Guest Atila Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Ahoj,často jezdím do německa a všiml sem si,že hodně aut má bílé,nebo možná světle modré podsvícení SPZ.Nevíte někdo jestli a kde se prodávají ty žárovky? Počítám že ve škodovce to asi mít nebudou. A mně se to celkem líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 vetsinou jsou to LED, nejake nabidky najdes i zde na foru v bazaru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Některá auta jako BMW nebo Lexus dostávají LED podsvícení SPZ z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Ahoj,často jezdím do německa a všiml sem si,že hodně aut má bílé,nebo možná světle modré podsvícení SPZ.Nevíte někdo jestli a kde se prodávají ty žárovky?Počítám že ve škodovce to asi mít nebudou. A mně se to celkem líbí. Čau, ja som si kúpil takúto aj do interiéru :) http://www.svetzarovek.prodejce.cz/p-2652/...odra-super-180/ kúpil som aj biele na obrysové, mám foto v profile auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Ale já mluvím o žárovkách co osvětlují SPZ (v zadu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 u O2 jsou žárovky na osvit RZ stejné jako přední parkovačky, W5W, patice T10. Zadní obrysovky jsou myslím slabší W3W, stejná patice. Někde v sekci elektrika dával někdo přehled všech žárovek ... EDIT: W5W na osvit SPZ neeee, jsou tam sufitky, kluci dole mají pravdu (nevím na cojsem myslel, když jem tuhle kravinu napsal :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 OK,díky.Už sem našel pár obchodů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 u O2 jsou žárovky na osvit RZ stejné jako přední parkovačky, W5W, patice T10. Zadní obrysovky jsou myslím slabší W3W, stejná patice. Někde v sekci elektrika dával někdo přehled všech žárovek ... Já myslím že to není pravda, teda pokud to nějak nezměnili. V příloze je seznam jaké ledky kam dát na autě, je do od kluků z octavia-rs.com Hledej: Kennzeichenlichter Já tam mám tyto ledky, dřív teda byly trošku jiný, ale jsou to ony. Pokud by to nefungovalo stačí připájet odpor 220 ohmu 1W (myslím) LED_Liste_Octavia_1Z.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 (upraveno) Presne tak Doli... na osvetlenie ŠPZ je 5W sulfitka cca 35mm dlhá... Minulý týždeň mi jedna odišla a dával som dočasne naspäť žiarovky... A ponuka na LED-ky je aj tu v bazare v stálych nabídkách kde to je aj rozpísané ktoré kam idú... Upraveno Prosinec 24, 2010 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 (upraveno) Budou tyhle LEDky fungovat v parkovačkách? Upraveno Leden 27, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 Budou tyhle LEDky fungovat v parkovačkách? Otázkou je,jestli tam bude držet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Do parkovaček dej : http://www.e-xenony.cz/patice-t10/led-auto...ed-3smd-can-bus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Ach ten fenomén "CAN-BUS" žiaroviek a prestavbových sád.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlos_Brno Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Ať nezakládám další téma: Netušíte někdo jestli se dá sehnat v prodeji (vrakoviště poslední možnost ) konektor pro připojení osvětlení SPZ??? Teďka jsem mrkl na nesvítící sufitku v levém a zděsil jsem se, páč jeden pin v osvětlení byl úplně uhnitý a ten druhý napůl. Tím pádem i konektor z 5. dveří taky. Což znamená že mě tam někudy teče :( Pro jistotu jsem mrkl i na pravé světlo a konektor byl pryč a místo něho jakési cosi zbastlené aby to nějak fungovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 V skodovke :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlos_Brno Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Dík moc, super!! Teď to ještě sehnat včetně jednoho celého osvětlení a sehnat si někoho kdo to tam napájí V nadcházející zimě a brzké tmy, je docela hazard jezdit bez osvětlení SPZ (resp. čekat kdy to zas nebude mít kontakt) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Lampicka pre OII facelift ma cislo dielu 1Z0 943 021 B, keby si nahodou potreboval ;) Ale najlepsie je nadiktovat v autorizaku tvoje VIN a oni ti vsetko daju presne na tvoje auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.