Sprite Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Ahoj. Prosím vás o odpověď a radu ohledně pár kontrolek na O1 poface. 1) Co je prosím za kontrolku mezi rezervou paliva a tloušťkou brzdového obložení. Nad hladinou kapaliny v nádobce ostřikovačů. Vypadá to jako auto s otevřenou kapotou. Nikde v manuálu o této kontrolce nic není. 2) Kontrolka dobíjení svítí jako jediná po otočení klíčku neustále. Nezhasne až do nastartování. Je to v pořádku? 3) Kontrolky ESP a ABS pa nějaké době zhasnou, ale při startování vždy probliknou. Je toto taky v pořádku? MOC díky a omlouvám se za pro někoho možná hloupé dotazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lavi Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 1. z paměti jestli si pamatuju ... je to otevřený dveře (červená) 2. jo tak je to správně + měly by svítit ještě elektroniky motoru a po nastartování vše zhasnout 3. všechno by mělo po nastartování zhasnout. Při startování je asi možná probliknutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 čau mi při zapnutí zapalování nesvítí kontrolka emisí. v čem může být chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Jako DPF ??? u OI TDi 2001 žádná kontrolka emisí není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 myslím takový ten vrtulník. Kolega má taky tdi 2001 a prý mu svítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Pokud vynechám žhavení tak mě napadá jen kontrolka elektroniky motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 asi máš modelový rok 01 a kolega má MR 02 (oboje mohou být vyrobeny 2001) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 jo je to kontrolka motoru. v návodu k obsluze stáhnuté z ofic. škoda stránek je to popsané jako systém kontroly výfukových plynů tak proto jsem psal kontrolka emisí. Pochopil jsem teda správně že do mr02 není ta kontrolka zapojená? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 chalani, mam problemy s budiky, respektive s rucickou rychlosti, kdy mi skace hore dule, dela to obcas, ale mam pocit, ze to dela, kdyz treba prejedu "vlnu" na silnici, nebo pri prujezdu dirou nebo pri brzdeni, prepokladam, ze chyba neni v budikach, ale ve snimaci otacek - na kterem kole ho najdo? nebo kazde kolo dava nejaky signal do budiku (myslim kazdy snimac na kole) dava nejaky ten impulst do rychlomeru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Ani na jednom kole, je na převodovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 a jaky je prosim te nazev toho snimace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 http://www.cc-autodily.cz/kategorie80?keyword=rychlosti Tady mezi těmahle určitě najdeš to svoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.