Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Nevím, budu jediny komu se to asi moc nepozdava. Me prijde hezci navarovana dvojita koncovka vyfuku, navic je pro TSI primo urcena, kdezto tato je pro 1.6 MPI, FSI a neprijde mi tak zajimava jak dve koncovky vedle sebe. Vim o cem mluvim, od vcera dve takove navarene lestene koncovky vlastnim :-) A svetla nebudu komentovat, vetsine se libi, me ne.

Odkaz ke komentáři

O tmavych svetlech jsem taky uvazoval (sice nevim jak moc by to slo k svetlemu autu), ale jeste by to k tomu chtelo i tmave predni svetla.

Navic jsem uvazoval i o te koncovce co sis ted nechal navarit, ale ja bych chtel dat koncovku i na druhou stranu.

Bud tam hodim koncovku z RS a mel bych teda dve dvojite koncovky a nebo tuhle placatou na obe strany.

Pak se mi i libi koncovky z Audi TTS, ale nevim jak moc jsou siroke a jestli se daji koupit zvlast

Odkaz ke komentáři

Tal Libore me se to libi na pohled, na cerne to po chvilce koukani a zvyku vypada fakt dobre, jen si porad nemuzu oddelit takto cerny origo svetla s levnym tuning nasrikem na svetla stodvacitky, takze i kdyz se mi to libi vzhledove, tak si nemuzu pomoct ale vyvolava to ve me pocit levnyho nastriku. Ale to bude asi jenom muj pohled, jinak vzhledove to vypada fakt dobre. A koncovku chvalim placatou chci taky, dve kulaty ma kazdej :)

Mozna by pomohlo to vyfotit z vetsi dalky a z boku, tak jak mas udelanej ten VT.

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři

Díky všem za celkem pozitivní názory.

Miles: Přímo foto před a po nemám, ale stačí, když se mrkneš na mé staré fotky a provnáš si to.

Marios: Já jsem právě měl ovál i na předchozím autě a líbil se mi a teď jsem se ani moc nerozhodoval a prostě jsem chtěl zase ovál. Ty dvě kulaté taky nejsou špatné, ale přijdou mi moc nevýrazné.

Kully: Myslím, že ani na světlých autech by ta světla nemusela vypadat špatně, obzvlášť třeba na bílé nebo tvé žluté. V kombinaci s černým difuzorem a třeba s černým křídlem. Koncovka je asymetrická, takže na pravou stranu auta nejde namontovat. Je prostě sešikmená podle nárazníku. Musel bys sehnat koncovku třeba tu z toho Audi. Přední světla tmavá mě taky lákají, zkusím si udělat VT. Romariooo to má moc jezké, v tomto případě se mi i líbí dvakrát dvě kulaté koncovky, i když asi dva ovály by vypadaly ještě lépe.

wrccko: Nemusí se to líbit každému, to je v pohodě. Mě se to tak líbí, prvně to byl trochu nezvyk, ale už se mi to líbí. Ta červená kolem hezky razí, to jo, ale myslím, že to právě není na škodu, zvýrazní to to Cčko.

vorlajz: Díky, mě taky

Ciza: Levný stříkaný tuning bys poznal hlavně zblízka. Toto je origoš a je to poznat na kvalitě. Kdyby se všechny Octavie dělaly rovnou s černým plastem, tak na to nikdo ani nemukne a bude se vám to líbit. Ale takhle jste si už zvykli na bílé, tak se vám líbí ty. Plno aut jiných značek má černé plasty ve světlech a vůbec to nikdo neřeší. Auto z dálky vyfotím, ale neměl jsem doma minulý týden foťák a teď už zase od soboty večer v kuse prší.

Odkaz ke komentáři

Díky za postřehy. Ještě o tom popřemýšlím. Zbyla mi barva z minulé O1, která byla stříbrná a docela jí ty červený třmeny pasovaly. Možná to nechám tak, jak to je z výroby, stejně je to blbá práce, do které se mi nechce. Černé bych je nedával, to spíše nějaké šedé, grafitové, aspoň na tom nebude vidět špína. A zelené se mi nelíbí.

Odkaz ke komentáři
Já nevim, já bych ty třmeny nenatíral na žádnou barvu a nechal je tak. Pokud je ten disk celý stříbrný tak mi to k sobě vůbec neladí. Ale kdyby byly černé i kola - to už by bylo jiné kafčo.

s tím se ztotožňuju... červený třmeny jsou jak pěst na voko... že Romariooo? :( :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...