Golis Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Ahojky měl bych na vás lidičky dotaz,nechali jsme si dovést z německa octavku je to 1,9 81kw a zjistili jsme že má v sobě filtr pevných částic.Pls jakýé máte zkušenosti s tím filtrem u tohoto motoru.Podle toho co všude čtu,tak s ním vem-že prý se zvýší výkon,sníží ropotřeba atd-pls jaké máte zkušenosti-praktické díky za echo. Popř co s tím? díky golis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 nejaky clen tady ma taky auto s filtrem, zkusim pohledat, kdo to byl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 ASI TAM MAS PREKLEP... 1,8 ??? a JESTE JSEM NESLYSEL ZE BY MELA 1,9 81 kw FILTR PEVNYCH CASTIC... ALE MOZNE JE VSECHNO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 (upraveno) p2p: nene, neni to preklep Golis: tady mas odkaz na clena, ktery ma to samy, zkus mu poslat SZ a optat se ho Jeste bych zkusil kontaktovat treba TDIFuna, jestli ti k tomu neco nepovi. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2632 Upraveno Leden 3, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Hoj, já jí mám. Filtr DPF tam je nějákých 50tkm, tak je ještě asi v pohodě. Když bych měl porovnat výkon, tak to je tak nějak stejný, možná bez DPF jde líp do otáček ale to je můj suběktivní názor... Spotřeba je Ok, stějně nejvíc záleží jak s tím jedeš. Dá se s tím jet pod 4l ale běžně tak cca 5,5l (klima celoročně na AUTO). Každopádně pro jistotu mám doma připravený starý kat kterej vykuchám, nahradím trubkou a když bude nejhůř tak to přehodím. Ale jinak neboj, tenhle filtr co máme není napojen SW, je to čistě jen místo katu. Němci si to dávali kvuli emisním zonám, údajně by jsme měli mít lepku s EU4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 No a jak poznám že ho mám? Mám to samý co ty formis85 kromě climatronicu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Seriově se to na žádný O1 nedávalo. Musel by tam být dodatečně dodělán, jako tomu bylo u mě. Mám k tomu hromadu papírů (TUV, prodejky, potvrzení o montáži a hlavně to je zapsaný i ve velkým TP - to byl hlavní důvod aby dostaly EU4 - vjezd do "centra" města). Jinak pod autem je místo katu asi tak 2x větší tubus - to je ten filtr. Ještě mě došlo že píšu pořád EU4 ale v TP mám pořád EU3 - je to jen na tu plaketku na lepší emisní třídu pro vjezd do zon co jsou v D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 to Formis 85:diky moc to je to co jsem chtel slyset,akorat jsem neznal nikoho, kdo by poradil.presne tak mi to rikal i kamos,ze je to jen pro dederony aby mohli jezdit do zelenych zon ve mestech.ja ho tam taky necham dokud to s nim pojede a ve chvili, kdy bude zlobit-pujde ven.jen mi slo o to jestli je SW propojen s ridici jednotkou jako tomu je u plnohodnotnych filtru pevnych castic,kdy s e potom musi upravit ridici jednotka pri vyjmuti filtru.jestlize ne,tak je to pak supr a necham dokud pujde-mozna pak i prubnu to vycisteni vapkou(ikdyz to neni koseer),akdyz ne tak to nahradim vyfukovou redukci a bude kazdopadne diky moc za upresneni a jsem rad ze to v octe nemam sam:-).Golis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.