Voss69 Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Ahoj,nefunguje mi sklon světlometů ani na jedné straně,mám hledat závadu v tom štelovacím kolečku nebo je možné,že odešly oba motorky zároveň??Není tam třeba extra na toto nějaká pojistka?Nějaký postup?Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak01 Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Zdravim, taky se mi to dnes stalo :-( a netusim cim to je, pojistky OK.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rep Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Motorky,já už jsem vyměnil dva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 jj, motorky jsou hodně častá závada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 jj taky mě motorky odešly, jeden stojí 250Kč. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kocur Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Prosím nevíte někdo kolik může stát oprava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 motorek naklápění se dá sehnat nový kolem 250 Kč, vyměníš sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 na motorcekoch sa vacsinou "odpali-prepecie" integrac alebo co to je, proste - cierny svab a ten sa kupit len tak lahko neda ze by si si to preletoval, takze len vymena celeho motorceka. inak ja tam mam motorceky z peugeota, su take iste len naklapanie je opacne - povodne by islo hore a toto ide dole a naopak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Voss69 Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 No trochu jsem se na to díval,zdá se mi že,jak jsem rumploval sem a tam s tím kolečkem v kabině,mi světla trochu poklesly,předtím to svítilo vejš,ale dál se to už nechce hýbat,ani se to nehne.Jak jsem se podíval pod dekly na ty motorky,tak mi nepřipadaly nijak "vypálené",nesmrděly ani nebyly nikde nějak roztavené apod.Připadaly mi docela zánovní:-)Jak to odešlo vám,bylo to na motorcích nějak vidět?Když to tedy dejme tomu není nijak vypálené,nejde ten motorek nějak rozhýbat,nezatuhujou třeba jen? Vím,že to nestojí moc,ale přece jen 2x 295,-(levnější nové jsem nenašelv kamenném obchodu,z aukra to nemá za 165,-v mém případě smysl,poštovné vyjde celkově dráž)je taky pálka. Připadně neumíte poradit,jak bych mohl změřit a na kterých pinech u světel přesně,jestli není v háji náhodou to seřiz.kolečko?Nebo jak proměřit motorek?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radimisko Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Měl jsem s tím taky problém ale naštěstí jsem vyčistil akorát kontakty k motorkům a vše funguje jak má... A hlavně bylo důležité je zase pořádně zapojit ( ať zaskočí pojistka)... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 jj taky mě motorky odešly, jeden stojí 250Kč. mužeš napsat link kde jsi kupoval motorky?Take mi jeden nechodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ravo Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Mě taky odešly oba motorky naráz. vyměnil jsem za tyto a v pohodě: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_...iginal-503ps034 btw. včera jsem sestřelil srnu a rozmlátil půlku předku, tzn. že budu měnit celý světlo a vypadá to že budu mít nejspíš jeden motorek přebytečný... ale asi si ho nechám "do zásoby" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Voss69 Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Tak vyřešeno,motorky ačkoliv se to zdá jako neuvěřitelné(pro mě),odešly oba naráz,byly ještě původní.Jeden zůstal trčet v polovině chodu,druhý vysunutý na max. takže to svítilo dost mizerně Koupil jsem je oba originál na OB autodílyv H.K. za 295kus,levněji jsem žádný nevygoogloval krom aukra 260ks.Výměna byla celkem nenáročná,ale musí jít ven světlomet a blinkr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rudik Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 zdravím nejde my taky motorek světel -světlo lehce rozdělám a vytáhnu mototek povolím 2 šroubky ale u OC II ho ještě drží za zasunutý umělý čep objímka ke které nevím jak se dostat (ve vnitřku světla) --poradte jak u OC I je to celkem jednoduší podle fotek. Ahojky Ruda i na email RudikC@seznam.cz moc díky za radu předem za 3 měs. technická 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rudik Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 zdravím nejde my taky motorek světel -světlo lehce rozdělám a vytáhnu mototek povolím 2 šroubky ale u OC II ho ještě drží za zasunutý umělý čep objímka ke které nevím jak se dostat (ve vnitřku světla) --poradte jak u OC I je to celkem jednoduší podle fotek. Ahojky Ruda i na email RudikC@seznam.cz moc díky za radu předem za 3 měs. technická Jen pro zajímavost ceny ze servisu ŠKODA Odpovídám na Vaši poptávku. Motorek naklápění světlometů nelze objednat zvlášť, je pouze součástí celého světlometu, který stojí 5121 Kč + práce za výměnu u seřízení světla 300,- Kč Pokud bliká kontrolka brzd, tak signalizuje opotřebení brzdových destiček. Při výměně brzdových destiček je nutné vymenit i brzdové kotouče (zvláště k počtu najetých km na vozidle) Cena brzdových desek je 2058,- Kč / pár. Cena brzdových kotoučů je 3970,- Kč za oba kotouče + práce za výměnu je 1030,- Kč. Pokud by se brzdy měnily po 16.4.2012, kdy bude Vaše vozidlo staré 4 roky, tak můžeme na tyto úkony uplatnit slevu 20% (na materiál i práci) na základě šekové knížky od Škoda Auto, která se vztahuje právě na vozy starší 4 let. Výměna brzdové kapaliny vyjde na 220,- za brzdovou kapalinu + 370,- Kč za výměnu. Cena za prohlídku vozidla před STK, přistavení vozu k STK + poplatky za provedení STK + ME vychází cca na 1600,- Kč dle stavu vozidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.