Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Díky všem! Ve skutečnosti jsou ta světla ještě lepší. Momentálně lepím ten vnitřek do světla a čekám na zatvrdnutí, potom budu lepit přední plexi sklo. Nakonec jsem tu plochu v blinkru nastříkal, je to tak ještě hezčí a bude to lépe svítit a taky jsem si říkal, že to nebude příslušníky a stk tak provokovat, že to půjde lépe obkecat, když to bude potřeba. Až to bude hotové, dám tady fotky na autě a taky ještě fotky z průběhu práce na světlech.

Řezal jsem to takovým kotoučkem, co se dá do vrtačky a vypadá to jako nástroj patologa, když chce odřezat vršek lebky :)

SPZ mám nalepenou už 3,5 roku Pattex oboustrankou červenou a je to bez problémů.

Odkaz ke komentáři

Tak je to hotovo. V autě to ještě nemám, lepil jsem to včera do půlnoci a raději to nechám ještě pořádně zaschnout. Zítra ráno to už namontuju do auta a těším se na to. Večer ještě zamaskuju stopy po lepení na straně světel, co je vidět při otevření kapoty.

post-507-0-78105400-1364887925_thumb.jpg

post-507-0-11367800-1364887929_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky kluci, jsem rád, že se to povedlo. Než jsem začal řezat, tak jsem chvíli váhal, jestli to zvládnu, jestli pak nebudu muset kupovat nová světla. Celkem dost času mi to zabralo, až jsem se divil, že manželka byla tak trpělivá, celé svátky jsem pobíhal mezi domem, garáží a přístřeškem, kde jsem to odchromovával v kyselině (musí se to dělat venku, je to smrad).

Odkaz ke komentáři

Lepil jsem to 3 lepidly. Nejdříve tmavě šedým dvousložkovým epoxidovým, co ztuhne do 10 minut, tím jsem to fixoval na místě a zbytek jsem lepil dvousložkovým epoxidovým, co má zprůhlednit a má být trochu pružné. To za hodinu drží, ale úplně pevné je až za 24 hodin, ale hlavně se s ním dalo pracovat 15 minut. A do horní části cca 15cm spoje jsem dal pattex super strong (tak nějak, bílý) v té vytlačovací tubě, protože tam byl stísněný prostor a bylo potřeba to tam natlačit a ten epoxid bych tam špachtličkou nedostal. Chystám se to všude zamaskovat černou barvou, ale stejně ten spoj není vidět, pokud se nevytáhnou světla.

Dnes jsem v práci do 20:00, to snad nevydržím...

Odkaz ke komentáři

Mě se to taky takto líbí a myslím, že díky tomu, že je ta světlá část takto dole a na boku, tak to bude ten předek auta hezky opticky snižovat a zároveň rozšiřovat.

Pokud nepočítám to, co jsem koupil pro jistotu, tak ta úprava stojí cca 700. Pilka 150, kyselina 75, lepidla cca 300, chrom lak 200, práce cca 10 hodin.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...