Guest Mišel Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Ahoj :P dlouho si pohrávám s myšlenkou, že bych láknul vnitřky světel na černo. Viz muj amatersky virtualtuning s virtual mračítkama ;) blinkry bych koupil asi černý z aukra.. Chtěl jsem se zeptat na pár věcí: 1. jsou 2 metody rozdělání korpusu světel - v troubě nahřátím (bojím se, že se světla poničí) a druhý způsob vzít pilku na železo a tu průhednou část bych rpstě odřízl 2. jakým sprejem lakovat? matným? na plasty? nebo nějakým transparentem a víc vrstev? nejlepší by byly zkušenosti od toho, který se se světlama už podobně piplal. 3. čím zalepit nazpět? slyšel jsem silikonem, ale mám obavy, že to nebude pořádně držet.. Nenajde se tu někdo, kdo toto už absolvoval? Přiklámám můj virtual, sorry za nekvalitu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Ahoj, jednou jsem to už skoušel na oct. Je to teda hodně piplačka, vzal jsem si horkovzdušku a kousek po kousku nahříval a rozdělával,ale jak říkám je to fakt piplačka,aby jsi nic nezničil..bohužel nemám ani foto..;) Jinak jsem to lakoval černým matem na plasty a asi 4vrstvy...vypadala to hodně dobře na autě, ale pak šla octáva do světa, tak ani nevím jestli to ještě drží nebo nee...A lepil jsem to na silikon a drželo to krásně....jestli se do toho vrhneš, tak hodně štěstí..ale fakt to stojí zato...taky jsem o tom přemýšlel že bych to zas udělal....:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Tome zatím díky, určo se do toho chci vrhnout :D kurnik ale raději bych to odřízl tou pilkou, může poradit někdo další? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Co si tak vybavuju, tak to mel cermi, zkus mu napsat SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 díky kámo! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 TADY NĚCO JE :D http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...b3a87f8484ab5af 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Díky Razty :D ;) toto mi fakt pomohlo! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Bracha tedka udelal jedno svetlo a je to picovina velka to rozdelat :D ale opravdu..to musi se pomalu... Druhe budu delat ja, jenom nevim jak udelam stim pekacem na kolik min to musi bejt tam a na kolik stupnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Uz mam rozdelane, a potom jdu koupit cernu mat barvu Ale urcite se musi trosku hrat ten plast, protoze gdyz je bez ohrzani ten plazt bude se lomit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 a jak si na to teda šel? já jsem to rozříznout zkoušel a nepovedlo se zatím, do troby jsme to zatím nedával.. :lool: vidíš, a ty už máš rozděláno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 ja popišu jak jsem delal ten prvni svetlomet a braha jak delal druhy protože jsme použivaly trošku odlišne metody :lool: poradne fenem ohrat spoj mezy plastem (krytem) a plastem (to ostatni), pak ostim nožem rozrezavat ten silikon co tam je mezi nima a pak tim ostim nožem jako by zarezat dovnitr svetel a lehce odpačit (neumim to lepe popsat ukaže Ti se to samo jak začneš šprajcovat tam :lool:). Problem je že se musi poškodit trošku ten plast na svetlu (ne čiry ale ten krorpus nebo jak se tomu rika) aspon se to mne podarilo ale nic co se potom neda spravyt tim fenem na plasy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Přiznám se že se mi tenhle nápad zalíbil natolik že mám černý blinkry už objednaný a připravuju se na rozdělání světel až budu mít chvíli času a s tím bych se chtěl zeptat jestli někdo neví kde by se daly sehnat nový "skla"??? Mám je totiž pěkně rozpraskaný, tak bych je zrovna vyměnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...-2010-tour.html :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Díky, sice jsem měl jinou představu o ceně, ale je to origo a hlavně budu mít světla jak nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matty117 Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 čus Chlapi... Mám nenší dotaz... světla mám rozdělané (pomohla mi trouba a malý šroubovák) i matnou černou barvu mám jen by mě zajímalo jestli tu matnou barvu někdo z vás zastříkával bezbarvým lakem??? nebo to nechávate jen tak bez laku?? podle mě s lakem by to mělo být odolnější ale bojím se že se to bude lesknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 A co matnej lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Brácha na Saxu stříkal matnou čerou barvou ve spreji a co vím tak to drží možná už nějakej ten rok v pohodě. Takže bych se toho snad nebál, ale říkal že ten chrom obrousil, na něm by ta barva dlouho nedržela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 čus Chlapi... Mám nenší dotaz... světla mám rozdělané (pomohla mi trouba a malý šroubovák) i matnou černou barvu mám jen by mě zajímalo jestli tu matnou barvu někdo z vás zastříkával bezbarvým lakem??? nebo to nechávate jen tak bez laku?? podle mě s lakem by to mělo být odolnější ale bojím se že se to bude lesknout. Ahoj a na kolik a jak dlouho si to tam měl? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Takze dalsi poznatek, ten chrom brousit maximalne na ramecku co vypadne se sklem, zacne se totiz loupat v cely plose! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Mám to stříklé matovou barvou asi tři roky.Nic jsem nebrousil,jenom důkladně odmastil a je to stále jako nové. Neleskne se to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Mám to stříklé matovou barvou asi tři roky.Nic jsem nebrousil,jenom důkladně odmastil a je to stále jako nové.Neleskne se to. To máš okolo otvorů Angel Eyes? Hoď fotku jak to svítí. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Ďábelsky pěkný Angel Eyes. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matty117 Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 souhlasím. velice pěkná práce, klobouk dolu...;-) a neříkají na to nic kamarádi co pomáhají a chrání??? takže říkáš nebrousit, nelakovat jen se toho nebát pořádně odmastit a stříkat barvou jo?? jinak v troubě se pekly asi hodinu a na kolik to vám neřeknu protože jsem to dělal v troubě staré snad 100let kterou mám na podobné blbiny a opravdu nevím na kolik hřeje ale koláč v ní neuděláte..:-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 (upraveno) Neříkají nic a na STK taky v pohodě.Tak ta černá ničemu nevadí,jsou to čočkový světla.Když to vemeš,tak na trhu je téměř na každý auto běžně k sehnání nějaká aftermarketová homologovaná verze světel v černém provedení,tak proč by to mělo vadit na Oktě. :D Fakt jsem nic nebrousil,ani kraje,nebylo to třeba. Upraveno Únor 19, 2011 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Ja to nastrikal pred mesicem a stoji mi to rozdelane :lool: protoze ten plast mam podelanej nevim jak na to, jak to vylestit mam doma skoro profi tu mashinu pro lesteni, ale ja tady u nas nemuzu najit lestenku pro plast ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 chcelo by to aspon jednu fotku takto nastriekanych svetiel bez xenonov... kopa ludi caka prave na to, aby sa odvazila pustit sa do toho... uz mame foto svetla ale nie na aute... ak to mate niekto spravene.. prosim Vas... cvaknite to a hodte nam to sem... DAKUJEMEEE... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Já už to na autě mám asi dva měsíce, když budu mít chvíli tak to vyfotím, ale nic na tom není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 no to by bolo super.... cakame na fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Tady dvě fotky, auto je špinavý a momentálně nepojízdný, na myčku se dostanu nejdřív za čtrnáct dní. Jinak já měl skla koupený nový, takže jsem ty starý rozřezal flexou, oblepit se to musí opatrně, ten chrom jde otřít i obyč hadrem, takže na to nesahat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.