Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)

Doporučené příspěvky

Ok, takže z toho co jsem načetl tak asi nejlepší:

DOD LS300w plus (u nás se dá ofiko koupit jen bez plus, která má znatelně horší obraz i zvuk)

Kvalita, která se dá koupit u nás je pak ještě Blackvue DR380 400/500 - zde si již ale nejsem jist, zda se dají dobře vytáhnout spz u kolem stojících/jedoucích aut

Mno a chtělo by to případně na zkoušku mini0801 (mrňavá, ne úplně nejhořší obraz, levnější - ale jen z číny, tudíž složité reklamace)

Ještě by mě zajímala vico-tf2 ez premium (poměr cena/výkon vypadá zajímavě a dá se koupit u nás)

Odkaz ke komentáři
Díky za rady. Nakonec to bylo takto:

- blackvue - super malé, dobře vyřešen držák, napájení. Za ty peníze neúměrná kvalita videa

- DOD koupené u nás jsou za moc zlaťáků, DOD LS300W plus je super a asi nejlepší s cenou 3-4tis plus možné clo. Případné problémy se zárukou

- MIO - asi dobré, ale neoslovilo

- Panorama2 - nepřišla mi kvalitou videa lepší než zmíněná DOD a taktéž u nás nedostupná

Objednána Vico TF2 EZ (ne plus verze, která má sic 160 stupňů úhel - proti 130 - ale má F2,2 oproti F2.0). Za 3500,- bez daně s českou zárukou a novým fw, který zvedl bitrate na 13mb/s patří ke špičce co se týče kvality obrazu/zvuku/zpracování a nemá problémy kvalitativní. Jediné mínus je horší form factor - prostě je fakt bulky - a napájení není vedeno do držáku a tudíž se musí vždy připojit

Tak snad to bude ok a snad nebudu líný jako posledně, abych o ni přišel a měl škodu na autě 20k

Díky všem za konzultace.

PS: na daschcamtalk.com je super studnice informací a asi nejlepší zdroj obecně

Odkaz ke komentáři

hampejz: myslim, ze je, i kdyz tohle je asi hlavni. Spis jde o to, ze o to treba prijdou lidi, co zas chodi jen pod OI nebo do hospy...

Ol@f: prave... takovych temat je ruzne vic, ktery by treba prave bylo fajn dat nekam "vys", ale kam. Tohle znali najdou, ale neznali hledaji a zakladaji nove. Ale kam to dat.. SPOLECNA TECHNICKA TEMATA by bylo asi vhodny, ale pod to uz nefim kam, leda jeste neco pridat :)

Odkaz ke komentáři

Tak RZ nejdou přečíst snad u žádné normálně dostupné kamery, alespoň jsem to nikde na natočených videích nedokázal, ale napadá mě, existuje nějaký SW na úpravy videa, který by RZ dokázal z natočeného záznamu vytáhnout?

Taky koukám po kamerách a právě záznam RZ je pro mě prioritou, takže jsem ještě žádnou kameru nevybral :blink:

Odkaz ke komentáři

Tak tady je jedno noční video z Vico TF2 EZ Premium
Video test Vico-TF2 EZ Premium s FW5.2 EV+1. Kvalita videa není špatná, ale RZ nečitelný. Jen když auto stojí. Neosvětlená silnice je na konci videa. Pro video nebylo použito vylepšení videa youtube.

Covece, to jsem cekal i lepsi vysledek, na to, ze to je fullHD :( Kdyz to porovnam s mym "obyc" Helmerem. Co je ale vyraznej rozdil, je vyssi fps, video je krasne plynuly. Zkuste nekdo jeste DOD ;)

Upraveno uživatelem krysarr
Odkaz ke komentáři

Dalsi test s nove umistenym GoPro, vyhled dobrej ale nezatizena sedacka spolujezdce je nachylna k vibracim tazke zkusim dneska prendat na moji sedacku. Jinak cteni RZ kdyz jsou auta opravdu blizko . Jeste musim taky zkusit prepnout kameru do modu ze natacim z tmavych prostor svetle prostory a mozna za ty RZ taky muzou ty vibrace uvidime jak to pujde dal.

gopro2.png

Odkaz ke komentáři

jsem to ale kus vola. Jsem ji šoupl před zrcátko a najednou koukám, že všechny tři zrcátka ztmavly :( Takže strhnout oboustranku, koupil jsem suchej zip a zítra budu hledat místo číslo dvě, což mi štve, pač jsem ho chtěl za zrcátko k řidiči, kvůli snažší obsluze, takhle bude muset ke spolujezdci :(

Odkaz ke komentáři

http://www.dod-tec.org/kamery-do-auta-ceske-menu

šílená cenovka :( co na tom je že to je tak drahy? Bral bych něco podobného ale max.tak za čtyřku.Já si snad nic nevyberu.Ta kamerka co jsem měl je na reklamaci už po čtvrté a chci tentokrát vrátit peníze tak uvidíme jak to celé dopadne.Akorát mě sere že u sebe v autě to mám udělané podstropní propojením a když bude jiný napájeci kabel tak se to zase musi pracně rozebirat :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...