TomášOctavia Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 potřál bych radu. Můj otec má taky oct 1.9 Tdi 81kw rok 99 a dost silně mu uniká olej chladičem oleje. Teče to ale jako mezi chladičem a tím filtrem.Chtěl bych se zeptat, jestli to měl někdo sundaný a jestli tam je nějaké těsnění co by šlo vyměnit? Pač ten chladič stojí 4tis a to je dost. Jak se případně sundává a nebo jestli to mám zkusit nějak přitahnout.Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Nechápu teda mezi jakým filtrem...ale pokud to teče chladičem, tak bych to co nejdříve vyměnil za nový nebo z vrakoviště. Problém tam je v tom, že jak tam sedí na takovým plastu, tak se o něho časem odře a vytvoří se trhlina. Hlavně dostává na prdel turbo, jelikož v okruhu je netěsnost a turbo musí dorovnávat tlak. Stojí něco přes tři original a pak se dají sehant nějaké repliky levněji pod dva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 jestli myslíš ten výměník co je pod olejovým filtrem tak ten jsem dneska dotahoval. Náhodou jsem zjistil,že prosakuje a když jsem na něj šáhl,tak se volně hýbal. Dotáhl jsem ho ze spodu ,myslím 24(27) klíčem, a doufám,že to bude dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 octavka ma chladic oleja??? hmmmm? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 octavka ma chladic oleja??? hmmmm? joo octávka má chladič oleje .. to by jsi měl vedět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 jestli myslíš ten výměník co je pod olejovým filtrem tak ten jsem dneska dotahoval. Náhodou jsem zjistil,že prosakuje a když jsem na něj šáhl,tak se volně hýbal. Dotáhl jsem ho ze spodu ,myslím 24(27) klíčem, a doufám,že to bude dobrý. No i ve Škodovce to maji nazvaný jako chladič oleje.Přesně to myslím...Já jsem schnáněl podle Etky novou gumičku a když jsem to šel vyměnit, tak jsem to měl taky povolený,ale tak už jsem to vyměnil a je to už dobrý.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 já si myslím že 81Kw oktávka nemá chladič oleje....třeba vím že benzín 1,8 T má už... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 neviem ci vsetci myslime pod pojmom CHLADIC to iste.... lebo nieco take ako je na foto som na 81kW nenasiel, mozno zle hladam :P alebo myslite tu konzolu co je pod olejovym filtrom????? co tam idu tie dve hadice??? ja som myslel ze to su hadice s vodou, ktore maju ten olej v zime ohrievat aby bol redsi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 neviem ci vsetci myslime pod pojmom CHLADIC to iste.... lebo nieco take ako je na foto som na 81kW nenasiel, mozno zle hladam alebo myslite tu konzolu co je pod olejovym filtrom????? co tam idu tie dve hadice??? ja som myslel ze to su hadice s vodou, ktore maju ten olej v zime ohrievat aby bol redsi :( Je to toto :P Všude to mají nazvané jako olejový chladič.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 tak zas som o nieco mudrejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 je na tom "chladici oleja" nejake tesnenie? lebo mi to niekadial slzí, uz som ho skusal aj dotahovat ale vydrzalo to mesiac potom zas povolilo... zajtra ho chcem zhodit dole, je potrebne vypustit olej alebo staci iba odpojit hadice? nerad by som mal olej (vodu?) v usmeve :) este som sa na to blizsie nepozeral, tak neviem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 je na tom "chladici oleja" nejake tesnenie? lebo mi to niekadial slzí, uz som ho skusal aj dotahovat ale vydrzalo to mesiac potom zas povolilo... zajtra ho chcem zhodit dole, je potrebne vypustit olej alebo staci iba odpojit hadice? nerad by som mal olej (vodu?) v usmeve este som sa na to blizsie nepozeral, tak neviem... Už to není asi aktuální, ale třeba pro někoho jiného bude :) Olej potřeba vypustit není a je tam těsnící guma, kterou jsem vyměnil a mám klid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 A právě potřebuji v tomto poradit mám tam těsnění které není ani v etce a škodovka ho nemůže najít, může někdo poradit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 A nikdo nic :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Tak jsem se dozvěděl že možná pasuje ze Superba 2,8 ,tak to budu muset prověřít.Přece nebudu kupovat jiný chladič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Tak to těsnění ze Supa 2,8 to taky není, mě snad odvezou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Bohužel patřím taky mezi nešťastlivce, co museli měnit chladič oleje. V květnu jsem spadla do díry v silnici a začlo to z toho chcát. Prima investice, zvlášť když jsem tou dobou byla na delší nemocenský. