Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Teď mi přišel mail z RB že kolo je připraveno k vyzvednutí...

:-) aby jsi nedopadl jak já - objednal jsem kolo, posílali ho z druhé prodejny a na druhý den mail že si ho mám jít vyzvednout...

Tak se tam hned jelo a oni nechápali co po nich chcu a že mi psali uplně něco jiného ( sám mi to i na PC ukazoval :-D ) Zajímavé chyby systému .-)

Odkaz ke komentáři

jezdim dres northwave, je to takový jakoby triko a k tomu vaude kraťasy s gatěma s plínou :smich: jinak jak tu někdo psal, že už měsíc od bláta, to musí vonět :smich:

A druhá fotka, co se včera v 22 hod podařilo kamarádovi, jel do kopce, ze sedla, praskl řetěz a šel... zlomená klíční kost, na 6 týdnů bez kola... Jel jsem ho tam sbírat, pak 2 hod na pohotovosti, prima... Vozte sebou alespoň jeden doklad, nikdy nevíte, co se stane a kdo vás případně kde najde a pak je jakejkoli doklad, co u sebe máte, nad zlato! Včera kámoš jel bez dokladů a na pohotovosti celkem problém.

IMG_6210.JPG

30062010128.jpg

Odkaz ke komentáři

mě se dneska opět dařilo .... minulej rok na tom samém místě držkopád díky přervanému řetězu a dnes na chlup stejné místo při sjezdu toto

patrně únava materiálu, a patku sebou nevozím, ale hodila by se 32km od baraku, i když přehazku bych do kupy na mistě taky nedal

a to je v sobotu odjezd na prodloužený cyklo-víkend a ted toto :smich:

01072010744.jpg

01072010745.jpg

Odkaz ke komentáři
jezdim dres northwave, je to takový jakoby triko a k tomu vaude kraťasy s gatěma s plínou :palec: jinak jak tu někdo psal, že už měsíc od bláta, to musí vonět :o

A druhá fotka, co se včera v 22 hod podařilo kamarádovi, jel do kopce, ze sedla, praskl řetěz a šel... zlomená klíční kost, na 6 týdnů bez kola... Jel jsem ho tam sbírat, pak 2 hod na pohotovosti, prima... Vozte sebou alespoň jeden doklad, nikdy nevíte, co se stane a kdo vás případně kde najde a pak je jakejkoli doklad, co u sebe máte, nad zlato! Včera kámoš jel bez dokladů a na pohotovosti celkem problém.

To nebyl Radek viď...?

Odkaz ke komentáři
mě se dneska opět dařilo .... minulej rok na tom samém místě držkopád díky přervanému řetězu a dnes na chlup stejné místo při sjezdu toto

patrně únava materiálu, a patku sebou nevozím, ale hodila by se 32km od baraku, i když přehazku bych do kupy na mistě taky nedal

a to je v sobotu odjezd na prodloužený cyklo-víkend a ted toto :palec:

Nýtovačku a udělat singla :-)

Odkaz ke komentáři

pěkný RBčko, moc pěkný :palec:

osobně bych radši volil Ghosta co tu nedávno někdo postnul, zas až takovej cyklista nejsem abych musel mít takovýhle super kolo :palec:

Jinak dneska sem se chystal na přejezd Jizerek z Kořenova do Chrastavy cca 50km, ale po náročném pracovním týdnu sem zaspal a nestihl jsem vlak, tak snad zejtra.

Odkaz ke komentáři
Děkuju. Což o to, to já z něj radost mám, ale mladá moc ne...

Teď ještě řeším co na sebe, co říkáte na značku ZOIC, nemáte někdo nějaké zkušenosti?

Pěkný ERBo. Taky jsem o něm přemýšlel, ale nakonec jsem skončil u Scotta. Od ZOICu mám kraťasy Helldorado a dres Heretic Bombay. Pokud nechceš na trailu zářit reklamou na lichváře typu Česká spořitelna, tak mohu jen doporučit. Nenápadné a kvalitní hadříky, co splní účel. Čus Octavianus.

Odkaz ke komentáři
prdele práce týden bez kola a ještě jeden týden budu, jsem to dorval tak, že vše na zadek jde new :) a zrovna takové krásné počasí na nějaké fajn tripy

Deko: a co spešlík přežil karambóla ?

Cau. Jo prezil az jsem se divil. A co jsi vse rozbil ty, ze musis tak dlouho cekat?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...