Guest Atila Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Já sem si vyhlídl tuhle , ale nejsem si jistý ,až tak těm parametrům nerozumím,snad by to mělo být FullHD.Nechce se mi do toho zase tolik investovat,spíš sem zvědavejNevíte někdo na kolik výjde doprava,slyšel sem,že normál 10 USD a expres 20 USD. Díky za rady. http://www.dealextreme.com/p/1080p-5mp-cmos-wide-angle-car-dvr-camcorder-w-4-led-ir-night-vision-hdmi-sd-slot-2-5-tft-lcd-94414 a nebo http://www.dealextreme.com/p/5mp-wide-angle-car-dvr-camcorder-w-6-led-ir-night-vision-av-out-hdmi-tf-slot-2-0-lcd-104549 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Vždať je tam doprava zdarma - poznámka Free shipping 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 No,to prý ale nějak neplatí,a teď sem se dozvěděl,že se platí clo už nad 20 Euro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 (upraveno) Tak to jsi se dozvěděl pěkný blábol, je to tak že nad 20 eček platíš DPH a nad 150 eček clo. Už jsem objednával třikrát a doprava vždy zdarma. Upraveno Listopad 9, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Listopad 9, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Že by mě chtěl kámoš natáhnout?,No uvidím.A co ty kamery?Kterou z nich? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 (upraveno) Co tato? http://www.alza.cz/fun-beat-gs-600-d229870.htm#foto Na netu jsou ale špatny recenze :( Pro: * -velmi dobrá kvalita obrazu (1920x1080) * -možnost prohlédnout zpětně trasu v google mapách * -podpora až 64GB Miro SDHC karet (14hodin Full HD) * -možnost zamknutí souboru o který nechceme přijít * -červený laser pro zaměření záběru kamery(není nutný) * -snímá GPS souřadnice a ukazuje rychlost jízdy * -pokud vám bude fungovat interní software,pak ukazuje virtuálně pohyb vozu v Google mapě,přetížení mínusové(zrychlení),plusové (brždění,nehoda) a rychlost * -možnost vypnutí mikrofonu * -zachycení signálu většinou do 30 sekund(ale až po cca 3 minutách snímá přesně) Proti: * -software interně vložený v kameře nefunguje (DOD player) * -zdánlivě pevně držící přísavka občas upadne za jízdy * -nahrává v minutových paketech od sebe oddělených.Při každém napojení dochází ke ztrátě 2,3 sekuny záznamu!! * -chybí napájecí adaptér (nutno dokoupit)(micro USB,pozor ne mini USB!!) * -chybí HDMI propojovací kabel.(nutno dokoupit) * -při nejvyšším rozlišení není záznam širokoúhlý * -díky rozkouskování záznamu poměrně zdlouhavé vyhledávání * -pro ty kdo nejezdí předpisově může být ukazatel rychlosti mínusem * -Prvních pár minut nejsou snímané GPS souřadnice často korektní a vykazují velkou chybu,poté jsou již velmi přesné. * -rychlost ukazuje s určitým zpožděním * -Micro SDHC karta špatně drží ve slotu Upraveno Listopad 13, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 To uz jsem nekde cetl.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 Tak nemudruj a raději porad do čeho rozumného jit! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 kouknu se B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Tak mám asi vybráno: http://www.hutermann.com/eshop/001/produkty/kamery-a-kamerove-systemy-od-299/palubni-do-auta-cerne-skrinky/palubni-kamera-do-auta-full-hd-1080p-operativni-on-board-cerna-skrinka-f900lhd-1920x1080-se-zaznamem-a-lcd-displejem-hdvr-5960hr V ponděli ji nejspiš objednám ;) je to fuška najit něco kvalitního.Na netu je jich mraky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 s touhle kamerkou neznám nikoho....ale nevím kde si četl ty špatné recenze na tu DOD GS600...ta je teď hodně používaná a kluci si ji hoodně chválí!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Jako velkou nevýhodu vidím v tom že nemá displej a že neni možné prohlídnout co se udalo např.ihned na místě v terénu neboli na silnici ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 To jsem si přesně říkal, zase je kompaktní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 to by jsem jako problem nevidel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Objednáno před 5 min. tato: http://www.hutermann.com/eshop/001/produkty/kamery-a-kamerove-systemy-od-299/palubni-do-auta-cerne-skrinky/operativni-car-hd-1080p-palubni-kamera-do-auta-on-board-h-264-cerna-skrinka-se-zaznamem-a-lcd-displejem-hdvr5952hr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Ta teď už jen aby přišla co nejdřív a šup s ní do auta... Jen nepočítej s tím že to