ke komentáři

Ja to jeste nebudu pokouset a necham kolenmo v klidu. Navic bude vsude kotel vody, takze takove ty "pekne" cesticky budou peknej kentus po vydatnych destich.

BTW ... cislo na Petra nekdo nemate ... mi ted psal z cisla ktere ma nove a ja ho nemam ulozene a dal sem mazat vsecky smsky a to vcetne te jeho :palec: s cislem.

PS Takze mi napis jeste jednou :palec:

Odkaz ke komentáři

Před hodinku jsem dorazil. Trochu jsme zmokli (od protržený až na Šámalku :lool: ), ale jinak fajn, 44 km a všude stopy po kvantech vody, přehrady plný...asi to v noci bylo hodně zajímavý... Jinak cestou z Prahy nahoru hafo hasičských aut směřujícíh po R10 a u MB z Prahy stažená doprava na krajnici kvůli obrovský kaluži.

Kvůli tomu dešti a bouřce jsme to skrouhli na základnu, ale chtěl jsem kluky vzít ještě na Josefáč přehradu a pak přes prezidentskou přes Královku dom. Jeli jsme 3, Tom, jeho brácha a já, Martyp zase někde pr.al na mezi a nastydl na záda asi :D a Bau podle výpisu z odeslané sms vstával dneska v 12:03, tak ten to nemohl stihnout ani kdyby chtěl :)

PS: Lávka přes vodu na protržený byla odhozená na břeh, tak fakt asi maso...

Tracking a pár fotek :P

http://sportypal.com/Workouts/Details/535884

08082010016.jpg

08082010017.jpg

08082010018.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo to naštve :P, když jedeš na cross s jeho převodama vs převody na silničce... hnus.

Dneska byla veselá příhoda :-) s malým bratrem jsme jeli z menšího kopečka přes příčný práh. Já ho ve 40km/h objel takovou mezerou mezi patníkem a prahem ... a on prostě jel ( pomalejš :-) ) a zabrzdil a přeletěl :-D takové saltíčko jsem dlouho neviděl ..)))

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...