Vladan Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Moooooooc pekne Ja potom musim na mycku abych umyl motor trosku, trosku my tam smrdi olej... asi EGR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Díky Peetrs: no jsem zvědavý, jak to dlouho vydrží takhle čisté mě... Vladan: olej na motoru je mrcha jak se to pálí a smrdí Proč myslíš, že by to mělo být EGR? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 1, 2012 Sdílet Odesláno Květen 1, 2012 Díky Peetrs: no jsem zvědavý, jak to dlouho vydrží takhle čisté mě... Vladan: olej na motoru je mrcha jak se to pálí a smrdí Proč myslíš, že by to mělo být EGR? Teklo to predtim gdyz jsem nemel EGR off, tedka to netece, ale je tam dolni dil motoru celej zasranej... jsem to nestihl vycistit .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Ty plasty jsou nadherne polity :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 krásná babička... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Vojta: Jj lakýra mě mile překvapil, za ty peníze to fakt stálo ;) Spoooky1: Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 (upraveno) Takže zase nějakej ten super obchod. Měsíc a něco mám u Zvířátka objednanej stabík, který je mimo okty určen i pro: VW Golf 4 , Bora , Beetle, Audi TT 8N , Seat Toledo , Seat Leon 1M. No a tak mi pro jistotu poslal stabík pro Fabii atd..... Upraveno Květen 4, 2012 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 To je blbec :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 fakt ho nechapu, asi mu to ksevtovani nejak zmaha vsude ctu jen krytyku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 to je pako :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Dement z bedny :-) tenhle jom, jestli je to on se prodava v kazdym tuning shopu a levnejc, taky ho casem budu muset poridit, ale toho chlapa bych nechal zkrachovat, takze u nej urcite ne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Jen tak... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Nadhera, fakt krasa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Hynku,parádní Hradecký ležák.Moc se mi to zamlouvá.To je moje parketa.:palec:Čisté,decentní a kurevsky nízké.Musíme se někdy scuknout a udělat společné foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Díky kluci, to snížení se docela povedlo. Dost mě překvapilo, jak moc si to sedlo vzadu, když se vyndaly ty štělovací misky pod pérama. Takže jsme včera ještě museli s kámošem dostočit i předek :D Škrtám ted už dost a děsím lidi jdoucích po chodníkách. Výměna stabíku taky celkem prospěla, hlavně neškrtá už ta poloosa. Maiden: Hradeckej ležák mě pobavil S tím focením to je dobrý nápad, snad mi letos výjde sraz fora...tak třeba tam ;) Trocha hraní si... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Letos si jí vyladil opravdu parádně :palec: na sraz OC určo přijeď dlouho jsem to neviděl naživo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 koukam, ze uz jsi vyhral i pohar, tak gratulace :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Vojta: Dííííík ;) Myslel jsem, že přijedeš na Skodahome,ale Ty nikde... Baurák: Dííík, to víš, tam se rozdávají poháry i takovým autům, jako je to moje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 luxus okta pane v chabrech sem ti to prohlídnul a fakt paráda škoda, že sem nevěděl, že k ní patříš.. a to sme se zdravili, když sme odjížděli na oběd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Mršťa: díky za pochvalu, já zase okukoval tu Tvojí a moc se mi líbí, krásný RSko Tak se třeba zase někde potkáme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 já myslim, že určitě ;) ikdyž už to neni jako dřív, neni už moc času na to se pořád někde srazovat :( jinak sem si taky přivezl pohárek z Chaber :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Hehehe tak to jsme stáli asi vedle sebe s pohárkama :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 jj, šel jsem tam jako druhej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Klobouk dolů...Krásná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Pepéééé: Díky chlape, Ty jí máš taky fajnovou Jinak dnešní vejlet pro sedačky dopadl úspěchem.... B) Moje dosavadní sedačky budou teda k dispozici... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 :wub:mrda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Á ty jsem asi včera viděl na VW-clubu? Vypadaj dost dobře a mnohem lepší tvar než rsácký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Jj jsou z VW fora, libová cena a super stav.Tvar mají vychytanej, krásně to drží tělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Tak dneska proběhla výměna sedaček... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.