noční přisvícení k něčemu bude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Xenony v Octávce svíti velmi dobře tak by to mohlo být dostačujicí při záběrech v noci,navic v noci moc často nejezdim ;) Dal jsem dotaz na prodejce a je skladem a měla by být lepší průměr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Na YT se na noční videa mrkni-pokud to není ve městě kde svítí pouliční osvětlení tak nevidíš nic-jen světlý kruh kam svítí světla. Hold to jsou malé kamerky s malou světlostí objektivu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinek Odesláno Listopad 22, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 VSemi: tak porad nejaku dobru kameru ktora by sa dala pouzit aj v noci za dobru cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 22, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 Všechny tyhle kamerky jsou malé s maličkým objektivem-aby to natáčelo v noci tak bys potřeboval o hodně větší kameru s velkým IR přisvícením-takže asi žádná s těch malých onboard kamerek-leda za hodně desítek tisíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 22, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 To je asi problem principu, napr. u pevnych IP kamer se pro nocni rezim pouzivaji samostatne IR zarice, coz jsou pomerne velke desky s matici supervykonnych IR LED, ktere dokazi rozumne scenu pred kamerou nasvitit, tak aby to kamera s kvalitni optikou (dostatecne svetelny objektiv) a IR citlivosti dokazala zaznamenat s dostatecne prijatelnym rozlisenim. To zadne tyto cinske siditka s kruhem IR LED kolem mikroobjektivu nemohou dokazat, prisviti tak mozna bezprostredni prostor pred kamer, coz je spise na zavadu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 22, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 Tak tak-např jak velké kamery s jakým velkým přísvitem jsou na úsekovkách...a taky ta fotka není zrovna žádná bomba! Omicron:jaký používáš držak? Já ten velký původní nahradil držakem na detektor Bel a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Tak kamera je pořízená a první noční video je tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=356&view=findpost&p=1183753 Chci se zeptat v jakém rozlišení to bude nejostřejší a nejlepší co se týče toho videa? jsou tam tři nastavení: 1080p: 1440*1080(15sn/s) 720p: 1280*720 (30sn/s) 480p: 640*480 (30sn/s) Co myslíte? Já si myslím že to první ale nejsem si jistý :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 1280x720!30snímků za sekundu. Těch 15 je málo a skáče to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Tak tak-např jak velké kamery s jakým velkým přísvitem jsou na úsekovkách...a taky ta fotka není zrovna žádná bomba! Omicron:jaký používáš držak? Já ten velký původní nahradil držakem na detektor Bel a spokojenost Nechal jsem tam ten puvodni, nekde tady drive bude i fotka jak to mam pripevnene (vc. zakazkove kabelaze pro napajeni), jsem s tim docela spokojen, drzi to tam uz min. 3/4 roku, co jsem to tam daval, a uz to se mnou objelo pul Evropy a spolehlive nahrava. Pokrok jde stale dal, ty soucasne 720p kamerky uz maji opravdu rozumne rozliseni, pokud je dobre svetlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 VSemi: a opravdu jseš si tim jisty? Já že to rozlišení 1440 krat 1080 by mělo opravdu být podle mě lepší v zobrazení pak na pc než to co uvádiš Ty.Má někdo jiný k tomu nějaký nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Jo-bylo by to lepší kdyby to mělo 30snímků za sekundu-tak proto těch 720! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Já že to rozlišení 1440 krat 1080 by mělo opravdu být podle mě lepší v zobrazení pak na pc než to co uvádiš Ty.Má někdo jiný k tomu nějaký nápad? POkud budes mit sebevice vyssi rozliseni, a nebude stihat snimkova frekvence je to spatne, u rychleho deje mohou chybet klicove obrazky (texty , napisy apod.). I TV a film pouzivaji mezi 24-30 snimky/sec., takze pro rychly dej (coz je u zaberu z jedouciho auta klicove) je dulezite, aby se zvolilo rozliseni, ktere umozni takovou podobnou snimkovou frekvenci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Azct1TAHYnU Dnešní první denní zkoušení kamery. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Video splmuje pozadovane naroky... Kvalita i uhel snimani...Ale co ta hudba.... To se nestydis... jako maly pubescent...:D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.