Přejít na obsah

Problikávající světla a vnitřní osvětlení

Doporučené příspěvky

Mám fungl novou baterku Varta tak jí tam dám a uvidime. Dneska ráno jsem baterku měřil a ukazovalo mi to 12.17V. A po nastartovaní 14 a něco Voltů přesně si to už nepamatuju. Ale po příjezdu domu ukazovala baterka 12,32V. Chci se ještě zeptat dá se regulátor koupit zvlášť a vyměnit??

Odkaz ke komentáři

jestli je to fabie - elektricky posilovac rizeni ma jakysi snimac natoceni kol a ten to dela!

mame to na sluzebni fabii uz aspon tri roky, na volnobeh blika cela pristrojofka,predni svetla,

osv. v kabine i radio,obcas se rozne zluta kontrolka - volant.

ale sef to neresi,zluta kontrolka je pry jen informativni.ono je to ale v necem jinym,

on ten snimac stoji pry cca3.500kc.ale sou pry 2 varianty,jedna je cca za 1.500

bylo na skodahome o tom cely velky tema

Upraveno uživatelem bobanek66
Odkaz ke komentáři

Mám auto Škoda Octavia 2 1.9Tdi. Po přidání plynu se to nezlepší je to stejné. Až se konečně dostanu domů tak nejdříve vyměnim tu baterku ta je katastrofická a pak budu vidět. Musim říct, že když nastartuju tak to nedělá nic a je vše ok. Až po pár kilometrech to začne blbnout.. Teď mám daleko větší problém asi mi odchází Turbo ale to je do jinýho oddělení.. A to ho chladim a dopřávám mu jen ten nejkvalitnější olej a je to zbytečný. ach jo.

Odkaz ke komentáři

Ja mam uplne stejny problem. Ihned po nastartovani je to OK. Problem se objevuje na volnobeh, ale az po ujeti alespon nekolika km. Stejne tak mi pripada, ze to nedela u zahratyho motoru. Po pridani plynu to taky zmizi, ale musim pridat alespon na 1500ot/min. U me by to mohlo mit i spojistost s tim, ze se motor na volnobeh rozvibruje, jako by mel nepravidelny chod. Mam novy setrvacnik, s tim puvodnim se motor klepal v jednom kuse, ted se klepe opravdu jen minimalne a obcas. Na diagnostice nic neni :-(

Odkaz ke komentáři

zdravím, mám malý problém. stává se mi, že při rozjezdu (např. na semaforech) mi na zlomek vteřiny pohasne osvětlení palubky (i ukazatel teploty a stavu nádrže se vrací do výchozí polohy). je to, jakoby se "vypnul přívod elektřiny" do palubky. v neutrálu vše v pohodě jen u rozjezdu (náhlé zvýšení otáček motoru) to "problikne". diagnostika nic neukázala. prosím o radu co s tím. děkuju

Odkaz ke komentáři

hmm zajimave, u OI sem se setkal s tim ze padali rucicky a toto je podobny, u OI to byl studenak na nejakym obvodu, ale u OII tezko rict. Takze bud te nasmerovat na novy budiky a nebo aspon test s jinejma a nebo kabelaz, urco ti vic reknou lidi co delaji do elektriky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...