Lojzaj Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Rád bych se zeptal mám 66kw začne hřát chvíli po startu ale když je motor ohřátý tak se teplota ze vzdušníků moc nezvedne a když dám ventilátor naplno teplota sleze na čtvrtku ovládací klapka funguje tu jsem zkontroloval.Je to normální?Předtím jsem měl benzín a ten topil daleko víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 No nemůžeš srovnávat diesla s benzínem ten motor je prostě učinnější takže není tolik zbytkového tepla jako u benzína takže nezbývá mnoho tepla na ohřev topení u OII se tohle snažily vyřešit přídavným el.topením prostě když jezdíš kratší cesty tak nemáš šanci ten motor prohřát a o topení už nemluvím vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Asi nebudeš sám...... ja musím na Sdi zakrývat chladič na celú zimu. Termostat je OK,ale prúd chladného vzduchu do motorového priestoru dokáže ten motor podchladit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
klimji Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 no jó to je normalní jak je kolem 0 tak to topí až tak po 4 kilometrech a zahreje se to za hooooodne dlouho, ale jak je treba -10 a fungují ti žhavičkyna ohřev vody tak se to topí po chvilce a o hodne rychleji se to zahřívá, PS: na zimu nezakrývám chladič 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Voss69 Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Já mám chladič zakrytý komplet a teplota se zvedá rychleji jen nepatrně,vlastně je to v těch mrazech skoro to samé co to bylo s odkrytým chladičem,ten motor maká na vzdálenosti do 30km permanentně podchlazený,provozní teplotu mám až tak po 20km,to chlazení je zbytečně předimenzované 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Konecne to nekdo napsal. :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Kdyby nebylo tak v letních 30kách bys to vařil... To auto musí být schopné fungovat jak v zimě v rusku tak v létě v řecku např.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 VSemi: :P (vyjímečně :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 No nemůžeš srovnávat diesla s benzínem ten motor je prostě učinnější takže není tolik zbytkového tepla jako u benzína takže nezbývá mnoho tepla na ohřev topení u OII se tohle snažily vyřešit přídavným el.topením prostě když jezdíš kratší cesty tak nemáš šanci ten motor prohřát a o topení už nemluvím vůbec No já bych spíš řekl, že nemůžeš srovnávat Oktávku s jiným autem ! Diesly jiných značek to mají ošetření tak, abys v zimě nemrz . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 hej? a ako? Veď Octa má aj príhrev vody, motor je klasika rotačka (takže novodobé PD/CR motory s týmto zrovnávať nemožno), zaujímalo by ma teda, ako to je vyriešené u iných značiek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Voss69 Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Příhřev není u všech,je to nadst. výbava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 príhrev sa začal dávať pokiaľ viem od niektorého MR... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rep Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Ja mám r.v.2002 COMFORT,je tu předehřev a nemůžu si vůbec stěžovat na topení. I v mrazu začíná topit brzy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Fakt je, že to v zimě méně topí. Kolega tomu říká že oktávka v dieselu je mražák. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.