Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)

Doporučené příspěvky

Guest Martin Kardan

VSemi má pravdu, to už rovnou můžete natáčet mobilem. Ale jestli jezdíte denně, tak to musí mít jednak ty funkce, co má mít kamera do auta a jednak nějakou kvalitu, abyste aspoň přečetli SPZ, když ujede, nebo v noci vůbec něco viděli. Vybírám, co si koupím k vánocům, na www.auto-kamera.cz je to pořád dokola o levné DVR027, ale to je to, co říkám, ne moc kvalitní autokamera a ne moc kvalitní záznam, když se to má používat pravidelně. Takže přitlačím a tak za 2500 si pořídím něco lepšího, líp vypadajícího a hlavně FUNKČNÍHO pro případ nehody, protože kvůli tomu to v autě je.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/kamera-v-aute-je-legalni-muzeme-zabery-pouzit-jako-dukaz-u-nehody.html

Chci pořídit opravdu kvalitni kamerku do auta protože ty levny jsou opravdu na dvě věci a nevim do čeho jit.Nějaky vyzloušeny kamery za rozumnou cenu? Do tři tisic ale s dobrym obrazem jak ve dne tak i v noci?

Přemýšlím o této:

http://www.pohodovenakupy.cz/ilwy-g1w-kamera-do-auta-full-hd-1080p-h-264-g-sensor/

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

už máš taky G1 a spokojenost? ještě bys měl napojit na osvětlení na stropě ;)

mám tuhle a už mě blbne.. občas chybí pár hodin záznamu, pak zase ukládá apod, takže reklamace uvidíme... jinak obraz celkem ok

http://levnealarmy.cz/eshop/bezpecne-cestovani/cerne-skrinky/miniaturni-video-zaznamove-zarizeni-do-automobilu-s-vysokou-kvalitou-obrazu.html

Odkaz ke komentáři

moc velke je dost subjektivni hodnoceni, zalezi na miste na ktere ji chces umistit a jestli ji tam chces mit porad nebo sundavat. Ja jsem uprostred experimentu a snad se brzy potvrdi ze umisteni u hlavy spolujezdce je dostatecne bezpecne a kamera dostatecne kvalitni aby pobrala potrebne veci a taky bude skryta pred nenechavci

Odkaz ke komentáři

Já mám zase svou kameru už počtvrté na reklamaci :wallbash: A vůbec nevim co koupit.Dal bych max.3-4 tisice ale fakt nevim do jakého modelů jit aby to spolehlivě fungovalo bez zamrzání obrazu.Napsal jsem do poznámky že chci vrátit penize nebo poslat lepší model s doplatkem tak uvidime jak se k tomu postavi šulini :wallbash:

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

tak já po celo denním pátrání stále na začátku. Vše co jsem našel není úplně ono. Skrytá instalace je blbost. Potřebuje to výhled ven a tudíž to vždy bude vidět (krom externích kamer do nárazníků apod).

Takže, co vybrat do cca 4-5tis?

- gps nemusí

- na oboustrnku radši než na sucker

- velmi, ale opravdu velmi rychlé sundání - nandání

- kvalitní a bezporuchové zařízení

- tlačítko pro uložení (zamknutí) smyčky

- super zvuk i obraz

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...