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Tak to je v prd.. já asi budu muse ho taky vyměnit protože nejsem schopen vypátrat co je to za chladič a z jakého auta vlastně jě.A škála je celkem široká od škodovky přes wv a seat až po audi.A teť kde začít . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Prosinec 14, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 Neznalek, neviem ci je to este aktualne, ale su tam 2 tesnenia spodne je 038117070 a vrchne je 038117070A (u motoru AHF 028117070) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sonyjohny Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 Mám dotaz - když budu chladič oleje sundávat a měnit ty gumičky, musím vypustit chladící kapalinu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 Ani olej ani chladiacu netreba vypustat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 (upraveno) Vodu nemusíš vypouštět.Stačí jen olej z filtru a toho chladiče. Upraveno Únor 23, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 já to dělal u sebe nedávno -přizvednout auto odspoda povolit matku klíč 32 gola dáš nádobu vytočíš víko nacháš vytýct olej popotáhneš tu kostku ze zhora vytáhneš těsnění a ted záleží co tam máš jestli jen okroužek nebo to co já takovej kus umělý hmoty s těsněním dohromady ten vytáhneš vše odmastíš dáš z vrchu nový těsnění pak dáš nový těsnění toho víka sesadíš a sešroubuješ a s citem utáhneš pak už jen pustit auto dolů a dolejt kapku oleje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Taky se přidávám s dotazem :-) cca po třech měsících mi auto hlásí málo oleje tak jen dolívám a dolívám . Byl jsem na diagnostice a nic nenašla. Přesně 18.1. jsem měnil komplet olej filtry a dnes mi to zase bliklo že mu chybí. Může to být ten samej problém nebo i něco jiného snad né většího teda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 mrkni na chladič oleje pokud bude poblitej tak to utíká tudy můžeš to skusit nejdřív trochu přitáhnout a kdyby to nepomohlo dej nový těsnění pokud však je to bez známky ůniku a ani nikde okolo nevidíš unikat olej tak počítám že ti olej žere turbo a bude to brzo na jeho výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Tak to vypadá na turbínu . Byl jsem v servise a olej nikde neteče žádná kaluž nic. Takže mi říkali buďto kroužky v motoru těsnící a něco podobného no a nebo milované turbo Jenže teďka jestli repas nebo nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Miruša Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Super popis opravy od Pavla, díky za něj. V servisu mi mechanik řekl, že musím sundat řemen a kompresor od klimy abych se k chladiči vůbec dostal. Co nevidět se na to podívám, při mínus 25 mi olej vytekl pod auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Miruša Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Obě těsnění jsem vyměnil,stály asi 180 Kč, chladič už neteče. S jejich výměnou nebyl problém i když jsem to dělal poprvé, jen bylo trochu "marasu" z oleje, který byl v chladiči. Vzhledem ke stavu původních těsnění doporučuji preventivní výměnu už v době, kdy má auto 1o let nebo najeto přes 200tis.km. Předejde se nepříjemnostem v zimě, kdy se většinou tento problém projeví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HellFox Odesláno Leden 15, 2018 Sdílet Odesláno Leden 15, 2018 Ahojte, po dlouhé době oživení tématu. Prosím vás, mám taky problém s prosakujícím olejem kolem těsnění chladiče oleje. Mám koupená těsnění podle ETKY (AHF 81kW), ale nevím, jak se dostat k tomu šroubu dole. Zavazí tam hadice klimakompresoru. Je na to nějaký fígl nebo na hulvata jste mezi ty hadice narvali golu 32? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sas Odesláno Únor 26, 2018 Sdílet Odesláno Únor 26, 2018 tak stejny problem,ted v zime to zasalo chcat ponekud vice,zkusim to dotahnout,jinak jaky je presny nazev toho tesneni kdyz bych ho kupoval?jeste dotaz muze to mit vliv na spotrebu a tlak turba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.